Juventus – Bologna 2:1 (kon.) | Inter – Sampdoria 3:2 (kon.) | Bergamo – Neapol 1:0 (kon.)
Cagliari – Siena 4:2 (kon.) | Chievo – Pescara 2:0 (kon.) | Lazio – Turín 1:1 (kon.)
Parma – AS Rím 3:2 (kon.) | Udinese – Catania 2:2 (kon.)
koniec
Atalanta Bergamo
1:0 (1:0)
SSC Neapol
Streda 31.10.2012, 20:45 • Stadio Atleti Azzurri d'Italia, Bergamo • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase boli jasne aktívnejšími neapolskí hráči, no svoju aktivitu napokon nedokázali gólovo premeniť. Mužom zápasu sa jednoznačne stáva gólman Consigli, ktorý zneškodnil akékoľvek šance svojich súperov, ktorí museli byť z neho už poriadne zúfalí.
    Domáci tím Atalanta Bergamo si tak do tabuľky prekvapivo odnáša plný bodový zisk a druhý Neapol odchádza domov naprázdno.

    Dovidenia pri ďalších prenosoch zo zápasov Serie A.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (22:45:10)
     
    81
    Domáci tréner prináša prvé striedanie. Na trávnik posiela namiesto aktívneho Moraleza oddýchnutého De Lucu.
     
    81
    Neapolský gólman De Sanctis vidí ďalšiu žltú kartu v tomto zápase. Svoje protesty trochu prehnal a neodišiel naprázdno.
     
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Po skvele zahranom rohovom kope v podaní Hamšíka sa k lopte dostal Campagnaro, ktorý ju nekompromisne odhlavičkoval! Napokon však letela len niekoľkocentimetrov od pravej žŕdky domácej brány!
     
    90+2
    Neapolčania sa dostali do ďalšej skvelej gólovej šance! Po niekoľkých strelách však nemusel gólman Consigli zasahovať! Lopty umiestnili za jeho bránu domáci obrancovia. Nasleduje rohový kop pre domácich!
     
    90+1
    V prvej minúte nadstaveného času nám predvádzajú domáci hráči útočný tlak. Po peknej prihrávke od Raimondiho zinkasoval loptu Bonaventura, no ten nám predviedol len veľmi nepresné zakončenie.
     
    90
    Nadstavovať sa budú tri minúty!
     
    90
    Raimondi nám opäť predviedol jeho individuálne schopnosti a spoza neapolského pokutového územia sa rozhodol strieľať. Nasleduje rohový kop pre domácich hráčov.
     
    89
    Raimondi nám predviedol skvelú individuálnu akciu, po ktorej ho však odstavili neapolskí obrancovia. Nasleduje ďalší neapolský útok.
     
    88
    Z rohového kopu si Neapolčania dokázali vybojovať ďalšie skvelé zakončenie! Po skvelom centri Džemailiho sa k lopte dostal Maggio, no ten svoju delovku umiestnil len veľmi nepresne. Nasleduje výkop od brány domácej Atalanty.
     
    87
    Hamšík sa dostal do ďalšej nádhernej šance! Po skvelej krížnej prihrávke od Vargasa zakončoval z pravej strany, no gólman Consigli mu predviedol ďalší skvelý zákrok! Nasleduje neapolský rohový kop.
     
    86
    Aj domáci tréner Colantuono využíva striedanie. Ako prvého posiela na trávnik Raimondiho, ktorý nahradí dnes veľmi aktívneho Schelotto.
     
    85
    Vargas opäť pri lopte a snaží sa vyrovnať. Jeho nekompromisný projektil z pravého krídla bol však veľmi nepresný a pri lopte je opäť gólman Consigli.
     
    84
    Pri lopte sa opäť ocitli domáci hráči. Schelotto zaviezol loptu až pred gólmana De Sanctisa, no tam o ňu napokon v jasnej prevahe prišiel.
     
    83
    Štandardnú situáciu odišiel zahrávať Džemaili! Predviedol nám nádhernú strelu zo vzdialenosti približne 33 metrov! Consigli však tento skvele umiestnený projektil vyráža tesne pod jeho hornou žŕdkou!
     
    82
    Aj na druhej strane uvidíme štandardnú situáciu! Tentokrát sa tvrdým faulom previnil Stendardo, ktorý nekompromisne odstavil útočiaceho Vargasa!
     
