Bayern – Borisov 4:1 (kon.) | Doneck – Juventus 0:1 (kon.) | Manchester United – Kluž 0:1 (kon.)
Barcelona – Benfica 0:0 (kon.) | Chelsea – Nordsjælland 6:1 (kon.)
koniec
Bayern Mníchov
4:1 (1:0)
BATE Borisov
Streda 05.12.2012, 20:45Liga majstrov
Predzápasové kurzy
     
    Videli sme spočiatku nudný futbal, ktorý okorenil gólom na 1:0 Gomez. V druhom polčase sa toho udialo viac. Boateng sa nezachoval férovo, uvidel červenú kartu. Kontsevoy sa zvíja v bolsestiach určite aj teraz. Z ničoho nič sa presadil Muller, ktorý zvyšoval na 2:0, o 9 minút nato sa presadil Shaqiri. V 69. minúte videl druhú žltú Polyakov a tak sa porúčal pod sprchy. Gólový účet domácich uzavrel Alaba po dobre zahratom rohovom kope, aby toho nebolo málo, čestný úspech zaznamenal BATE Borisov v 89. minúte zásluhou Filipenka. Bayern odplatil prehru z Borisova všetkými desiatimi!
     
    89
    Borisov dal gól!Tak napokon si Neuer čisté konto neudrží! Aspoň čestný úspech pre Borisov, postaral sa oňho FILIPENKO, ktorý pohotovo vystrelil a nedal absolútne žiadnu šancu súperovmu brankárovi.
     
    85
    Bordachev má toho plné zuby, strieda ho Yurievich.
     
    83
    Bayern dal gól!Center preskočil až dvoch hráčov, dostal sa k úplne voľnému ALABOVI, ktorý si loptu spracoval hruďou a skvelým halfvolejom prekonal bezmocného Gorbunova!
     
    71
    Z ihriska sa porúča Bastian Schweinsteiger, nahrádza ho Ribery!
     
    69
    Keďže už dnes Polyakov jednu žltú kartu videl, dostáva za filmovanie a druhú, čo automaticky znamená koniec zápasu!
     
    65
    Bayern dal gól!Opäť sme sa dočkali úplne nečakane! SHAQIRI sa trafil hlavou priam báječne, Muller sa dostal do šestnástky perfektnou kolmicou, do stredu šestnástky kopol profesorský center, Shaqiri už vedel, čo má robiť.
     
    64
    Máme tu ďalšie striedanie, prišiel čerstvý Alaba, odchádza Kroos.
     
    59
    Prichádza Bressan, ktorý strieda Kontsevoya, muža posledných minút...
     
    57
    Obranu domácich posilní Dante, strieda Mullera!
     
    54
    Bayern dal gól!THOMAS MULLER vykúpil Bayern, celkom nečakane, z nepriameho kopu si skvele nabehol a prestrelil Gorbunova.
     
    51
    Tak toto je nečakaná situácia! Zauzľuje sa nám to, Boateng sa nezachoval férovo, skosil jedného z hráčov BATE, ten zrejmä nevie v týchto chvíľach ani ako sa volá, nezávidím...
     
    Prvý polčas nám ukázal, kto je pánom na ihrisku, jednoznačne sú nimi domáci hráči, ktorí okorenili snahu aj Gomezovym gólom, ktorý im zabezpečil jednogólové vedenie. Zmení sa štýl hry alebo budeme svedkami podobnej nudy aj v druhom polčase? Nechajme sa prekvapiť!
     
    38
    Kroos prekvapil azda všetkých, vystrelil z otočky, Borgunova ešte teraz štípu ruky, vykryl to priam báječne!
     
    35
    Bohužiaľ sa ale Kroos trafil len do dobre postaveného múru.
     
    34
    Shaqiri sa snažil pretlačiť do šestnástky, darilo sa mu to, no za ručnú zatiahol Polyakov, dostáva za tento zákrok žltú. Čaká nás priamy kop z vynikajúcej pozície!
     
    21
    Bayern dal gól!Máme to tu, prvý gól strieľa GÓMEZ, ktorý iba doťukol loptu po skvele rozbehnutej akcie z ľavej strany, Shaqirimu sa podarilo predrať do šestnástky a vyslal prízemný center, Gomez bol tam, kde mal.
     
    11
    Prvý zákrok Neuera, musel sa poriadne zapotiť! Hleb vyskúšal jeho pozornosť spoza obrancov, vypálil pozemnú strelu smerujúcu k pravej tyči!
     
    6
    Kroos si nevyskočil dostatočne vysoko, lopty sa zmovnil Rodionov, ktorý sa vydal na rýchly protiútok, v súboji 1 na 1 proti Schweinsteigerovi neuspel.
     
    V skupine F je o postupujúcich rozhodnuté, dnes sa iba spečatí, kto pôjde do vyraďovacej fázy z prvého a druhého miesta. Valencia a Bayern majú zhodne 10 bodov, tretí BATE Borisov 6 a posledný Lille 3.
    V dnešnom zápase bude Bayern odplácať prehru v Borisove!

    Jakub Mitter

    Góly: 21. Gomez, 54. Muller, 65. Shaqiri, 83. Alaba - 89. Filipenko

    Karty:   34. Polyakov (BOR)   51. Boateng (BAY) - 69. Polyakov (BOR)


    Bayern Mníchov: Neuer - Contento, Boateng, Van Buyten, Rafinha, Schweinsteiger, Tymoščuk, Shaqiri, Kroos, Muller, Gomez
    BATE Borisov: Gorbunov - Bordachev, Filipenko, Radkov, Polyakov, Baga, Volodko, Olekhovich, Hleb, Kontsevoy, Rodionov