Philadelphia – Florida 2:5 (kon.) | Toronto – Buffalo 3:1 (kon.) | Washington – NJ Devils 2:3 (kon.)
Carolina – Winnipeg 3:4 (kon.) | Ottawa – NY Rangers 3:2 (po s.n.) | Detroit – Columbus 2:3 (kon.)
Montreal – NY Islanders 3:4 (po pr.) | Tampa Bay – Boston 2:4 (kon.) | Dallas – Vancouver 3:4 (kon.)
Edmonton – Minnesota 1:3 (kon.)
po s.n.
Ottawa Senators
3:2 (1:0, 0:0, 1:2 - 0:0)
New York Rangers
cz Piatok 22.02.2013, 01:30 • Scotibank Place • NHL
Partner:
     
    65:00
    Ottawa právě vstřelila branku!
    V sedmé sérii bonusový bod kanadskému celku přisoudil KASPARS DAUGAVINS.
     
    53:30
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Je srovnáno! Pokud diváci za prvních 50 minut postrádali dostatek branek, tak teď je jim vše vynahrazeno! Početní výhoda Sens byla bleskurychle využita a to díky MIKOVI ZIBANEJADOVI, který puk poslal přesně do šibenice poté, co se k němu puk trochu šťastně odrazil.
     
    51:36
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak to je neuvěřitelné, Jezdci opět skórují! Pouhých 52 sekund stačilo celku z Manhattanu k tomu, aby otočil skóre zápasu. Střelu RYANA MCDONAGHA nešťastně tečoval jeden z bránících hráčů, takže Bishop neměl téměř žádnou šanci puk chytit.
     
    50:44
    Rangers právě vstřelili branku!
    Gól! Jezdci se přecijen dočkali! Přesilová hra hraná stylem "vše do branky," se hostům vyplatila. Po jedné ze střel se puk od zadního hrazení odrazil před branku, kde se nejrychleji zorientoval RYAN CALLAHAN, který puk pohotově uklidil za Bishopova záda.
     
    06:48
    Ottawa právě vstřelila branku!
    A máme tu úvodní gól! Blueshirts výborně vstoupili do utkání, což mohli potvrdit přesilovkovou brankou. Místo toho ale sami inkasují poté, co Dan Girardi ztratil ve vlastním obranném pásmu rovnováhu a spadl. Toho okamžitě využil JAKOB SILFERBERG, který se zmocnil puku a díky velkému prostoru kolem sebe mohl bekhendem překonat Lundqvista.

    Šimon Pilek

    Góly a asistencie: 7. Silferberg, 54. Zibanejad (Greening, Wiercioch), 65. Daugavins - 51. Callahan (Staal, Stepan), 52. McDonagh (Miller, Halpern)


    Ottawa Senators: Craig Anderson (Ben Bishop) - Marc Methot, Chris Phillips, Mike Lundin, Sergej Gončar, Andre Benoit, Eric Gryba, Patrick Wiercioch - Kyle Turris, Milan Michálek, Daniel Alfredsson, Colin Greening, Zack Smith, Jim O'Brien, Erik Condra, Kaspars Daugavins, Stephane Da Costa, Jakob Silferberg, Chris Niel, Derek Grant, Dave Dziurzynski, Mika Zibanejad.
    New York Rangers: Henrik Lundqvist (Martin Biron) - Marc Staal, Michael Del Zotto, Dan Girardi, Ryan McDonagh, Anton Stralman, Matt Gilroy - Carl Hagelin, Brad Richards, Marián Gáborík, Ryan Callahan, Derek Stepan, Chris Kreider, J. T. Miller, Taylor Pyatt, Brian Boyle, Brandon Mashinter, Stu Bickel, Jeff Halpern.

    Rozhodca: Stephen Walkom, Gord Dwyer - Pierre Racicot + Mark Shewchyk

    Diváci: 20,500