NY Islanders – Pittsburgh 2:4 (kon.) | Winnipeg – Washington 1:6 (kon.) | Columbus – Calgary 5:1 (kon.)
Anaheim – Detroit 1:5 (kon.) | Ottawa – Tampa Bay 5:3 (kon.) | Minnesota – San Jose 2:0 (kon.)
LA Kings – Vancouver 0:1 (kon.)
koniec
Columbus Blue Jackets
5:1 (1:0, 3:1, 1:0)
Calgary Flames
cz Sobota 23.03.2013, 00:10 • Nationwide Arena • NHL
Partner:
     
    53:14
    Columbus právě vstřelil branku!
    Po obrovské chybě vybojoval Johnson puk pro COLTONA GILLIESE, ten se tím pádem zjevil sám před Kiprusoffem a mezi betony ho prostřelil. Asistence: Jack Johnson.
     
    34:20
    Columbus právě vstřelil branku!
    A je ještě hůře. ARŤOM ANISIMOV si v útočném pásmu vybojoval puk a tvrdou ranou propálil Kiprusoffa. Bez asistence.
     
    33:56
    Columbus právě vstřelil branku!
    Najednou je v hale velice veselo, protože během chvilky dávají domácí další gól. NICK FOLIGNO se dostal do skvělé střelecké pozice mezi kruhy a zamířil přesně k tyčce. Asistence: R. J. Umberger, Fjodor Tjutin.
     
    33:05
    Columbus právě vstřelil branku!
    Blue Jackets jdou opět do vedení, NICK FOLIGNO si sjel z levého křídla na střed a doslova procedil puk mezi betony hostujícího gólmana. Asistence: Nikita Nikitin, Dalton Prout.
     
    24:25
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno. Po závaru v útočném pásmu přihrál Stajan z levého kruhu na CURTISE GLENCROSSE a tomu stačilo jen nastavit hokejku a sklepnout puk do branky. Asistence: Matt Stajan, Lee Stempniak.
     
    17:15
    Columbus právě vstřelil branku!
    Když to nešlo přihrávkou, poradil si sám. Gilliesova přihrávka přišla přesně mezi kruhy, kam si JARED BOLL nabruslil a tvrdou ranou překonal bezmocného Kiprusoffa. Asistence: Colton Gillies, Derek MacKenzie.

    Aleš Pur

    Góly a asistencie: 18. Boll (GIllies, MacKenzie), 34. Foligno (Nikitin, Prout), 34. Foligno (Umberger, Tjutin), 35. Anisimov, 54. Gillies (Johnson) – 25. Glencross (Stajan, Stempniak)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Mason) – Tjutin, Johnson, Nikitin, Prout, Aucoin, Erixon – Foligno, Johansen, Umberger – Atkinson, Anisimov, Calvert – Letestu, Brassard, Prospal – Boll, MacKenzie, Gillies.
    Calgary Flames: Kiprusoff (MacDonald) – Wideman, Giordano, Bouwmeester, Brodie, Sarich, Smith – Iginla, Tanguay, Cammalleri – Stempniak, Stajan, Glencross – Hudler, Červenka, Comeau – McGrattan, Begin, Jackman.

    Rozhodca: Pochmara, Hasenfratz – Brisebois, Murphy

    Diváci: 13 853