    81
    Camona nám predviedol veľmi nepresný center, ktorý skončil len na dobre postavenom neapolskom múriku. Ani následné zakončenie Bonaventuru napokon nebolo úspešné.
     
    80
    Domáci hráči získali po tvrdom faule od Campagnara skvelú štandardnú situáciu zo vzdialenosti približne 22 metrov! Odchádza ju zahrávať Camona!
     
    79
    Moralez opäť poriadne pohrozil gólmanovi De Sanctisovi! Po skvelom úniku po pravom krídle zakončil z hranice pokutového územia, no jeho strela napokon míňa neapolskú bránu!
     
    78
    Z pravého krídla sa tentokrát snažil vyrovnať Vargas. Aj jeho nekompromisný projektil však chytá pozorný gólman Consigli.
     
    77
    Mesto si vytvoril ďalšiu nebezpečnú šancu! Tentokrát ho skvelým centrom vysunul vystriedaný Vargas, no aj do tretice míňa odkrytú bránu domácej Atalanty.
     
    76
    Hosťujúci tréner Walter Mazzari využíva aj posledné striedanie. Na trávnik posiela ako tretieho Vargasa, ktorý nahradí dnes nevýrazného Dossenu.
     
    75
    Maggio poslal na domácu bránu ďalekotonážny center, ktorým chcel vysunúť vystriedaného Mesta. Pri lopte však boli skôr domáci obrancovia, ktorí ju posielajú ďaleko do bezpečia.
     
    74
    Domáci sa na malú chvíľu oslobodili spod neapolského tlaku a získavajú cenné sekundy prihrávkovými kombináciami na útočnej polovici.
     
    73
    Moralez sa mohol dostať do ďalšej skvelej šance, no pri jeho prieniku s loptou ho nekompromisne odstavila dvojica neapolských obrancov Cannavaro - Campagnaro.
     
    72
    Mesto sa opäť dostal k lopte a nekompromisne zakončil. V pozícii za pokutovým územím domácich mu však lopta nesadla a jeho následná strela bola len veľmi nepresná.
     
    71
    Mesto nám po spolupráci s Hamšíkom predviedol prvé zakončenie. Consigli však tentokrát zasahovať nemusel. Lopta letela mimo domácej brány.
     
    70
    Neapolský kouč Walter Mazzarri využíva aj druhé striedanie. Tentokrát posiela na trávnik namiesto Gamberiniho oddýchnutého Mesta.
     
    69
    Ďalšia nádherná prihrávková kombinácia v znení Moralez - Denis končí neúspešne! Po skvelej prihrávke sa snažil vsietiť gól z pravej strany, no svojou delovkou loptu napálil len do bočnej siete De Sanctisovej brány.
     
    68
    Po skvelej prihrávke od Džemailiho sa k lopte v ľavej časti pokutového územia domácich dostal Marek Hamšík! Ten z prvej zakončil, no Consigli v pokľaku chytá aj jeho projektil.
     
    67
    Schelotto fauloval Dossenu a hostia tak získavajú výhodu ďalšieho voľného kopu. Ten rozohrali veľmi rýchlo krátkou prihrávkou, no to sa im nevyplatilo. Pri lopte Atalantania.
     
    66
    Ďalšiu strelu z ľavej strany pokutového územia domácich nám predviedol Insigne. Consigli však jeho projektil bez problémov chytá, keďže lopta letela presne do jeho náručia.
     
    65
    Pri lopte sú opäť Neapolčania, no veľmi sa im nedarí. V zakončení im chýba podstatná časť úspechu v takýchto dôležitých zápasoch.
     
    64
    Na druhej strane mal pre zmenu obrovskú šancu po centri od Hamšíka opäť Insigne! Ten spoza pokutového územia nekompromisne vypálil, avšak gólman Consigli mu opäť predviedol skvelý zákrok a loptu vyráža na kopačky svojich spoluhráčov.
     
    63
    Domáci si vybojovali ďalšiu skvelú šancu! Po skvelej prihrávke od Camonu sa v pokutovom území ocitol Schelotto, no ten sa nedokázal gólovo presadiť. Jeho strela končí mimo De Sanctisovej brány.
     
    62
    Džemaili nám predviedol veľmi pekný center z pravej strany do pokutového územia! Domáci kapitán Bellini však loptu zachránil a hlavičkou ju poslal za vlastnú bránu. Nasleduje rohový kop pre hostí.
     
