Aston Villa – Liverpool 1:2 (kon.)
koniec
Aston Villa FC
1:2 (1:0)
Liverpool FC
Nedeľa 31.03.2013, 14:30 • Villa Park, Birmingham • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    Pre dnešok sa s vami lúči Tomáš Batiz, prajem Vám pekný zvyšok dňa. (16:21:58)
     
    Skončil sa zápas medzi Aston Villou a Liverpoolom výsledkom 1:2. Po prvom polčase mali k výhre naklonené lepšie domáci hráči, ale o víťazovi však rozhodla druhá časť zápasu, v ktorej si tri body do tabuľky pripísali hráči Liverpoolu, ktorí sa priebežne nachádzajú na 7. mieste. Druhá časť zápasu bola taká na hojdačke, viacero šancí na oboch stranách, ale úvodným gólom v 47. minúte zásluhou Hendersona bolo vyrovnané. Druhý gól zariadil v 60. minúte z pokutového kopu Gerrard, ktorý bol aj menovaný za hráča zápasu.
     
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Tak toto mohlo skončiť pre Liverpool veľmi draho, keď sa ku gólu priblížil úvodný strelec dnešného zápasu Benteke, ten prekonal z voleja Reinu, ale rozhodca odpískal ofsajd. Z opakovaného záberu sa potvrdil jeho verdikt.
     
    90+2
    V záverečných sekundách sa celým štadión Villa Park ozýva známa hymna Liverpoolu!
     
    90+2
    Nevy na tento faul nemal ani Westwood, ktorý dostal žltú kartu.
     
    90+1
    Liverpool trošku naťahuje čas aj týmto faulom v strede ihriska. Uvidíme ako na to odpovie psychika domácich a či sa pokúsia o nejaký prechod ku gólu.
     
    90+1
    Hráčom zápasu bol menovaný STEVEN GERRARD!
     
    90
    Nastavujú sa tri minúty.
     
    90
    Aston Villa sa snaží a preniká po krajoch, tentokrát však obrana súpera odolala, Liverpool odkopáva na súperovu polovicu.
     
    90
    Tréner P. Lambert sa snaží ešte nejak z lavičky motivovať ku gólu svojich zverencov. Aston Villa postupuje do útoku cez stred, natláčajú sa už aj hráči z obrany.
     
    89
    Pomaly sa blížime k záveru samotného zápasu, dlhým odkopom sa prezentoval domáci brankár, ktorý tak loptu poslal skoro k 16-tke súpera. Pri lopte sú však hráči Liverpoolu.
     
    87
    Všetci na ihrisku sú nervózni, hlavne domáci hráči či fanúšikovia. Dlhý odkop od brány Aston Villy, skončil v strede ihriska, kde Delph fauloval a rozohrávať budú hráči Liverpoolu.
     
    87
    Liverpool sa stiahol dozadu a už iba bráni, snažil sa však o dlhý center na jedného útočníka, ktorý čaká na takéto lopty na polovici.
     
    86
    V závere zápasu sa snaží aspoň o vyrovnanie Aston Villa, tá sa po protiútoku dostala pred 16-tku, ale jej zakončenia skončili iba na obrane.
     
    86
    Suarez sa snaží prienik aj tentokrát. K lopte sa dostal na ľavej strane, skúšal tam niečo cez kľučky vymyslieť, ale nakoniec sa sám zamotal a prišiel o loptu.
     
    85
    Hra sa nám tak pomaly dostáva do konca, pri lopte sú hráči domáceho tímu, ale tí ako sa rýchlo k nej dostali, tak rýchlo o ňu aj prichádzajú. Pokus o zakončenie z veľkej diaľky pokryla obrana.
     
    83
    Obrovská šanca pre Liverpool a ešte lepšia pre hráča Suareza, ktorý vie dávať góly. Dostal sa do veľkého vápna súpera, obhodil si aj brankára, ale kým zakončil brankár sa dostal do postoja a na jeho následný oblúčik dokázal zareagovať.

    Tomáš Batiz

    Góly: 32. Benteke – 47. Henderson, 60. Gerrard (pen.)

    Karty:   90+2. Westwood (AST) – 49. Gerrard (LIV)


    Aston Villa FC: Guzan – Lowton, Vlaar, Baker, Bennett – Sylla, Westwood, Bannan – Weimann, Benteke, Agbonlahor
    Liverpool FC: Reina – Johnson, Agger, Carragher, Enrique – Lucas, Gerrard, Henderson, Coutinho – Downing, Suarez

    Rozhodca: Mason – Bryan, Halliday