Chelsea – Manchester United 5:4 (po pr.)
koniec po predl.
Chelsea FC
5:4 (1:2)
Manchester United
cz Streda 31.10.2012, 20:45 • Stamford Bridge, London • Anglický Ligový pohár • . kolo
     
    120+1
    Eden Hazard ještě nastřelil tyč, ale to už jej mrzet nemusí, neboť...
     
    120
    Manchester United právě vstřelil branku! RYAN GIGGS si postavil míč na penaltový bod a zkušeně zamířil k levé tyči, do Čechova protipohybu.
     
    120
    Byla nařízena penalta. Vracející se Cesar Azpilicueta stáhl k zemi Javiera Hernándeze a United mají šanci na zkorigování.
     
    119
    Frustrovaný Ryan Giggs neudržel nervy na uzdě a vidí žlutou kartu.
     
    116
    Chelsea právě vstřelila branku! Hazard parádně uvolnil RAMIRESE, který si s Lindegaardem mohl dělat doslova, co chtěl. Brilantní kličkou jej obešel a za jásotu Stamford Bridge poslal míč do odkryté svatyně.
     
    115
    Ramiresovi se zažlutilo před očima. Zdrojem byl žlutý kartonek ve zdvihnuté ruce Leeho Masona.
     
    113
    Victor Moses tváří v tvář Lindegaardovi. Udělal ještě zasekávačku a následně trefil padajícího Dána. Mosesovi dnes zkrátka není přáno.
     
    108
    Daniel Surridge si potáhl míč po hranici šestnáctky a levačkou protáhl Lindegaarda. Míč přelétl horní tyč zhruba o metr.
     
    105
    A David Luiz ranou jako z děla nastřelil břevno! Míč se následně odrazil do Lindegaarda a pryč od brány. Dán může mluvit o velkém štěstí.
     
    105
    Michael Keane stáhl k zemi Daniela Sturridge a na závěr prvního poločasu prodloužení je zde nadějná standartka pro domácí.
     
    100
    Na zbylých minimálně 20 minut přichází do hry Federico Macheda. Trávník opouští Danny Welbeck.
     
    100
    -//-
     
    100
    Do konfliktu za bránou Petra Čecha se dostali Oscar s Nanim. Oba vidí od Leeho Masona žlutou kartu.
     
    97
    Chelsea právě vstřelila branku! Scott Wootton daroval gól domácím. Nepovedenou malou domů naservíroval míč přímo na nohu DANIELA STURRIDGE, který nezazmatkoval, obešel Lindegaarda a ukázkovým blafákem posílá svůj tým do vedení.
     
    94
    Sturridgeovi dnes není přáno. Opět byl úplně osamocen na malém vápně. Už už viděl míč v bráně, avšak do střely se položil Michael Keane a zabránil gólu.
     
    90+3
    Chelsea právě vstřelila branku! EDEN HAZARD s instinktem zabijáka v poklidu po zemi doprostřed a Blues si vybojovali nastavení.
     
    90+3
    Byla nařízena penalta. Tak to je neuvěřitelné. Ramires byl sražen k zemi Scottem Woottonem a Chelsey seslalo penaltu snad samo nebe.
     
    90+1
    David Luiz vidí žlutou kartu po souboji u postranní čáry. To je ovšem to poslední, co jej teď zajímá.
     
    83
    Míč se krásně kroutil směrem k pravé pavučince z pohledu Maty. Končí o chloupek na dlaních fanoušků za bránou.
     
    81
    Osmička dolů, čtyřicetšestka na trávník. Jmenovitě Anderson vystřídán Ryanem Tunnicliffem.
     
    76
    Victor Moses zůstal stát úplně sám s míčem na kopačce v šestnáctce soupeře. Překvapen míč napálil po zemi. Lindegaard neposedný míč zkrotil.
     
    73
    Juan Mata nastřelil ruku Michaela Keana ve vápně United. Ruka byla evidentní, Lee Mason přesto nechal hru plynout. Mata i všichni přítomní v modrém se zlobí.
     
    71
    Třetí střídání Blues je na světě. Oriol Romeu přenechá své místo na trávníku Oscarovi.
     
    69
    Tak to byla tutovka. Cesar Azpilicueta byl úplně osamocen na zadní tyči. Jeden z jeho spoluhráčů mu adresoval přesný, nadýchaný centr. Španělský krajní bek, akrobaticky zakončujíc, přestřelil.
     
