Žilina – Skalica 0:3 (kon.) | Martin – Košice 1:4 (kon.) | Nitra – Zvolen 3:2 (kon.)
B. Bystrica – Poprad 4:6 (kon.) | Trenčín – Piešťany 2:3 (kon.)
koniec
HK DUKLA Trenčín
2:3 (0:1, 0:1, 2:1)
ŠHK 37 Piešťany
Nedeľa 24.02.2013, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:32
    Piešťany dali gól!
    Obrovská radosť v tábore hostí. Pieštany zovreli Duklu v poslednej minúte v jej obrannom pásme, puk sa o rôznych spletiach a odrazoch dostal na hokejku TIBORA MELICHÁRKA, ktorý prekonáva bezmocného Kristína. Asistencie: Filip Hudec, Vladimír Nemec.
     
    58:12
    Piešťany napokon dosiahli gól, ale ten v žiadnom prípade nemohol platiť, pretože jeden z útočníkov hostí po poslal so siete zámerne rukou.
     
    56:34
    Sojčík išiel opäť sám na bránku, ale nemal rýchlosť, o ktorú ho ubral Bučka. Faul to podľa rozhodcu nebol a obranca hostí sa napokon ocitol na ľade.
     
    52:47
    Šišovského obrovská šanca. Dobrá samostatná akcia bývalého útočníka Dukly, ten mal pred sebou už odkrytú bránku a položeného Kristína, ale dobrý obranný zuákrok predviedol v poslednej chvíli obranca Imrich !
     
    48:51
    Vzápätí šanca aj na druhej strane, Marosz bol úplne sám pred bránkou, ale Tomeka neprekonal !
     
    48:26
    Dukla ale zatiaľ hrá veľmi zle presilovku a šancu mali hostia. Samir Saliji unikal sám, ale netrafil bránku !
     
    47:43
    Dukla tlačí, má jednoznačne navrch a bude hrať presilovku. ŠHK, Bučka, 2 min. držanie.
     
    44:38
    Trenčín dal gól!
    Zaslúžené vyrovnanie je na svete ! Dukla vstúpila do tretej tretiny ako vymenená a odmenou je aj druhý gól. Imrichove nahodenie z ľavej strany vyrazil Tomek len pred JÁNA PARDAVÉHO, ktorý bez problémov doráža puk do bránky. Asistencia: Michal Imrich.
     
    44:08
    Peter Sojčík volil pomalý spôsob zakončenia a strelu pomedzi betóny, ale Tomek ich včas spojil a skóre sa nemení !
     
    44:08
    Sojčík sa rútil sám na Tomeka, bol faulovaný a nariadené je trestné strieľanie !
     
    41:23
    Trenčín dal gól!
    Domáca Dukla napokon koriguje stav stretnutia hneď na začiatku tretej tretiny. Z obranného pásma prišla prihrávka od Rusnáka, ktorý našiel na ľavom krídle rozbehnutého TOMÁŠA KLÍMU a jeho perfektná strela zápästím povymetala všetky pavučiny z pravého horného rohu Tomekovej bránky. Asistencie: Ondrej Rusnák, Miroslav Habšuda.
     
    38:43
    Saliji v šanci na hetrik. V prečíslení 2 proti 1 sa teraz Samir ulakomil a vystrelil z pravej strany, Kristín však za pomoci šťastia puk vyráža mimo !
     
    31:03
    A rýchly protitúok, po ktorom triafa Chylo svojou strelou pravú tyčku Kristínovej bránky !Takže na tyčky zatiaľ 1:1.
     
    27:54
    Tomáš Klíma vystrelil zápästím, čo je jeho silná stránka a triafa tyčku Tomekovej bránky, zrejme tú hornú !
     
    25:35
    Piešťany dali gól!
    Piešťany zvyšujú svoje vedenie a dá sa povedať, že umnou hrou sa im darí hrať, to čo chcú a potrebujú. Mertel našiel prihrávkou spoza bránky pred ňou SAMIRA SALIJI, ktorý svojím druhým gólom zápasu stanovuje zatiaľ aktuálny stav zápase na 0:2. Asistencia: Marek Mertel, Václav Stupka.
     
    20:39
    Hneď od úvodu druhej časti Dukla v šanci. Tomek potvrdzuje to, že dnes je trošku viac neistý. opäť mu vypadol puk, ale Sojčík nestihol dokorčuľovať a doraziť ho do bránky.
     
    17:58
    Chyba hostí, prišla prihrávka spoza bránky pred ňu, kde sa chystal na zakončenie z prvej Broska, ale včas mu ešte stihol jeden z hostí strčiť do zakončenia hokejku.
     
    17:28
    Veľká šanca domácich na vyrovnanie. Filo vystrelil zápästím, Tomek len vystrelil reflexívne lapačku do vzduchu, puk po tomto zákroku ostal ležať v bránkovisku, ale dobiehajúci Mikul ho netrafil do bránky, ale vedľa nej.
     
    16:42
    Piešťany dali gól!
    Napokon sa hostia dokázali ujať vedenia v zápase. Prišla prihrávka z ľavej strany útočného pásma na jeho os, kde stal veľmi dobre postavený SAMIR SALIJI a jeho strela z prvej skončila za Matejom Kristínom. Asistencia: Václav Stupka.
     
    13:04
    Imrich teraz veľmi okato zastavil protihráča, čoho si hlavný rozhodca nemohol nevšimnúť. Dukla, Imrich, 2 min. držanie.
     
    08:51
    Piešťany zvládali oslabenie veľmi dobre, ale v posledných sekundách si Dukla vytvorila dve šance, v oboch prípadoch zakončoval Sojčík. Najskôr sa domáci útočník snažil parádičkou zakončiť Lelkešovu prihrávku spoza bránky, následne sa sám pred ňu natlačil, ale puk poslal príliš vysoko nad ňu.
     
    07:36
    ŠHK, Filip, 2 min. nedovolené bránenie. Prvá výhoda presilovky aj pre domácu Duklu.
     
    06:05
    Po strele od modrej sa puk ocitol pred Kristínom, odkiaľ ho dorážal Samir Saliji bekendom, ale netrafil priestor bránky !
     
    04:53
    Dukla, Mikula, 2 min. vrazenie na mantinel.

    Tomáš Kyselica

    Góly a asistencie: 42. Klíma (Rusnák, Habšuda), 45. Pardavý (Imrich) - 17. Saliji (Stupka), 26. Saliji (Mertel, Stupka), 60. Melichárek (Hudec, Nemec)


    HK DUKLA Trenčín: Kristín – Markovič, Bokroš, Bagin, Imrich, Bednár, Habšuda – Pardavý, Rusnák, Marosz – Otčenáš, Lelkeš, Sojčík – Mikula, Klíma, Filo – Nemček, Broska, Hudec.
    ŠHK 37 Piešťany: Tomek – Škadra, Bučka, Drgoň, Filip, Kolník, Urban, Mrázik – Melichárek, Nemec, Hudec – Haring, Peško, Chylo – Stupka, Mertel, Saliji – Šišovský, Toman, Hruška.