Turín – AC Miláno 2:4 (kon.) | Palermo – Juventus 0:1 (kon.) | Cagliari – Chievo 0:2 (kon.)
Pescara – CFC Janov 2:0 (kon.) | Siena – Catania 1:3 (kon.) | Inter – Neapol 2:1 (kon.)
koniec
FC Turín
2:4 (1:1)
AC Miláno
Nedeľa 09.12.2012, 15:00Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    80
    FC Turín dal gól!
    Jeden z hráčov domácich našiel krásnym centrom hlavu ROLANDA BIANCHIHO, ktorého zakončenie hlavou bolo prevedené skutočne dokonale! Domáci ešte majú nádej.
     
    76
    AC Miláno dalo gól!
    Štvrtý gól predsa padol, po nakopnutej lopte si obrana a brankár Gillet absolútne nerozumeli. Gillet loptu neisto zastavil, následne mu vypadla z rukavíc, STEPHAN EL SHAARAWY ju prebral a bez problémov doklepol do siete!
     
    61
    AC Miláno dalo gól!
    GIAMPAOLO PAZZINI sa pretlačil pomedzi 2 hráčov podľa rozhodcu čisto a zakončuje ponad Gilleta do brány! Domáci mohutne protestujú, nieje to im však nič platné, naopak, rozhodca rozdáva žlté karty!
     
    53
    AC Miláno dalo gól
    ANTONIO NOCERINO odčiňuje hrubicu z prvého polčasu! Na ľavej strane dostal výbornú loptu El Shaarawy, zbavil sa obrancu a z uhľa vystrelil. Gillet vyráža len na hlavu spomínaného Nocerina!
     
    40
    AC Miláno dalo gól!
    ROBINHO dostal v šestnástke z kraja výbornú loptu, oklamal pohybom obrancu a zblízka triafa brvno, od ktorého sa lopta odráža do siete!
     
    29
    FC Turín dal gól!
    Fatálna chyba hostí, konkrétne Nocerino doslova vysunul MARIA SANTANU, ktorý sa zoči voči Ameliovi nepomýlil, obišiel ho a zakončil do prázdnej bránky!

    Martin Bohunický

    Góly: 29. Santana, 80. Bianchi - 40. Robinho, 53. Nocerino, 61. Pazzini, 76. Shaarawy

    Karty:   33. Darmian (FCT), 62. Gazzi (FCT), 62. Masiello (FCT), 87. Cesare (FCT) - 55. Abate (ACM), 86. Emanuelson (ACM)


    FC Turín: Gillet – Darmian, Di Cesare, Ogbonna, D’Ambrosio – Basha, Gazzi – Cerci(46.Birsa), Bianchi, Meggiorini, Santana.
    AC Miláno: Amelia – Abate, Mexés, Yepes, De Sciglio – Nocerino, De Jong(22.Ambrosini), Emanuelson – Robinho, El Shaarawy, Pazzini.

    Rozhodca: Romeo – Bianchi, Giallattini