Žilina – Nitra 1:2 (kon.) | B. Bystrica – Martin 5:0 (kon.) | Poprad – Zvolen 2:3 (po pr.)
Trenčín – Skalica 6:2 (kon.) | Piešťany – Košice 5:2 (kon.)
koniec
ŠHK 37 Piešťany
5:2 (1:0, 3:1, 1:1)
HC Košice
Piatok 15.02.2013, 19:00 • Easton Aréna, Piešťany • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:52
    Košice dali gól!
    Z ničoho nič je znížené, puk za Tomeka dostal strelou z diaľky RICHARD JENČÍK, z pravej strany Asistencia: Cebák, Marcinko.
     
    57:05
    Piešťany dali gól!
    A je to hotovo. Svoj dobrý výkon korunuje TIBOR MELICHÁREK, ktorý si skúsene počkal pred bránkoviskom a využil závar pred bránkou. Asistencia: Hudec, Nemec.
     
    39:13
    Piešťany dali gól!
    Znovu nejaké tieňové bránenie predviedli Košičania. Pomalý puk dostal na kruhoch na hokejku JAKUB RUČKAY a krásne švihom do šibenice zavesil. Time out hostí a striedanie v bráne Asistencia: Peško, H. Ručkay.
     
    37:58
    Piešťany dali gól!
    Pomerne rýchlo využitá presilovka. Melichárkove nahodenie Košičania neupratali dôrazne, puk sa dostal k MARTINOVI ŠKADROVI, ktorý z prvej prekonal ešte dezorientovaného Hyláka. Asistencia: Melichárek.
     
    28:27
    Košice dali gól!
    Po pomerne krátkej porade hlavný ukazuje do stredu. Gól to bol aj podľa mňa hneď. MATÚŠ CHOVAN si pripisuje gól, keď jeho strelu stlmil Tomek, padajúci obranca však nešťastne dostal puk do siete. Asistencia: Boltun.
     
    20:29
    Piešťany dali gól!
    Po krátkej návšteve Košičanov v pásme, to na seba zobral Melichárek, prešiel ihriskom, krížom na ľavý kruh, bekendom poslal pomerne slabý pokus, Hylák ho len vyrazil a dôrazný junior FILIP HUDEC ho dorazil do siete. Jeho prvý seniorský gól ak sa nemýlim. Trochu na Hylákov vrub. Asistencia: Melichárek, Nemec.
     
    13:22
    Piešťany dali gól!
    A máme tu úvodný gól. Z pravého rohu sa vymotal MAREK MERTEL, vystrelil z ostrého uhla a mne sa zdalo, že možno jeho pokus lízol ešte hokejku cloniaceho Václava Stupku. Gól pripísaný Mertelovi. Asistencia: Stupka.

    Vlado Zimányi

    Góly a asistencie: 14. Mertel (Stupka, Saliji), 21. Hudec (Melichárek, Nemec), 38. Škadra (Melichárek), 40. J.Ručkay (Peško, H.Ručkay), 58. Melichárek (Hudec, Nemec) - 29. Chovan (Boltun), 58. Jenčík (Cebák, Marcinko)


    ŠHK 37 Piešťany: Tomek - Bučka, Škadra, Drgoň, Filip (C), Hruška, Kolník, Svetlík - Hudec, Nemec, Melichárek, J. Ručkay, Peško, H. Ručkay, Saliji, Mertel, Stupka, Chylo, Mišura, Haring
    HC Košice: Hylák (4O. Riečický) - Cebák, Macejko, Kolba (C), Takáč, Novák, Deyl, Šeda, Chovan Mart. - Haščák, Marcinko, Jenčík, Svitana, Slovák, Jokeľ, Matis, Chovan Mat., Boltun, Mlynarovič, Pašek

    Rozhodca: Lokšík - Brath, Holienka

    Diváci: 1847