    61
    Maggio zaviezol loptu pred domáce pokutové územie a snaží sa strelecky presadiť, no domáci obrancovia ho od lopty bleskurýchle odstavujú.
     
    60
    Moralez sa dostal do ďalšej obrovskej šance! Loptu si bezproblémovo potiahol až na hranicu neapolského pokutového územia a tvrdo zakončil! De Sanctis však nemusel tentokrát zasahovať, pretože lopta tesne minula jeho bránu.
     
    59
    Pri lopte sú opäť Neapolčania a loptu si sympaticky kombinujú na útočnej polovici. Zatiaľ však len vyčkávajú.
     
    58
    Ďalšia nebezpečná gólová šanca! Tentokrát mohli vsietiť gól domáci! Po skvelej prihrávke od Moraleza sa k lopte dostal Denis, no ten nedokázal trafiť bránu Neapolu. Lopta bola zblkovaná od obrancu Cannavara.
     
    57
    Neapolčania sú opäť pri lopte a útočia. Ja však neviem z čoho už chcú vsietiť gól, keď dokázali zahodiť už tri jasne vyložené šance. Na druhej strane je to však so zahodenými šancami ešte horšie.
     
    56
    Po skvelej prihrávke do behu od Insigneho sa zoči voči gólmanovi Consignimu ocitol Marek Hamšík! Ten z ľavej časti pokutového územia nekompromisne vystrelil, no domáci gólman mu predviedol fantastický zákrok a loptu vyráža do bezpečia!
     
    55
    Atalanta sa zatiaľ veľmi dobre drží a odoláva akýmkoľvek útokom ich súperov. Momentálne je lopta v strede ihriska, kde dominujú Neapolčania.
     
    54
    Neapolský tréner Mazzarri sa rozhodol využiť prvé striedanie v tomto zápase. Za Behramiho nastupuje do hry oddýchnutý Džemaili.
    Bude to práve on, ktorý zvráti stretnutie na neapolskú stranu?
     
    53
    Domáci hráči sa na malú chvíľu oslobodili a snažili sa zaútočiť, no boli zastavení už pri prechode cez stredovú čiaru. Nasleduje ďalší útok Neapolu.
     
    52
    Po fantastickej prihrávke od Maggia sa k lopte dostal Insigne, ktorý zahodzuje asi najväčšiu šancu Neapolu v tomto zápase! Tesne pred domácou bránou zakončil, no veľmi nedôrazne a minul priestor za Consigliho chrbátom.
     
    51
    Hostia sú opäť pri lopte, no len na svojej obrannej polovici. Loptu si pomaly kombinujú a snažia sa opäť zaútočiť.
     
    50
    Neapolskí hráči sa snažia útočiť, no zatiaľ sa im daria len ich kombinačné prihrávky mimo pokutového územia domácich. Tam pre zmenu dominujú domáci obrancovia.
     
    49
    Behrami sa dostal do sympatickej streleckej pozície a nezaváhal. Spoza domáceho pokutového územia vystrelil a jeho projektil minul domácu bránu len o pár centimetrov.
     
    48
    Atalantania si vytvorili prvú gólovú šancu, no nebola až taká výrazná. Po centri od Schelotta chcel strieľať Moralez, no jeho delovka bola zblokovaná za bránu De Sanctisa. Nasleduje rohový kop Bergama.
     
    47
    Schelotto sa snažil presadiť prienikom po pravom krídle, no veľmi dobre ho od lopty odstavil Campagnaro, ktorý loptu poslal za postrannú čiaru atalanstského ihriska.
     
    46
    Domáci začali druhý polčas veľmi dravo, no svoju ofenzívnu snahu až príliš prekombinovali. Po niekoľkých vzdušných prihrávkach skončila lopta za postrannou čiarou. Nasleduje neapolský autový hod.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    V prvom polčase sme mohli vidieť niekoľko skvelých gólových šancí na oboch stranách. Prvú veľkú príležitosť mal na svojej kopačke Insigne, no domáci gólman Consigli proti jeho zakončeniu vytiahol nádherný reflexívny zákrok! Potvrdilo sa staré známe - "nedáš - dostaneš" a o niekoľko minút neskôr sa po skvelej strele z úvodného gólu tešil domáci hráč Carlos Carmona, ktorý svojou delovkou De Sanctisovi nedal šancu. Atalantania si následne vybojovali ďalšie skvelé šance, no v mnohých prípadoch minuli neapolskú bránu.

