Barcelona – Bilbao 5:1 (kon.) | Real Madrid – Atlético Madrid 2:0 (kon.)
koniec
FC Barcelona
5:1 (3:0)
Athletic Club Bilbao
Sobota 01.12.2012, 20:00 • Camp Nou, Barcelona • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    V druhej minúte nadstaveného času fauloval Messiho pri skvelom prieniku Ander Herrera, ktorý za tento faul odzadu vidí jasnú žltú kartu.
     
    90+1
    Barcelončania nám predviedli ďalšie skvelé prečíslenie! Po niekoľkých pekných centroch sa dostal k lopte Messi, ktorý však hlavičkou poslal loptu len nad bránu!
     
    75
    Tak tréner Barcelony posiela na trávnik aj posledné striedanie. Namiesto Busquetsa nastúpi do hry proti Bilbau oddýchnutý Song.
     
    74
    Tréner Barcelony strieda aj podruhýkrát. Namiesto Iniestu nastupuje na Nou Camp oddýchnutý Thiago Alcântara.
     
    73
    Aj tréner Barcelony posiela na trávnik prvé striedanie. Namiesto Adriana Correiu nastupuje do hry oddýchnutý Montoya.
     
    73
    Tréner Bilbaa poslal na trávnik aj posledné tretie striedanie. Za obrancu Ramalha nastupuje do hry José.
     
    70
    Barcelona dala gól!
    LIONEL MESSI svoje strelecké schopnosti nenechal zahanbiť ani v tomto zápase a po skvelej prihrávkovej kombinácii medzi Jordim Albom a Pedrom nekompromisnou technickou strelou umiestnil loptu nechytateľne k ľavej žŕdke brány Bilbaa.
     
    69
    Pedro sa dostal do fantastickej gólovej šance, no gólman Iraizoz ho napokon fantasticky vychytal, keď sa bleskovo presunul a hodil na pravú stranu!
     
    65
    Bilbao dalo gól!
    Bilbao sa predsa dokázalo gólovo presadiť! Po fantastickom centri na hranici offsajdu od Iturraspeho sa k lopte dostal GÓMEZ IBAI, ktorý z bezprostrednej blízkosti nekompromisne prekonal gólmana Valdésa strelou medzi jeho nohy!
     
    64
    Tréner Bilbaa posiela na trávnik Barcelony aj druhé striedanie. Namiesto Susaetu nastúpi do hry oddýchnutý Toquero.
     
    63
    Ander Herrera sa dostal do skvelej gólovej šance! Jeho delové prízemné zakončenie však napokon minulo bránu Barcelony len o približne päť centimetrov vpravo!
     
    57
    Barcelona dala gól!
    Gólman Iraizoz napokon musel kapitulovať aj poštvrtýkrát. Iniesta si stiahol obrancov na seba a následne prihrávkou uvoľnil na pravú stranu CESCA FABREGASA, ktorý veľmi dobrou rotujúcou strelou opäť rozvlnil sieť v bráne Bilbaa.
     
    55
    Po tvrdom faule na útočiaceho Iniestu sa do štatistík zapisuje Iturraspe, ktorý si za svoj šlapák odnáša nepríjemnú žltú kartu.
     
    53
    Po peknej prihrávke od Busquetsa sa k zakončeniu dostal Messi, ktorého však gólman Iraizoz s veľkým prehľadom vychytal, keď sa hodil na pravú stranu!
     
    46
    Tréner Bilbaa - Bielsa posiela na trávnik v druhom polčase prvé striedanie. Namiesto Aduriza do hry nastúpi oddýchnutý Llorente.
     
    51
    Do fantastickej gólovej šance sa po prihrávke od Iturraspeho dostal Ibai! Ten bol však tesne pred Valdésom nekompromisne zastavený offsajdovým verdiktom!
     
    45+1
    Barcelona dala gól!
    Po fantastickej prihrávke od Fabregasa na pravú stranu si za loptou zbehol ADRIANO CORREIA, ktorý ju nekompromisnou delovkou poslal do siete Bilbaa! Gólman Iraizoz tentokrát jednoducho nemal šancu na úspešný zákrok.
     
