Rakúsko – Česko 2:8 (kon.) | Slovensko – Francúzsko 2:0 (kon.)
koniec
Rakúsko
2:8 (0:2, 1:3, 1:3)
Česko
Štvrtok 13.12.2012, 13:30 • Zimný štadión mesta Poprad • Turnaj štyroch krajín U18
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    V tretej tretine iniciatívu opäť prebrali české hokejistky, keď pridali do rakúskej siete ďalšie tri góly. Najskôr sa gólovo presadila v 47. minúte Kaplanová, v 48. minúte pridala ďalší úspešný zásah Nárožná a napokon v 50. minúte zavŕšila svoj hat-trick Lucie Nováková! Rakúšanky v 50. minúte vsietili svoj druhý gól zásluhou Altmannovej!

    Najlepšími hráčkami zápasu sa stávajú - Anna Meixnerová za Rakúsko a Lucie Nováková za Česko! Gratulujeme.

    Dovidenia pri druhom zápase Turnaja štyroch krajín, v ktorom sa od 17:00 stretnú výbery Slovenska a Francúzska.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (15:36:01)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:36
    Tvrdé zakončenie z ľavej strany nám tentokrát predviedla Wittichová, no gólmanka Hladíková s ním problém nemala. Puk ukryla vo svojom náručí.
     
    58:56
    České hráčky sa opäť oslobodili vyhodením puku cez všetky čiary. Následne ho získala Arnbergerová, ktorá sa snaží rýchlo poslať hru do útoku.
     
    58:12
    Rakúske hokejistky hrajú v tejto početnej výhode zatiaľ len veľmi zle. Po niekoľkých nepresných prihrávkach sa Češky poľahkly oslobodili a odchádzajú striedať.
     
    57:26
    Rakúske hráčky si zahrajú v početnej výhode. Dvojminútový trest za seknutie na českej trestnej lavici si odpyká Holešová.
     
    57:20
    Českú brankártku chcela tentokrát prekvapiť Altmannová, no nepodarilo sa jej to. Hladíková Rakúšanke puk vypichla a poslala ju len za vlastnú bránu.
     
    56:42
    Na druhej strane nám dobrý zákrok predviedla aj gólmanka Hladíková, ktorá dobrým pohybom betónov zneškodnila korčuľujúcu Verwornerovú.
     
    56:21
    Arnbergerová nám predviedla ďalší úspešný zákrok. Tentokrát úspešne zneškodnila strelu z hokejky Studentovej, ktorá na ňu smerovala z pravej strany.
     
    55:43
    Po peknej prihrávke od Holešovej sa tentokrát dostala k puku Hudečková, no jej tvrdé zakončenie z pravej strany gólmanka Arnbergerová úspešne pokryla vo svojom náručí.
     
    54:59
    Meixnerová sa po skvelej prihrávke od Kantorovej mohla dostať do samostatného nájazdu, no napokon ju čiarová rozhodkyňa nekompromisne zastavila offsajdovým verdiktom.
     
    54:18
    Herné tempo je opäť len veľmi kostrbaté. Puk sa prelína zo strany na stranu a zdá sa mi, že oba tímy chcú tento zápas už len dohrať. Aktívnejšie sú zatiaľ Češky.
     
    53:29
    Ofenzívny tlak českého tímu pokračuje, no Rakúšanky sú zatiaľ v strehu a očividne už nechcú inkasovať. Po peknej prihrávke od Melicheríkovej zakončovala Studentová, no len tesne nad.
     
    52:40
    Rakúšanky sa dokázali ubrániť. Po peknej strele od Holešovej sa k puku dostala Hyblerová, ktorá ho poslala do stredného pásma a odchádza striedať.
     
    51:45
    Rakúske hokejistky hrajú v tomto oslabení veľmi dobre. Češky sa zatiaľ nedostali k vyloženým gólovým šanciam. Pri puku je Wittichová, ktorá ho vyhadzuje cez všetky čiary.
     
    50:59
    Gólmanka Arnbergerová nám predviedla skvelý zákrok! Tentokrát sa veľmi dobre presunula k ľavej žŕdke, kde ju chcela prekvapiť Studentová, no tá jej puk umiestnila len na betóny!
     
    50:15
    České hráčky si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty za hákovanie si na trestnú lavicu Rakúska odišla sadnúť Grascherová.
     
    49:31
    Česko dalo gól!
    České hráčky nám priniesli bleskovú odpoveď! Po skvelej prihrávkovej kombinácii sa k puku v medzikruží dostala LUCIE NOVÁKOVÁ, ktorá skvelou strelou prekonala bezmocnú Arnbergerovú. Asistenciu si pripisuje Renata Mastná.

    Góly a asistencie: 36. Kantorová (Altmannová, Hausbergerová), 50. Altmannová (Kantorová, Meixnerová) - 11. Nárožná (Tomigová), 11. L. Nováková (Černá), 23. Studentová (Melicheríková), 25. L. Nováková (Melicheríková, Flachsová), 33. Holešová (Kaplanová, Horálková), 47. Kaplanová (Holešová), 48. Nárožná (Výtisková, Tomigová), 50. L. Nováková (Mastná)


    Rakúsko: Hornichová (Arnbergerová) - Verwornerová, Hyblerová - Hausbergerová, Wittichová - Altmannová, Grascherová, Hofbauerová - Hummelová, Kantorová, Meixnerová - Brunnerová, Prosenzová.
    Česko: Bečevová (Hladíková) - Flachsová, Horálková - Kubátová, Výtisková - Hudečková, Černá - Studentová, Holešová, Melicheríková - Tomigová, M. Nováková, Nárožná - L. Nováková, Kaplanová, Mastná.

    Rozhodca: Mária Zemiaková - Renáta Boldišová, Jana Habánová.