Šumperk – Hr. Králové 6:4 (kon.) | Litoměřice – Benátky n/J 0:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Jihlava 1:4 (kon.)
Most – Kadaň 0:4 (kon.) | Beroun – Třebíč 1:3 (kon.) | Písek – Ústí n/L 2:4 (kon.)
Mladá Boleslav – Olomouc 2:4 (kon.)
koniec
BK Havlíčkův Brod
1:4 (0:2, 0:1, 1:1)
HC Dukla Jihlava
cz Sobota 10.11.2012, 17:00 • Kotlina • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    53:10
    Martin Jícha (JIH) a Lukáš Endál (HBR) se poprali po přerušení hry před jihlavskou brankou. Oba dostávají 2 minuty za hrubost.
     
    52:25
    Havlíčkobrodská přesilovka neměla dlouhého trvání. Na trestnou lavici je vykázán Ladislav Rytnauer (JIH) za sekání.
     
    51:46
    Tak teď mají domácí možnost snížit své velké manko. Na lavici hanby musí chtě nechtě usednout Adam Zeman (JIH) za nedovolené bránění.
     
    46:54
    Další komplikace pro havlíčkobrodské barvy, na 2 minuty je vyloučen Jonáš Fiedler (HBR) za sekání.
     
    42:56
    Dukla právě vstřelila branku!

    Havlíčkobrodská radost ze snížení ještě ani nestihla utichnout a gejzír euforie vybouchl na jihlavské straně! Po Tomášovi Kolafovi doputoval kotouč na LUKÁŠ KRUPKA, který utěšenou střelou z kruhu prostřelil podél bližší tyčky gólmana Suchana, který se i tentokrát na sebe musí hodně zlobit! Asistence: Tomáš Kolafa.
     
    41:15
    Dukla čeká na rychlé brejky a k jednomu z nich se teď dostala! Michael Polcar přihrál z kruhu do předbrankového prostoru na Adama Zemana, který z první vypálil, ale trefil jen hruď uprostřed brány postaveného gólmana Suchana!
     
    40:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak lepší vstup do poslední dvacetiminutovky si Rebelové snad ani nemohli přát, snižují na 1:3 a mnohem více se vracejí do hry o body! Kotouč putoval po ose Roman Vondráček - Jan Semorád - LUKÁŠ ENDÁL, přičemž posledně jmenovaný si sjel na přihrávku zpoza brány do prostoru před bránou a prostřelil svižnou střelou gólmana Novotného! Asistence: Jan Semorád, Roman Vondráček.
     
    39:00
    Petr Štěpánek se objevil ve slibné příležitosti ke zkorigování hodně nepříznivého stavu, za kterého už někteří brodští fanoušci zamířili z Kotliny směrem k teplu svých domovů, ale zblízka bekhendovou střelou nechal vyniknout jen Novotného připravený beton!
     
    37:34
    Dukla právě vstřelila branku!

    Plány Rebelů na bodový zisk se opět o něco více vzdálily, Jihlava se raduje potřetí! Od modré čáry vypálil MAREK DRTINA a kotouč se k udivení všech dokutálel mezi Suchanovými betony až za brankovou čáru, gólman domácích teď rozhodně nemá čisté svědomí! Asistence: Martin Filip, Tomáš Čachotský.
     
    36:07
    Po přetlačované před bránou Jihlavy, jež byla hodně nepřehledná, kotouč skončil v náruči Filipa Novotného. Následně se strhla velká bitka. Na trestnou lavici po ní míří Tomáš Ficenc (JIH) za hrubost, Jan Semorád (HBR) za sekání a Ondřej Stehlík (HBR) za hrubost.
     
    34:59
    Ondřej Malec (JIH) se řítil ze strany sám na brankáře Suchana a vypálil, jenže gólman Suchan si pohlídal prostor u bližší tyčky. Po odpískání útočník Jihlavy do brankáře domácích sekl a dostal 2 minuty.
     
    32:39
    Havlíčkův Brod se na delší dobu usadil v útočném pásmu a hned z toho bylo nebezpečí pro brankáře Novotného. ten se vyznamenal skvělým zákrokem, když zachytil ránu Václava Meidla, který měl dostatek času a prostoru, ale nevyužil jej ke snížení!
     
    28:15
    Přesilovka 4 na 3 pro Rebely. Za podražení si posedí dvě minuty Václav Jaroš (JIH). Oddechový čas si berou domácí.
     
    27:25
    Tak teď měl gólman Suchan obrovské štěstí, Jihlava neměla daleko ke vstřelení třetího gólu! Maskovaný muž Rebelů ztratil puk z dohledu, který se nebezpečně potuloval kolem jeho brány. Nakonec v ní neskončil.
     
    27:08
    Daniel Hodek se tlačil podél mantinelu do Suchanovy blízkosti, ale byl zastaven za hranicí pravidel. Jan Soldán (HBR) zatáhl za záchrannou brzdu v podobě vysoké hole.
     
    26:56
    Tomáš Ficenc (JIH) - 2 minuty - faul loktem.
     