    Podarí sa Neapolčanom za nepriaznivého stavu vyrovnať alebo prípadne zvrátiť gólový stav tohto stretnutia na svoju stranu?
     
    Prvý polčas skončil.
     
    45
    Jednu z posledných striel v prvom polčase nám predviedol Pandev. Ten sa rozhodol zakončovať spoza domáceho pokutového územia, no jeho strela napokon minula Consigliho svätyňu.
     
    44
    Carmona loptu z veľkej vzdialenosti odcentroval veľmi dobre, no hosťujúci gólman De Sanctis s ňou nemal veľké problémy a po teči od svojho obrancu nasleduje jeho ďalekotonážny výkop.
     
    44
    Behrami si tentokrát počínal veľmi nedovolene proti Carmonovi a zapríčinil výhodu štandardnej situácie pre domáci tím. Tú odchádza zahrávať spomínaný Carmona.
     
    43
    Carmona nám predviedol zbytočný útočný faul, po ktorom si do svojich štatistík pripisuje ďalšiu žltú kartu. Nedovoleným zákrokom odstavil Pandeva.
     
    42
    Domáci hráči sa držia na útočnej polovici, kde si loptu veľmi dobre prihrávajú. Neapolčania sa však zatiaľ veľmi dobre bránia.
     
    41
    Schelotto chcel loptu priniesť až pred gólmana De Sanctisa, no jeho úmysel bol bleskurýchle zastavený. Campagnaro stečoval loptu za postrannú čiaru. Nasleduje autový hod pre domácich.
     
    40
    Cazzola sa dostal do sympatickej palebnej pozície a neváhal. Loptu poslal nekompromisne pred gólmana De Sanctisa, no ten napokon nemusel zasahovať. Lopta minula jeho bránu.
     
    39
    Rohový kop bol zahraný veľmi dobre, no v hlavičkovom súboji pred domácou bránou jasne vyhrali domáci obrancovia. Tí svojimi výskokmi jednoducho nedali svojím súperom šancu.
     
    38
    Marek Hamšík nám predviedol ďalšiu tvrdú strelu, no aj tento strelecký pokus zblokovali domáci obrancovia. Nasleduje rohový kop pre Neapol.
     
    37
    Hlavný rozhodca vyťahuje druhú žltú kartu pre Neapol. Za nekompromisnú šmýkačku na Camonu zinkasoval žltú kartu Pandev.
     
    36
    Neapolskí hráči hrajú veľmi otraseným dojmom. Zatiaľ sa im veľmi nedarí v zakončeniach, pretože na útočnej polovici si ich úspešne pokrývajú domáci obrancovia, ktorí dnes odvádzajú naozaj skvelú prácu.
     
    35
    Atalanta si vybojovala ďalšiu nádhernú gólovú šancu! Po fantasickej krížnej prihrávke cez bránkovisko od Denisa sa najskôr netrafil nebránený Bonaventura a následne zo skvelej pozície tesne míňa neapolskú bránu domáci Brivio!
     
    34
    K lopte sa opäť dostali Neapolčania, no veľmi sa im nedarí. Ich nepresná prihrávka prináša stratu lopty už pri prechode stredovou čiarou.
     
    33
    Marek Hamšík chcel preveriť schopnosti gólmana Consigliho, no jeho tvrdý projektil z ľavej strany pokutového územia domácich bol veľmi nepresný.
     
    32
    Aj domáci tím inkasuje žltú kartu. Za tvrdý faul na nabiehajúceho Cannavara vidí žltú kartu domáci Cazzola.
     
    31
    Maggio svoj center nasmeroval len veľmi nepresne a jeho spoluhráči sa k lopte nedostali. Ihneď po centri získavajú loptu domáci hráči, ktorí bežia do útoku.
     
    30
    Neapolčania zinkasovali po tvrdom faule od Carmonu štandardnú situáciu zo vzdialenosti približne 32 metrov, ktorý odchádza zahrávať Maggio!
     
    29
    Domáci Atalantania sa odhodlali k ďalšiemu zakončeniu. Tentokrát to z veľkej vzdialenosti skúšal Cazzola, no jeho strelecký pokus po malej chvíli ukrýva vo svojej moci gólman De Sanctis.
     
