Juventus – Bologna 2:1 (kon.) | Inter – Sampdoria 3:2 (kon.) | Bergamo – Neapol 1:0 (kon.)
Cagliari – Siena 4:2 (kon.) | Chievo – Pescara 2:0 (kon.) | Lazio – Turín 1:1 (kon.)
Parma – AS Rím 3:2 (kon.) | Udinese – Catania 2:2 (kon.)
koniec
Atalanta Bergamo
1:0 (1:0)
SSC Neapol
Streda 31.10.2012, 20:45 • Stadio Atleti Azzurri d'Italia, Bergamo • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    81
    Domáci tréner prináša prvé striedanie. Na trávnik posiela namiesto aktívneho Moraleza oddýchnutého De Lucu.
     
    81
    Neapolský gólman De Sanctis vidí ďalšiu žltú kartu v tomto zápase. Svoje protesty trochu prehnal a neodišiel naprázdno.
     
    90+3
    Po skvele zahranom rohovom kope v podaní Hamšíka sa k lopte dostal Campagnaro, ktorý ju nekompromisne odhlavičkoval! Napokon však letela len niekoľkocentimetrov od pravej žŕdky domácej brány!
     
    90+2
    Neapolčania sa dostali do ďalšej skvelej gólovej šance! Po niekoľkých strelách však nemusel gólman Consigli zasahovať! Lopty umiestnili za jeho bránu domáci obrancovia. Nasleduje rohový kop pre domácich!
     
    90
    Nadstavovať sa budú tri minúty!
     
    87
    Hamšík sa dostal do ďalšej nádhernej šance! Po skvelej krížnej prihrávke od Vargasa zakončoval z pravej strany, no gólman Consigli mu predviedol ďalší skvelý zákrok! Nasleduje neapolský rohový kop.
     
    86
    Aj domáci tréner Colantuono využíva striedanie. Ako prvého posiela na trávnik Raimondiho, ktorý nahradí dnes veľmi aktívneho Schelotto.
     
    83
    Štandardnú situáciu odišiel zahrávať Džemaili! Predviedol nám nádhernú strelu zo vzdialenosti približne 33 metrov! Consigli však tento skvele umiestnený projektil vyráža tesne pod jeho hornou žŕdkou!
     
    82
    Aj na druhej strane uvidíme štandardnú situáciu! Tentokrát sa tvrdým faulom previnil Stendardo, ktorý nekompromisne odstavil útočiaceho Vargasa!
     
    80
    Domáci hráči získali po tvrdom faule od Campagnara skvelú štandardnú situáciu zo vzdialenosti približne 22 metrov! Odchádza ju zahrávať Camona!
     
    79
    Moralez opäť poriadne pohrozil gólmanovi De Sanctisovi! Po skvelom úniku po pravom krídle zakončil z hranice pokutového územia, no jeho strela napokon míňa neapolskú bránu!
     
    76
    Hosťujúci tréner Walter Mazzari využíva aj posledné striedanie. Na trávnik posiela ako tretieho Vargasa, ktorý nahradí dnes nevýrazného Dossenu.
     
    70
    Neapolský kouč Walter Mazzarri využíva aj druhé striedanie. Tentokrát posiela na trávnik namiesto Gamberiniho oddýchnutého Mesta.
     
    69
    Ďalšia nádherná prihrávková kombinácia v znení Moralez - Denis končí neúspešne! Po skvelej prihrávke sa snažil vsietiť gól z pravej strany, no svojou delovkou loptu napálil len do bočnej siete De Sanctisovej brány.
     
    68
    Po skvelej prihrávke od Džemailiho sa k lopte v ľavej časti pokutového územia domácich dostal Marek Hamšík! Ten z prvej zakončil, no Consigli v pokľaku chytá aj jeho projektil.
     
    64
    Na druhej strane mal pre zmenu obrovskú šancu po centri od Hamšíka opäť Insigne! Ten spoza pokutového územia nekompromisne vypálil, avšak gólman Consigli mu opäť predviedol skvelý zákrok a loptu vyráža na kopačky svojich spoluhráčov.
     
    63
    Domáci si vybojovali ďalšiu skvelú šancu! Po skvelej prihrávke od Camonu sa v pokutovom území ocitol Schelotto, no ten sa nedokázal gólovo presadiť. Jeho strela končí mimo De Sanctisovej brány.
     
    60
    Moralez sa dostal do ďalšej obrovskej šance! Loptu si bezproblémovo potiahol až na hranicu neapolského pokutového územia a tvrdo zakončil! De Sanctis však nemusel tentokrát zasahovať, pretože lopta tesne minula jeho bránu.
     
    58
    Ďalšia nebezpečná gólová šanca! Tentokrát mohli vsietiť gól domáci! Po skvelej prihrávke od Moraleza sa k lopte dostal Denis, no ten nedokázal trafiť bránu Neapolu. Lopta bola zblkovaná od obrancu Cannavara.
     
