Rakúsko – Česko 2:8 (kon.) | Slovensko – Francúzsko 2:0 (kon.)
koniec
Slovensko
2:0 (1:0, 0:0, 1:0)
Francúzsko
Štvrtok 13.12.2012, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Turnaj štyroch krajín U18
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    V tretej tretine sme mohli vidieť aktívnu hru francúzskeho tímu, ktorú však s prehľadom skrotila slovenská obrana na čele s výbornou Tomčíkovou! V 49. minúte upevnila ďalším gólom víťazstvo Slovenska kapitánka Jana Kapustová, ktorá nám predviedla presné zakončenie z pravej strany.

    Najlepšími hráčkami zápasu sa stávajú - za Francúzsko Mylene Goncalvesová a za Slovensko kapitánka Jana Kapustová.

    Dovidenia pri zajtrajších online prenosoch zo zápasov popradského Turnaja štyroch krajín, v ktorých sa od 13:30 stretnú reprezentácie Francúzska a Rakúska a od 17:00 reprezentácie Česka a Slovenska.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:06:30)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:50
    V závere zápasu sa do útoku dostali slovenské hráčky, ktoré nám predvádzajú veľmi dobré upokojovanie hry a získavanie dôležitého času.
     
    59:06
    Tvrdé zakončenie z pravej strany nám tentokrát predviedla Duvinová, no gólmanka Tomčíková bola v strehu a úspešne zasiahla svojím betónom.
     
    58:43
    Parmentová nám predviedla veľmi nepresnú prihrávku v strednom pásme, ktorá napokon skončila na hokejkách slovenských hráčok. Tie upokojujú hru.
     
    58:01
    Francúzske hráčky sú stále v útoku, no momentálne sa im tam nedarí. Po nepresnej prihrávke od Locatelliovej sa k puku dostala Herichová, ktorá ho vyhadzuje do stredného pásma.
     
    57:25
    Francúzky sa snažia s týmto zápasom ešte niečo urobiť, no zatiaľ sa im nedarí. Ich ofenzívne snahy pohodlne ničia pozorné slovenské obrankyne.
     
    56:32
    Po tvrdej strele z ľavej strany v podaní Allemozovej zazvonila pravá žŕdka slovenskej brány! Francúzky majú právo na poriadny smútok.
     
    56:02
    Tvrdé zakončenie od modrej čiary nám momentálne predviedla Baudritová. Gólmanka Tomčíková však bola v strehu a úspešne zasiahla svojím betónom a následne svojou lapačkou.
     
    55:35
    Neviem, čo zaujímavé by som Vám z momentálneho priebehu hry mal napísať. Nič sa nezmenilo... Oba tímy si striedajú puk a snažia sa zo zápasu ešte niečo vyťažiť, no zatiaľ je to márne.
     
    54:58
    Momentálne majú puk vo svojej moci slovenské hráčky, ktoré však s ním zaobchádzajú len vo vlastnej obrannej tretine, kde ich Francúzky efektívne napádajú.
     
    54:01
    Neviem ako by som nazval momentálny štýl hry. Veľa nepresných prihrávok - rýchla zmena držania puku a v neposlednom rade žiadne zakončenia.
     
    53:17
    Slovenky sa opäť usadili v útočnom pásme, kde nám momentálne predvádzajú veľmi dobrú ofenzívnu aktivitu. Ich ofenzívny kolotoč je plne rozložený.
     
    52:57
    Po nepresnej prihrávke od Lalíkovej sme videli puk až za francúzskou bránou - zakázané uvoľnenie. Vhadzovať sa bude napravo od slovenskej brány.
     
    52:42
    Herné tempo zápasu ostáva na rovnakej úrovni, no momentálne si oba tímy prehadzujú puk zo strany na stranu. Aktuálne sme v strednom pásme.
     
    51:58
    Do útoku sa mohli opäť dostať francúzske hráčky, no aj tentokrát boli príliš rýchle. Ich snahu zastavila čiarová rozhodkyňa, ktorá odpískala postavenie mimo hry.
     
    51:31
    Po tvrdej strele od Karafiátovej z medzikružia sa k puku dostala len Kežmarská, ktorú puk trafil bolestivo do nohy. Najskôr spadla, no následne sa pozviechala a pokračuje v hre.
     
    50:59
    Kapustová nám predviedla ďalšie nebezpečné zakončenie z pravej strany, no napokon sa jej nepodarilo gólovo presadiť! Baldinová si dala pozor na svoje ramená a úspešne zasiahla.
     
    50:15
    Francúzske hráčky sa momentálne ubránili veľmi dobre. Po nepresnej prihrávke od Gápovej sa k puku dostala Locatelliová, ktorá ho poslala cez všetky čiary.

    Góly a asistencie: 3. Kapustová, 49. Kapustová (Karafiátová, Gápová)


    Slovensko: Tomčíková (Kiapešová) - Brémová, Kežmarská - Karafiátová, Lalíková - Raková, Balášová - Turcsányiová - Jurčová, Džurňáková, Herichová - Gápová, Sroková, Kapustová - Plencnerová, Ihnaťová, Krajňáková - Bednárová.
    Francúzsko: Baldinová (Martinová) - Goncalvesová, Locatelliová - Riddeová, Gendarmeová - Parmentová, Sage Vallierová - Leclercová, Lacombeová - Baudritová, Allemozová, Gicquelová - Passardová, Jouannyová, Rihetová - Cuasnetová, Bouchéová, Escuderová - Allemandová, Duvinová, Obreová.

    Rozhodca: Zuzana Findurová - Jana Zvadová, Nina Fialová

    Diváci: 163