    45
    Nadstavovať sa bude jedna minúta!
     
    45
    K ďalšiemu gólu Barcelony tentokrát chýbali len centimetre! Po fantastickej prihrávke od Jordiho Albu sa k strele dostal Messi - zazvonilo brvno brány Bilbaa! Od neho sa lopta odrazila tesne pred bránkovú čiaru!
     
    43
    Barcelona bola v ďalšej skvelej gólovej šanci! Po peknom centri od Jordiho Albu sa k lopte dostal Fabregas, ten sklzom prihral na Iniestu, no Iniesta napokon len míňa bránu hostí!
     
    39
    Domáci sa dostali do ďalšej fantastickej gólovej šance! Gólman Iraizoz nám však predviedol dva skvelé zákroky! Najskôr úspešne vyrazil strelu Iniestu a následne skvelým hodením sa zneškodnil aj Busquetsov projektil!
     
    35
    Iniesta bol tentokrát tvrdým šlapákom v podaní Aurtenetxea zhodený na trávnik. Domáci majú tak k dispozícii štandardnú situáciu zo vzdialenosti približne 29 metrov!
     
    34
    Po tvrdom faule na Pedra, ktorý následne padol k zemi získava žltú kartu hráč Bilbaa - De Marcos. Nasledovať bude voľný kop pre Barcelonu z bezpečnej vzdialenosti.
     
    26
    Sergio Busquets vidí po tvrdom faule na útočiaceho De Marca žltú kartu. Hostia následne získavajú štandardnú situáciu zo vzdialenosti približne 27 metrov.
     
    25
    Barcelona dala gól!
    Domáci sa dostávajú do dvojgólového vedenia! Po fantastickom centri od Fabregasa sa k lopte dostal Lionel Messi, ktorý si urobil s loptou sťahovačku na ľavú stranu a následne nekompromisne zakončil. Loptu si dokopol do vlastnej brány FERNANDO AMOREBIETA!
     
    24
    Po skvelom centri od Iniestu sa k lopte dostal Pedro, no ten ju hlavičkou poslal len mimo brány hosťujúceho Bilbaa! Pri lopte je teda gólman Iraizoz.
     
    22
    Barcelona dala gól!
    Domáci sa dostávajú do vedenia! Po skvele predvedenom rohovom kope od Messiho sa k lopte dostal Busquets, ktorý tvrdo vystrelil. Gólman Iraizoz jeho strelu vyrazil len na kopačky GERARDA PIQUÉHO, ktorý nezaváhal a z tesnej blízkosti prekonáva gólmana Bilbaa.
     
    22
    Domáci hráči Barcelony sa dostali do skvelej gólovej šance! Najskôr to skúšal Messi, no ten sa napokon neodhodlal strieľať a prihral na Iniestu, ktorý však míňa bránu Bilbaa!
     
    15
    Po skvelej prihrávke z ľavej strany v podaní Iniestu sa k lopte dostal Busquets, no ten bol napokon tvrdo bránený dvojicou obrancov Ekiza - Amorebieta, ktorí ho od lopty nekompromisne odstavili.
     
    12
    Iniesta veľmi dobrými pohybmi vycvičil celú obranu Bilbaa a napokon aj zakončil z ľavej strany! Gólman Iraizoz mu však predviedol skvelý zákrok a loptu zblokoval svojími nohami do bezpečia!

    Góly: 22. Piqué, 25. Amorebieta (vla.), 45+1. Adriano, 57. Fabregas, 70. Messi - 65. Ibai

    Karty:   26. Busquets (FCB) - 34. De Marcos (BIL), 55. Iturraspe (BIL), 90+2. Ander Herrera (BIL)


    FC Barcelona: Valdés - Jordi Alba, Mascherano, Piqué, Adriano Correia (73. Montoya) - Iniesta (74. Thiago), Busquets (75. Song), Xavi - Pedro, Fabregas, Messi.
    Athletic Club Bilbao: Iraizoz - Ramalho (73. José), Ekiza, Amorebieta, Aurtenetxe - Ander Herrera, Iturraspe, De Marcos - Susaeta (64. Toquero), Aduriz (46. Llorente), Ibai.

    Rozhodca: Antonio Mateu - Pau Cebrián, Moisés Mateo