    28
    Žltú kartu inkasuje hráč hostí - konkrétne Cannavaro, ktorý sa previnil nekompromisným faulom na nabiehajúceho Denisa.
     
    27
    Stendardo veľmi pekným zákrokom odstavil dobre rozohranú akciu hosťujúcich hráčov. Nasleduje autový hod z ľavej strany v podaní Neapolu.
     
    26
    Opäť sa nachádzame v strede ihriska, no pri lopte sú hosťujúci hráči, ktorý dlho váhať nebudú. O pár sekúnd sú už pred domácou bránou, kde si loptu systematicky prihrávajú.
     
    25
    Neapolčania sa tentokrát sami vytlačili z útočnej aktivity. Útočný faul na jedného z domácich obrancov nám predviedol Maggio. Nasleduje kop gólmana Consigliho.
     
    24
    Inler nám predviedol nekompromisné zakončenie spoza domáceho pokutového územia, no napokon sa neteší. Jeho strela bola zblokovaná. Nasleduje rohový kop pre Neapol.
     
    23
    Pri lopte sú opäť Neapolčania, ktorí v dnešnom zápase disponujú bleskovým prienikom pred domáce pokutové územie. Tu sa však veľmi dobre presadzujú domáci obrancovia.
     
    22
    Domáci vsietili ďalší gól! Po skvelom centri od Carmonu sa k lopte dostal Moralez, ktorý loptu jemnou strieľanou prihrávkou zasunul za gólmana De Sanctisa. Asistent rozhodcu však zodvihol svoju vlajočku a avízoval offsajd.
     
    21
    Hostia si vybojovali rohový kop. Po skvelom centri sa dostal k hlavičke Marek Hamšík, no ten triafa len ľavú žŕdku Consigliho svätyne! Domýci sú po malej chvíli opäť pri lopte.
     
    20
    Neapolčania sa dostávajú opäť do útočnej snahy, no musia zabrať. Často neprehrávajú hneď v úvode zápasu a preto musia byť momentálne aktívnejší.
     
    19
    Atalanta dala gól! Domáci hráči sa dostávajú prekvapivo do vedenia! Po skvelom centri od Cazzolu sa k lopte dostal Denis, ten loptu nabil za pokutovým územím CARLOSOVI CARMONOVI a práve on nezaváhal! Nekompromisnou delovkou k pravej žŕdke hosťujúcej brány prekonáva gólmana De Sanctisa.
     
    18
    Moralez nám predviedol veľmi škaredý faul na útočiaceho Insigneho! Nakoniec však žltú kartu nevidí. Bude sa pokračovať v hre voľným kopom pre Neapol.
     
    17
    Lopta je opäť v polovici ihriska, kde s ňou majú domáci hráči menší problém. Neapolčania sa jej po nepresnej prihrávke rýchlo zmocnili a opäť útočia.
     
    16
    Rohový kop zahrali Neapolčania len veľmi nepresne a strácajú loptu. Do svojho taktického prihrávkového útoku sa dostávajú domáci hráči.
     
    15
    Insigne sa dostal do fantastickej gólovej šance! Skvelá kombinačná akcia Neapolu vyústila k hranici pokutového územia odkiaľ spomínaný Insigne nekompromisne vypálil, no gólman Consigli mu predviedol fantastický zákrok svojou pravou rukou! Nasleduje rohový kop pre Neapol.
     
    14
    Rysovala sa nám veľmi dobrá šanca hosťujúceho Neapolu, no asistent rozhodcu zaznamenal offsajd, ktorý posiela loptu na kopačky domácich hráčov.
     
    13
    Pomerne nebezpečný center z ľavej strany nám predviedol Maggio. Ten si nabehol s loptou až k domácemu pokutovému územiu a snažil sa prihrávať, no lopta z jeho kopačiek letí len k obrancovi Briviovi.
     
    12
    Lopta sa opäť nachádza prevažne v strede ihriska, kde majú mierne navrch domáci, no ich súperi ich zatiaľ od lopty veľmi sympaticky odstavujú.
     
    11
    Prvý rohový kop v tomto zápase získali hosťujúci hráči, ktorí ho však rozohrali len veľmi zle. Ihneď po jeho rozohraní sa pri lopte ocitli dobre hrajúci Atalantania.
     
