Žilina – Nitra 1:2 (kon.) | B. Bystrica – Martin 5:0 (kon.) | Poprad – Zvolen 2:3 (po pr.)
Trenčín – Skalica 6:2 (kon.) | Piešťany – Košice 5:2 (kon.)
koniec po predl.
HK Poprad
2:3 (1:2, 0:0, 1:0 - 0:1)
HKM Zvolen
Piatok 15.02.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    61:11
    Zvolen dal gól!
    V predĺžení sa napokon rozhodlo! Postaral sa o to PETER ZUZIN, ktorý si obkorčuľoval celú popradskú bránu, obalamútil popradských obrancov a následne pekným švihom prekvapil aj gólmana Sidora, ktorému puk umiestnil do protismeru - presne k ľavej žŕdke jeho brány. Asistenciu si pripisuje Lukáš Jurík.
     
    59:44
    Poprad dal gól!
    Tak toto je priam neuveriteľné! Po tom, čo Zvolenčania nedokázali trafiť prázdnu bránu a trafili dokonca aj žŕdku Popradčania skórujú a vyrovnávajú! Postaral sa o to LUKÁŠ HVILA, ktorý si nakorčuľoval do medzikružia a delovkou nedal gólmanovi Šimkovi šancu. Asistencie si pripisujú hráči Michael Vandas a Stanislav Balán.
     
    11:43
    Poprad dal gól!
    Popradčanom napokon táto početná výhoda vyšla. Po tvrdej strele od Vaica z pravého kruhu gólman Šimko puk nemohol zachytiť. Táto strela zachytila ešte teč od popradského nováčika JURISA STALSA, ktorý dorazil puk do zvolenskej brány. Gólman Šimko to chcel zachrániť svojou hokejkou, no napokon sa mu to už nepodarilo. Asistencie si pripisujú hráči Ľubomír Vaic a Dávid Buc.
     
    09:32
    Zvolen dal gól!
    Zvolenčania sa dostávajú do dvojgólového vedenia! Po tvrdej strele od Juraška gólman Sidor puk priľahol a myslel si, že ho má pod kontrolou. Vtom však prišiel k jeho bráne KAMIL BRABENEC, ktorý puk vydoloval a napokon ho zasunul do odkrytej popradskej brány. Asistencie si pripisujú hráči Michal Juraško a Andrej Podkonický.
     
    04:49
    Zvolen dal gól!
    Zvolenčania sa dostávajú do vedenia! Kalla veľmi dobre zachytil puk na ľavej strane a tvrdo vystrelil. Sidorovi puk napokon popri betóne prekĺzol až k RADOVANOVI PULIŠOVI, ktorý nezaváhal a puk doťukol do odkrytej popradskej brány. Asistencie si pripisujú hráči Jaroslav Kalla a Marek Čurilla.

    Góly a asistencie: 12. Stals (Vaic, Buc), 60. Hvila (Vandas, Balán) - 5. Puliš (Kalla, Čurilla), 10. Brabenec (Juraško, Podkonický), 62. Peter Zuzin (Lukáš Jurík)


    HK Poprad: Sidor (Slipčenko) - Šterbák, Fabian, Kovačevič ("A"), D. Brejčák, Devečka, Jáchym, Dinda, Kurali - Vandas, Balán, Hvila - Buc, Klouda, Jabrocký - Vaic ("C"), Stals, Smotrila - Paločko, Stanfield, Takáč.
    HKM Zvolen: Šimko (Cibuľa) - Juraško ("A"), Hraško, Hertl, Výborný, Pichnarčík, Mucha, Tóth, Murček - Peter Zuzin, Brabenec ("A"), Podkonický - Puliš, Kalla, Čurilla - Škvaridlo, Lukáš Jurík ("C"), Ďaloga - Ľubor Zuzin, Milan Jurík, Čanky.

    Rozhodca: Daniel Konc - M. Korba, Smrek

    Diváci: 1309