    22:52
    Václav Meidl nabil svým pasem na modrou čáru Radimu Ostrčilovi, jehož rána byla hodně nebezpečná. Naštěstí pro gólmana Novotného šla ve výšce jeho betonů, takže ji mohl poměrně lehko vyrazit!
     
    21:11
    Přerušuje se po souboji v rohu pásma. Na trestnou lavici nakonec míří Michal Jeslínek (JIH) za držení protihráče.
     
    19:26
    Tomáš Čachotský v obrovské příležitosti před úplně odkrytou bránou pálil z mezikruží, jenže trefil jen clonícího Lukáše Endála, jenž zamezil pohromě. Na druhé straně Martin Ondráček ujel do samostatného úniku, ale bekhendem pálil nepřesně. Potom ještě pálil Lukáš Endál před bránou, ale puk skončil před čarou!
     
    17:49
    Tomáš Čachotský vymyslel hezkou nahrávku zpoza brány na najetého Tomáše Ficence, jemuž však střela před brankou moc nesedla a skončila přímo ve výstroji dobře postaveného Jaroslava Suchana!
     
    17:06
    Poměrně zbytečný a hodně okatý faul Lukáše Endála (HBR), který si posedí 2 minuty za hokejovým katrem.
     
    15:45
    Radim Ostrčil měl dostatek času a prostoru na modré čáře k tomu, aby razantně a přesně vypálil. Jeho střela byla nebezpečná, ale proletěla jen vedle pravé Novotného tyčky!
     
    15:02
    Do šance se probíjel za beky Radek Hubáček a byl poslán k zemi Janem Pavlíkem (HBR), kterého čekají 2 minuty za hákování.
     
    14:10
    Teď mají domácí hráči skvělou šanci snížit na nejtěsnější náskok. Na trestnou lavici vykazuje rozhodčí za hákování Marka Prokše (JIH).
     
    10:49
    Josef Kolda (JIH) si v rohu jihlavského pásma pomohl proti protihráčům za hranicí pravidel. Vyfasoval dvouminutový trest z podražení.
     
    08:51
    Dukla právě vstřelila branku!

    Tak tohle je tvrdá rána pro družinu Rebelů, Dukla odskakuje na dvoubrankový náskok! Tomáš Čachotský našel před brankou krásnou nahrávkou úplně volného TOMÁŠE FICENCE, který svižnou střelou bez přípravy uklidil kotouč k bližší tyči, kam se Jaroslav Suchan nestihl přemístit! Asistence: Tomáš Čachotský, Tomáš Kolafa.
     
    08:15
    Ondřej Stehlík (HBR) - 2 minuty vysoká hůl. Dukla bude hrát přesilovou hru.
     
    07:53
    Dukla právě vstřelila branku!

    Tak to je studená sprcha pro Rebely, hosté jdou do vedení! Tomáš Ficenc přihrál TOMÁŠOVI KOLAFOVI na modré čáře, který vystřelil od modré čáry, mezi kruhy trefil Jana Semoráda, kotouč se odrazil od jeho chráničů a přeletěl gólmana Suchana za brankovou čáru! Asistence: Tomáš Ficenc, Martin Filip.
     
    07:15
    Obrovská šance hostů! Michal Jeslínek se po chybě brodské obrany dostal k puku těsně před brankovištěm, jenže Rebelové před ním obětavě padli na led. Poté pálil od modré Matič Podlipnik, střela sražerna nad!
     
    05:42
    Havlíčkův Brod si znovu pomohl za hranicí pravidel. Na lavici hanby usedá Ondřej Stehlík (HBR) za podražení.
     
    02:46
    Jan Semorád (HBR) - 2 minuty - sekání.
     
    01:32
    Domácí soubor dotlačil kotouč za Novotného záda, jenže stalo se tak očividně po odpískání hlavního rozhodčího. Branka tedy neplatí!
     
    00:30
    Matič Podlipnik (JIH) je prvním vyloučeným hráčem dnešního zápasu. Rebely čeká přesilovka. Mladý Slovinec si posedí za hákování.

    Ladislav Vácha

    Góly a asistencie: 41. Endál (Semorád, Vondráček) - 8. Kolafa (Ficenc, Filip), 9. Ficenc (Čachotský, Kolafa), 38. Drtina (Filip, Čachotský), 43. Krupka (Kolafa)


    BK Havlíčkův Brod: Suchan (Opršal) - Pavlík, Protivný, Soldán, Ostrčil, Morava, R. Novotný, Jelínek - Endál, Polodna, Vondráček - Rytnauer, Meidl, Ondráček - Semorád, Štěpánek, Musil - Fiedler, Knotek, Stehlík
    HC Dukla Jihlava: F. Novotný (Rittich) - Podlipnik, Ficenc, Jaroš, Kolafa, Jícha, Drtina, Malec, Kolda - Čachotský, Maliník, Hodek - Krupka, Filip, Jeslínek - Polcar, Hubáček, Zeman - Prokš, Pometlo, Pekárek

    Rozhodca: Jan Hribik, Petr Humpolíček - Ladislav Lučan, Tomáš Svoboda

    Diváci: 2961