Mladá Boleslav – Otrokovice 6:5 (po pr.)
koniec po predl.
Předvýběr.CZ Florbal MB
6:5 (1:1, 4:2, 0:2 - 1:0)
PSG Panthers Otrokovice
cz Streda 06.03.2013, 17:30 • MSH Mladá Boleslav, Mladá Boleslav • Play-off LiveSport Superligy florbalu CZ
     
    60:22
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    JAROMÍR EKL si vzal balonek u mantinelu a propálil Michajloviče. Asistence: Josef Pluhař.
     
    59:18
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Hostům to nakonec vyšlo. Bauer dlouho čekal střelu, když ale Spáčil přes celou útočnou polovinu našel MARTINA KOŇAŘÍKA, byl u své levé tyče pozdě a je tak opět srovnáno. Asistence: Jaroslav Spáčil.
     
    40:55
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Koňařík skvěle našel přihrávkou za sebe JANA VALČÍKA, jenž svou střelu otřel o obě tyče a srovnal stav. Asistence: Matěj Koňařík.
     
    39:49
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Naopak se ještě na závěr druhé třetiny prosadili domácí. Novotný z pravého křídla předložil přihrávku do středu hřiště JAROMÍRU EKLOVI, jenž prostřelil Michajloviče. Asistence: Petr Novotný.
     
    31:44
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A aktivita se domácím vydařila. JOSEF PLUHAŘ si srovnal balonek na střelu a z poloviny hřiště trefil přesně pravý horní růžek Michajlovičovy branky. Asistence: Jaromír Ekl.
     
    29:21
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Celé domácí mužstvo se kvůli volnému úderu Ťopka vměstnalo na brankoviště, Ťopek ale nezakončil přesně a do protiútoku tak mohli vyrazit Ekl s JOSEFEM PLUHAŘEM, jenž si položil Michajloviče a v oslabení srovnal stav. Asistence: Jaromír Ekl.
     
    26:44
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Krásná kombinace hostí. Petřík od půlící čáry našel Janču, který křižnou přihrávkou přes celou útočnou polovinu předložil přihrávku jako na zlatém podnose LUKÁŠI UHRINOVSKÉMU, jenž do prázdné branky vstřelil svou druhou branku v utkání. Asistence: Tomáš Janča.
     
    25:19
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí ale nakonec ani ne po minutě první přesilovku utkání využívají. Fojtův průnik nakonec skončil u PETRA NOVOTNÉHO, jenž z prakticky nulového úhlu trefil Michajlovičem odkrytou branku. Asistence: Ondřej Fojta.
     
    21:39
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Petřík na svých zádech cítil Kadlece, kterého nakonec oklamal zpětnou přihrávkou na LUKÁŠE UHRINOVSKÉHO, jenž perfektně umístěnou ránou překonal Bauera. Asistence: Lukáš Petřík.
     
    15:44
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Hosté jsou po právu odměněni za svou aktivitu. Bauer Vaňkovu střelu vyrazil jen k TOMÁŠI SOVJÁKOVI, který dorazil do odkryté branky. Asistence: Jaroslav Vaněk.
     
    10:58
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    DMITRY UGLANOV se prohnal po levé straně a díky nešťastnému zákroku vracejícího se Nagyho, jenž si jeho přihrávku na Boušku srazil do vlastní sítě, otevřel skóre utkání. Asistence: Pavel Bouška.

    Daniel Polách

    Góly a asistencie: 11. Uglanov (P. Bouška), 26. Novotný (Fojta), 30. Pluhař (Ekl), 32. Pluhař (Ekl), 40. Ekl (Novotný), 61. Ekl (Pluhař) - 16. Sovják (Vaněk), 22. Uhrinovský (Petřík), 27. Uhrinovský (Janča), 41. Valčík (Koňařík), 60. Koňařík (Spáčil)


    Předvýběr.CZ Florbal MB: Bauer (Koráb); Uglanov, Novák, P. Bouška, Novotný, Ekl, Salát, Kotrbatý, Štěpánek, J. Bouška, Rožnovják, Gwuźdź, Kadlec, Pluhař, Křenek, Černý, Hněvkovský, Fojta, Studený
    PSG Panthers Otrokovice: Michajlovič (Malina); Sovják, Vaněk, Valčík, Koňařík, Ťopek, Matějka, Stavjaník, Večeřa, Uhrinovský, Ďopan, Hrdina, Janča, Nagy, Krkoška, Spáčil, Petřík, Hradil, Kohout

    Rozhodca: Kulhánek, Michálek

    Diváci: 558