Zvolen – Piešťany 3:4 (1:2 po s.n.)
po s.n. (1:2)
HKM Zvolen
3:4 (0:1, 1:1, 2:1)
ŠHK 37 Piešťany
Sobota 23.03.2013, 18:00Tipos Extraliga play-off
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    70:00
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím ŠHK 37 Piešťany, rozhodujúci gól strieľa TIBOR MELICHÁREK a hostia teda vyrovnávajú stav série na 1:1 !
     
    63:54
    Chovan bol poslaný k ľadu Peškom, Mišo Chovan leží na ľade, nevie vstať na nohy, jeho zranenie kolena je pravdepodobne obnovené.
     
    61:38
    Chovan najprv nastrelil rameno Tomeka, následne doráža Mišo Chovan iba do brankára hostí, k dorážke sa následne dostáva Lukáš Jurík, pred poloprázdnou bránkou však triafa iba Tomekovu ruku !
     
    54:51
    Zvolen dal gól!
    Domáci vyrovnávajú ! Tlak v závere stretnutia bol úspešný, prihrávku od mantinelu na Petra Zuzina posiela Andrej Podkonický a práve PETER ZUZIN má pred sebou iba Tomeka. Ten púšťa jeho strelu popod svoju lapačku a je vyrovnané ! Asistencie: Andrej Podkonický, Ladislav Čierny.
     
    54:08
    Antonín Hruška vyhadzuje puk nechtiac mimo ľadovej plochy, odchádza na trestnú lavicu za zdržovanie hry.
     
    52:16
    Melichárek vo veľkej šanci triafa iba výstroj Šimka ! Po prihrávke od mantinelu volil okamžitú strelu, nepodarilo sa.
     
    51:18
    Brabenec následne predvádza útočný faul, je vylúčený za krošček – diváci hádžu na ľad plastovú fľašku, v hre sa bude pokračovať vhadzovaním po ľavici Šimka.
     
    50:38
    Podkonický sa dostáva k odrazenému puku v medzikruží, po strele zápästím sa zaskvel brankár hostí Tomek, ktorý chytá strelu mierenú popod jeho vyrážačku.
     
    48:50
    Zvolen dal gól!
    Andrej Podkonický nastreľuje z pravého kruhu pravú tyčku, následne sa k dorážke dostáva KAMIL BRABENEC, ktorý bol úplne nebránený a puk s ľahkosťou posiela do prázdnej bránky. Asistencia: Andrej Podkonický.
     
    47:03
    Piešťany dali gól!
    HENRICH RUČKAY si prešiel pohodlne s pukom na vlastnej hokejke cez vyše polovicu dĺžky ľadovej plochy, spoza obrancu zakončuje popod Šimkovu vyrážačku a hostia vedú dvojgólovým rozdielom ! Bez asistencii.
     
    37:27
    Jakub Ručkay strieľa do konštrukcie bránky, Šimka tentoraz zachránila tyčka !
     
    33:33
    Piešťany dali gól!
    V oslabení sa presadili práve hostia, Ladislav Čierny zabudol na obranné činnosti, JOZEF HARING sa dostáva k puku snáď už v medzikruží pri vlastnej bránke, po prekočulovaní stredného pásma sa dostáva pred Šimka, pred ním naznačil blafák, nakoniec však zakončoval pomedzi jeho betóny a hostia znovu vedú ! Asistencia: Martin Škadra.
     
    32:37
    Vladimír Nemec odchádza na trestnú lavicu za bránenie v hre.
     
    30:54
    Zvolen dal gól!
    TOMÁŠ ŠKVARIDLO prihrával naslepo pred bránku hostí spoza nej, so šťastím triafa hokejku Mareka Mertela a ten tečuje puk do vlastnej bránky Tomekovi pomedzi jeho betóny a je vyrovnané ! Bez asistencii.
     
    24:14
    Chylo sa po Juraškovej chybe dostáva do brejku, po snahe o blafák však strieľa iba do ľavej tyčky !
     
    21:06
    Ladislav Čierny bol nútený zastaviť hráča hostí – odchádza na trestnú lavicu za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    18:36
    ...Škadra následne doslova vyhadzuje puk rukou na vlastnú striedačku, vylučuje sa pre zovretie puku rukou.
     
    16:20
    Piešťany dali gól!
    Tibor Melichárek sa dostal do rohu klziska s pukom, odtiaľ krásne prihráva pred Šimka, ktorý je dezorientovaný, snaží sa vykryť priestor svojej bránky, no na VLADIMÍROVU NEMCOVU strelu zareagovať nedokázal a hostia vedú ! Asistencie: Tibor Melichárek, Samir Saliji.
     
    12:29
    Mahdalík v šanci ! Bekhendom z ľavého kruhu však triafa iba obrancu súpera, ktorý tečuje puk na mantinel.
     
    04:45
    Hertl nedokázal vybojoval puk pri mantineli – hostia získavajú pásmo – od modrej strieľa Drgoň, k dorážke sa dostáva Melichárek, no zoči-voči brankárovi Šimkovi strieľa nad hornú tyčku !
     
    03:24
    Martin Ďaloga odchádza na trestnú lavicu za sekanie, nasleduje presilová hra hostí.
     
    01:18
    Henrich Ručkay stratil puk vo vlastnom obrannom pásme – Chovan následne prihrával spoza bránky na Škvaridla, chýbali centimetre, no Škvaridlo nakoniec puk netrafil.
     
    00:48
    Podkonický našiel pred Tomekom Brabenca – jeho prvá strela bola doslova odfláknutá, dorážka bola nepresná !

    Marian Fiam

    Góly a asistencie: 31. Škvaridlo, 49. Brabenec (Podkonický), 55. Zuzin (Podkonický, Čierny) – 17. Nemec (Melichárek, Saliji), 34. Haring (Škadra), 48. Henrich Ručkay, rozh. náj. Melichárek


    HKM Zvolen: Šimko (Cibuľa) – Čierny, Juraško (A), Pichnarčík, Mucha, Hraško, Hertl, Novajovský – Peter Zuzin, Brabenec (A), Podkonický – Škvaridlo, Lukáš Jurík (C), Chovan – Lubor Zuzin, Kalla, Mahdalík – Puliš, Milan Jurík, Ďaloga – Čurilla
    ŠHK 37 Piešťany: Tomek (Ondrejka) – Brňák, Škadra, Filip (C), Drgoň, Hruška, Urban, Bučka, Kolník – Saliji, Nemec (A), Melichárek (A) – Henrich Ručkay, Peško, Jakub Ručkay – Chylo, Mertel, Stupka – Šišovský, Toman, Haring

    Rozhodca: D. Konc, Kubuš – Tvrdoň, Valach

    Diváci: 3662