Žilina – Skalica 0:3 (kon.) | Martin – Košice 1:4 (kon.) | Nitra – Zvolen 3:2 (kon.)
B. Bystrica – Poprad 4:6 (kon.) | Trenčín – Piešťany 2:3 (kon.)
koniec
HK DUKLA Trenčín
2:3 (0:1, 0:1, 2:1)
ŠHK 37 Piešťany
Nedeľa 24.02.2013, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:32
    Piešťany dali gól!
    Obrovská radosť v tábore hostí. Pieštany zovreli Duklu v poslednej minúte v jej obrannom pásme, puk sa o rôznych spletiach a odrazoch dostal na hokejku TIBORA MELICHÁRKA, ktorý prekonáva bezmocného Kristína. Asistencie: Filip Hudec, Vladimír Nemec.
     
    44:38
    Trenčín dal gól!
    Zaslúžené vyrovnanie je na svete ! Dukla vstúpila do tretej tretiny ako vymenená a odmenou je aj druhý gól. Imrichove nahodenie z ľavej strany vyrazil Tomek len pred JÁNA PARDAVÉHO, ktorý bez problémov doráža puk do bránky. Asistencia: Michal Imrich.
     
    41:23
    Trenčín dal gól!
    Domáca Dukla napokon koriguje stav stretnutia hneď na začiatku tretej tretiny. Z obranného pásma prišla prihrávka od Rusnáka, ktorý našiel na ľavom krídle rozbehnutého TOMÁŠA KLÍMU a jeho perfektná strela zápästím povymetala všetky pavučiny z pravého horného rohu Tomekovej bránky. Asistencie: Ondrej Rusnák, Miroslav Habšuda.
     
    25:35
    Piešťany dali gól!
    Piešťany zvyšujú svoje vedenie a dá sa povedať, že umnou hrou sa im darí hrať, to čo chcú a potrebujú. Mertel našiel prihrávkou spoza bránky pred ňou SAMIRA SALIJI, ktorý svojím druhým gólom zápasu stanovuje zatiaľ aktuálny stav zápase na 0:2. Asistencia: Marek Mertel, Václav Stupka.
     
    16:42
    Piešťany dali gól!
    Napokon sa hostia dokázali ujať vedenia v zápase. Prišla prihrávka z ľavej strany útočného pásma na jeho os, kde stal veľmi dobre postavený SAMIR SALIJI a jeho strela z prvej skončila za Matejom Kristínom. Asistencia: Václav Stupka.

    Tomáš Kyselica

    Góly a asistencie: 42. Klíma (Rusnák, Habšuda), 45. Pardavý (Imrich) - 17. Saliji (Stupka), 26. Saliji (Mertel, Stupka), 60. Melichárek (Hudec, Nemec)


    HK DUKLA Trenčín: Kristín – Markovič, Bokroš, Bagin, Imrich, Bednár, Habšuda – Pardavý, Rusnák, Marosz – Otčenáš, Lelkeš, Sojčík – Mikula, Klíma, Filo – Nemček, Broska, Hudec.
    ŠHK 37 Piešťany: Tomek – Škadra, Bučka, Drgoň, Filip, Kolník, Urban, Mrázik – Melichárek, Nemec, Hudec – Haring, Peško, Chylo – Stupka, Mertel, Saliji – Šišovský, Toman, Hruška.