    64
    První žlutá karta pro Rudé ďábly. Hříšníkem se stal Scott Wootton.
     
    61
    A odražený míč skončil na noze Chicharita. Na toho zírala prázdná brána. Mexický kanonýr poslal míč Pánubohu do oken.
     
    59
    Manchester United právě vstřelil branku! Tak to je rána do týlu pro domácí příznivce. Obléhání šestnáctky Blues skončilo NANIHO průnikem do malého vápna a následným elegantním obloučkem přehoupnuvším se přes Petra Čecha.
     
    55
    Druhé střídání Roberta Di Mattea. Na zelený pažit Stamford Bridge se podívá Eden Hazard. Stažen je Lucas Piazon.
     
    52
    Chelsea právě vstřelila branku! Na Matův centr na bližší tyč si naběhl GARRY CAHILL a hlavičkoval přesně pod horní tyč tak, jak to umí. Rafael ještě míč vyhlavičkoval, ten už ale byl za brankovou čarou. Je srovnáno.
     
    49
    Daniel Sturridge si v souboji 1 na 2 proklestil cestu skrze Rafaela a vběhl do vápna jako Achilles. Na poslední chvíli zatáhl za záchrannou brzdu Rafael a skluzem odvrátil na roh.
     
    46
    Na straně hostí vystřídá penaltového viníka Büttnera Nick Powell.
     
    46
    Ze hřiště je stažen John Obi Mikel a do druhého poločasu místo něj nastoupil Ramires.
     
    43
    Manchester United právě vstřelil branku! Další gól po hrubce domácího zadáka. David Luiz přišel o míč na půli hřiště a Nani pohotově našel naběhnuvšího si JAVIERA HERNÁNDEZE. Ten si míč ustrážil před dvojicí obránců a z bezprostřední blízkosti poslal míč, podobně jako Giggs, za bezmocného Čecha.
     
    31
    Chelsea právě vstřelila branku! A DAVID LUIZ srovnává. Ačkoliv Lindegaard trefil stranu, míč si cestu do sítě našel. 1:1.
     
    31
    Byla nařízena penalta. Po faulu Büttnera na Mosese ji zahraje Chelsea.
     
    25
    Druhá žlutá karta pro domácí. Dannyho Welbecka při přijímání přihrávky sestřelil John Obi Mikel.
     
    22
    Manchester United právě vstřelil branku! Tak tomu se říká kiks jako řemen. Petr Čech rychle ze země rozehrál na Oriola Romeu. Ten o míč přišel a tváří v tvář Čechovi se objevil RYAN GIGGS. A v těchto situacích se welšský útočník nemýlí. Obstřelem k tyči upravuje skóre na 1:0 pro hosty.
     
    13
    Volný přímý kop zahrál Nani. Nebyla to vůbec špatná pozice. Portugalec si toho byl vědom, a tak pálil přímo na bránu. Jeho pokus mířil do středu, kde stál Petr Čech.
     
    12
    První žlutá karta zápasu na sebe nenechala dlouho čekat. Z rukou sudího Lee Masona ji vidí Oriol Romeu.
     
    7
    Obrovská šance Chelsey. Victor Moses se uvolnil po pravé straně a perfektním centrem do prostoru našel úplně volného Daniela Sturridge ve vápně Rudých ďáblů. Forvard si ale šlápl na míč a bylo po šanci.
     
    6
    Daniel Sturridge s Victorem Mosesem vyrazili do brejku na dvojici hostujících stoperů. Sturridge to myslel šikovně, ovšem přihrávku obloučkem Wootton odvrátil.

    Petr Švanda

    Góly: 31. David Luiz (pen.), 52. Cahill, 90+3. Hazard (pen.), 97. Sturridge, 116. Ramires - 22. Giggs, 43. Hernández, 59. Nani, 120. Giggs (pen.)

    Karty:   12. Romeu (CHE), 25. Mikel (CHE), 90+1. David Luiz (CHE), 100. Oscar (CHE), 115. Ramires (CHE) - 64. Wootton (MAN), 100. Nani (MAN), 105. Keane (MAN), 119. Giggs (MAN)


    Chelsea FC: Čech - Cahill, David Luiz, Azpilicueta, Bertrand - Obi Mikel (46. Ramires), Moses, Romeu (71. Oscar) - Sturridge, Mata, Lucas Piazon (55. Hazard)
    Manchester United: Lindegaard - Büttner (46. Powell), Rafael, Wootton, Keane - Fletcher, Giggs, Nani, Anderson (81. Tunnicliffe) - Welbeck (99. Macheda), Hernández

    Rozhodca: Lee Mason