Francúzsko – Rakúsko 1:3 (kon.) | Slovensko – Česko 5:1 (kon.)
koniec
Slovensko
5:1 (1:1, 1:0, 3:0)
Česko
Piatok 14.12.2012, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Turnaj štyroch krajín U18
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Slovensko dalo gól!
    Slovenky sa napokon presadzujú aj gólom do prázdnej brány. Ten nám strelou od modrej čiary v páde predviedla VIKTÓRIA IHNAŤOVÁ, ktorej v ceste nestálo už nič, len prázdna brána. Asistenciu si pripisuje Miroslava Plencnerová.
     
    50:29
    Slovensko dalo gól!
    MÁRIA HERICHOVÁ nám predviedla skvelú individuálnu akciu, po ktorej si urobila sťahovačku na stred, odkiaľ nekompromisným švihom vypálila a jej strela vymietla ľavý horný roh českej brány! Asistenciu si pripisuje Anna Džurňáková.
     
    48:23
    Slovensko dalo gól!
    Slovenky sa dostávajú do dvojgólového vedenia! Česká defenzíva tentokrát poriadne zaspala! Pred českou bránou sa ocitli dve slovenské hráčky, ktoré si dobre prihrali a napokon sa gólovo presadila sťahovačkou a doťuknutím puku PETRA JURČOVÁ! Asistencie si pripisujú hráčky Anna Džurňáková a Mária Herichová.
     
    28:27
    Slovensko dalo gól!
    Slovenské hráčky ihneď využívajú presilovú hru! K puku sa na modrej čiare dostala IVETA KARAFIÁTOVÁ, ktorá skvelou delovkou napokon prestrelila českú gólmanku Bečevovú, ktorá bola dobre clonená. Asistencie si pripisujú hráčky Denisa Lalíková a Lenka Sroková.
     
    13:42
    Česko dalo gól!
    Slovenská obrana sa momentálne mierne pozabudla. Po rýchlom prieniku od Kaplanovej sa k puku dostala nebránená SIMONA STUDENTOVÁ, ktorá už bez problémov po skvelej prihrávke prekonala bezmocnú gólmanku Tomčíkovú. Asistenciu si pripisuje Katka Kaplanová.
     
    08:14
    Slovensko dalo gól!
    Slovenky sa dostávajú do vedenia! ANNA DŽURŇÁKOVÁ nám predviedla tvrdé zakončenie z ľavej strany, na ktoré dokázala Bečevová ešte zareagovať, no na jej následnú sťahovačku a backhandové zakončenie už nemala nárok. Asistencie si pripisujú hráčky Petra Jurčová a Barbora Kežmarská.

    Góly a asistencie: 9. Džurňáková (Jurčová, Kežmarská), 29. Karafiátová (Lalíková, Sroková), 49. Jurčová (Džurňáková, Herichová), 51. Herichová (Džurňáková), 60. Ihnaťová (Plencnerová) - 14. Studentová (Kaplanová)


    Slovensko: Tomčíková (Kiapešová) - Kežmarská, Brémová - Lalíková, Karafiátová - Balášová, Turcsányiová - Ráková - Herichová, Dzurňáková, Jurčová - Kapustová ("C"), Sroková, Gápová - Bednárová, Ihnaťová, Plencnerová - Krajňáková.
    Česko: Bečevová (Hladíková) - Flachsová, Horálková - Kubátová, Výtisková - Hudečková, Černá - Fialová - Studentová, Holešová, Kaplanová - Tomigová, M. Nováková, Nárožná - L. Nováková, Melicheríková, Mastná.

    Rozhodca: Nikoleta Celarová - Michaela Kúdeľová, Magdaléna Čerhitová

    Diváci: 385