Manchester City – Manchester United 2:3 (kon.) | West Ham – Liverpool 2:3 (kon.)
koniec
West Ham United
2:3 (2:1)
Liverpool FC
Nedeľa 09.12.2012, 17:00 • Upton Park • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    79
    Liverpool dal gól!
    Ďalšia prihrávka do domácej šestnástky, tentokrát z pravej strany. Na ňu si nabehol JONJO SHELVEY a strelou v páde do horného rohu prekonáva domáceho gólmana. Po góle sa teší v tesnej blízkosti sektoru hostí so svojimi fanúšikmi.
     
    76
    Liverpool dal gól!
    V posledných chvíľach sa síce hralo viac na polovici Liverpoolu, až prišla umná prihrávka Sterlinga do domácej šestnástky, ktorej sa zmocnil JOE COLE a krížnou strelou vyrovnal na 2:2!
     
    43
    West Ham United dal gól!
    Priamy kop zahrali ,,Kladivári" na Jarvisa, ktorý poslal center do pokutového územia, kde vyskakovali Cole a Diamé a tiež aj brániaci STEVEN GERRARD, ktorý si nešťastne hlavou poslal loptu do vlastnej brány!
     
    36
    West Ham United dal gól!
    Rozhodnutie hlavného rozhodcu sa síce nepáči hosťujúcim hráčom, no jedenástka sa kopala. Loptu si postavil na biely bod MARK NOBLE a aj keď Reina vystihol smer strely, nedokázal zabrániť aby strela umiestnená po zemi k tyčke došla do brány!
     
    11
    Liverpool dal gól! GLEN JOHNSON po prihrávke od Gerrarda otvára skóre dnešného zápasu!

    Ján Kmeť

    Góly: 36. Noble (pen.), 43. Gerrard (vla.) - 11. Johnson, 76. Cole, 79. Shelvey

    Karty:   38. Taylor (WHU) - 32. Shelvey (LIV), 34. Gerrard (LIV)


    West Ham United: Jääskeläinen - Demel (46. McCartney), O´Brien, Collins, Reid - Nolan, Taylor (86. Maiga), Noble, Jarvis, Diamé (73. Tomkins) - C. Cole
    Liverpool FC: Pepe Reina - Johnson, Agger, Škrtel, José Enrique (28. J. Cole), Downing - Gerrard, Lucas Leiva (71. Henderson), Allen (86. Coates), Shelvey - Sterling

    Rozhodca: Probert - Beck, Child