    56
    Po skvelej prihrávke do behu od Insigneho sa zoči voči gólmanovi Consignimu ocitol Marek Hamšík! Ten z ľavej časti pokutového územia nekompromisne vystrelil, no domáci gólman mu predviedol fantastický zákrok a loptu vyráža do bezpečia!
     
    54
    Neapolský tréner Mazzarri sa rozhodol využiť prvé striedanie v tomto zápase. Za Behramiho nastupuje do hry oddýchnutý Džemaili.
    Bude to práve on, ktorý zvráti stretnutie na neapolskú stranu?
     
    52
    Po fantastickej prihrávke od Maggia sa k lopte dostal Insigne, ktorý zahodzuje asi najväčšiu šancu Neapolu v tomto zápase! Tesne pred domácou bránou zakončil, no veľmi nedôrazne a minul priestor za Consigliho chrbátom.
     
    43
    Carmona nám predviedol zbytočný útočný faul, po ktorom si do svojich štatistík pripisuje ďalšiu žltú kartu. Nedovoleným zákrokom odstavil Pandeva.
     
    37
    Hlavný rozhodca vyťahuje druhú žltú kartu pre Neapol. Za nekompromisnú šmýkačku na Camonu zinkasoval žltú kartu Pandev.
     
    35
    Atalanta si vybojovala ďalšiu nádhernú gólovú šancu! Po fantasickej krížnej prihrávke cez bránkovisko od Denisa sa najskôr netrafil nebránený Bonaventura a následne zo skvelej pozície tesne míňa neapolskú bránu domáci Brivio!
     
    32
    Aj domáci tím inkasuje žltú kartu. Za tvrdý faul na nabiehajúceho Cannavara vidí žltú kartu domáci Cazzola.
     
    30
    Neapolčania zinkasovali po tvrdom faule od Carmonu štandardnú situáciu zo vzdialenosti približne 32 metrov, ktorý odchádza zahrávať Maggio!
     
    28
    Žltú kartu inkasuje hráč hostí - konkrétne Cannavaro, ktorý sa previnil nekompromisným faulom na nabiehajúceho Denisa.
     
    22
    Domáci vsietili ďalší gól! Po skvelom centri od Carmonu sa k lopte dostal Moralez, ktorý loptu jemnou strieľanou prihrávkou zasunul za gólmana De Sanctisa. Asistent rozhodcu však zodvihol svoju vlajočku a avízoval offsajd.
     
    21
    Hostia si vybojovali rohový kop. Po skvelom centri sa dostal k hlavičke Marek Hamšík, no ten triafa len ľavú žŕdku Consigliho svätyne! Domýci sú po malej chvíli opäť pri lopte.
     
    19
    Atalanta dala gól! Domáci hráči sa dostávajú prekvapivo do vedenia! Po skvelom centri od Cazzolu sa k lopte dostal Denis, ten loptu nabil za pokutovým územím CARLOSOVI CARMONOVI a práve on nezaváhal! Nekompromisnou delovkou k pravej žŕdke hosťujúcej brány prekonáva gólmana De Sanctisa.
     
    15
    Insigne sa dostal do fantastickej gólovej šance! Skvelá kombinačná akcia Neapolu vyústila k hranici pokutového územia odkiaľ spomínaný Insigne nekompromisne vypálil, no gólman Consigli mu predviedol fantastický zákrok svojou pravou rukou! Nasleduje rohový kop pre Neapol.
     
    10
    Ďalšia nebezpečná šanca domácich! Po skvelom centri od Carmonu lopta letela presne do pokutového územia, kde nabiehali hráči Bonaventura a Denis. Ani jeden z nich však na loptu nedočiahol a napokon ju získal Campagnaro.
     
    6
    Atalantania sa mohli sa dostať do vedenia! Po skvelom centri z pravej strany od Bonaventuru sa v pokutovom území najlepšie zorientoval Denis, no ten svojou hlavičkou loptu napálil len do bočnej siete neapolskej brány!
     
    4
    Neapolčania si vybojovali prvú nebezpečnú gólovú šancu! Po skvelom centri od Inlera sa v pokutovom území domácich najlepšie zorientoval Pandev, no jeho zakončenie z voleja napokon trafilo len dobre postaveného domáceho obrancu.

    Góly: 19. Carmona

    Karty:   32. Cazzola (BER), 43. Carmona (BER) - 28. Cannavaro (NEA), 37. Pandev (NEA), 81. De Sanctis (NEA)


    Atalanta Bergamo: Consigli - Manfredini, Stendardo, Brivio, Bellini - Cazzola, Camona - Bonaventura, Schelotto (86. Raimondi) - Denis, Moralez (81. De Luca).
    SSC Neapol: De Sanctis - Campagnaro, Cannavaro, Gamberini (70. Mesto) - Inler, Behrami (54. Džemaili) - Maggio, Hamšík, Dossena (76. Vargas) - Insigne, Pandev.

    Rozhodca: D. Orsato - F. Galloni, M. Musolino