    10
    Ďalšia nebezpečná šanca domácich! Po skvelom centri od Carmonu lopta letela presne do pokutového územia, kde nabiehali hráči Bonaventura a Denis. Ani jeden z nich však na loptu nedočiahol a napokon ju získal Campagnaro.
     
    9
    Hráči v čiernomodrých dresoch sa opäť snažia pritlačiť svojich súperov a zatiaľ sa im to darí. Loptu si nebezpečne prihrávajú tesne pred bránou gólmana De Santisa.
     
    8
    Bonaventura nám predviedol veľmi dobrú prácu aj v defenzíve, keď dokázal veľmi čistým zákrokom odstaviť nabiehajúceho Insigneho. Nasleduje výkop od Consigliho brány.
     
    7
    Neapolčanom rozohranie lopty od gólmana De Sanctisa mierne nevyšlo a loptu stratili už na svojej obrannej polovici. Domáci tak majú šancu opäť útočiť.
     
    6
    Atalantania sa mohli sa dostať do vedenia! Po skvelom centri z pravej strany od Bonaventuru sa v pokutovom území najlepšie zorientoval Denis, no ten svojou hlavičkou loptu napálil len do bočnej siete neapolskej brány!
     
    5
    Domáci hráči Atalanty sa snažia pomalými prihrávkami na pravom krídle presadiť, no zatiaľ sa im to veľmi nedarí. Neapolská obrana nám predvádza veľmi dobrý výkon a svojich súperov nepúšťa do žiadnych nebezpečných zakončení.
     
    4
    Neapolčania si vybojovali prvú nebezpečnú gólovú šancu! Po skvelom centri od Inlera sa v pokutovom území domácich najlepšie zorientoval Pandev, no jeho zakončenie z voleja napokon trafilo len dobre postaveného domáceho obrancu.
     
    3
    Opäť vidíme hru, ktorá sa odohráva prevažne v strednej časti ihriska. Na úvodnú strelu domáceho tímu sa z veľkej vzdialenosti odhodlal Bonaventura, no ten s veľkým prehľadom míňa De Sanctisovú bránu.
     
    2
    Pri lopte sa držia domáci hráči Bergama, no zatiaľ si loptu kombinujú len okolo polovice ihriska, kde neapolskí hráči veľmi dobre pokrývajú akýkoľvek voľný priestor.
     
    1
    Už v prvej minúte bola Neapolčanom poskytnutá štandardná situácia, ktorá však bola veľmi ďaleko od domácej brány. Celkom sympatický center Hamšíka nakoniec končí na kopačkách domácich hráčov.
     
    1
    Úvodný výkop tohto zápasu bez akýchkoľvek problémov zahrali hráči Neapolu, ktorí si loptu postupne posunuli do zadných radov. Nasleduje ich úvodný útočný prienik.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    Domáci hráči sa nám v dnešnom zápase predstavia v modročiernych dresoch pod taktovkou trénera Stefana Colantuona.
    Neapolskí futbalisti nastúpia na trávnik v bielomodrých dresoch a povedie ich tréner Walter Mazzarri.
     
    Na striedačkách sú pripravení títo hráči:

    Atalanta Bergamo: Frezzolini - Lucchini, Raimondi, Troisi, Parra, Marilungo, Polito, Matheu, Scozzarella, De Luca, Palma, Gagliardini.

    SSC Neapol: Rosati - Aronica, Donadel, Grava, Mesto, Colombo, Džemaili, El Kaddouri, Fernández, Vargas.
     
    Úvodné zostavy:

    Atalanta Bergamo: Consigli - Manfredini, Stendardo, Brivio, Bellini - Cazzola, Camona - Bonaventura, Schelotto - Denis, Moralez.

    SSC Neapol: De Sanctis - Campagnaro, Cannavaro, Gamberini - Inler, Behrami - Maggio, Hamšík, Dossena - Insigne, Pandev.

    Rozhodca: D. Orsato - F. Galloni, M. Musolino.
     
    Srdečne Vás vítam pri v poradí už desiatom kole talianskej najvyššej futbalovej súťaže - Seria A!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie na štadióne Stadio Atleti Azzurri d'Italia, kde si zmeria sily domáci celok Atalanta Bergamo, ktorý na svojej pôde privíta tím SSC Neapol.

    Domáci celok Atalanta Bergamo sa po deviatich ligových zápasoch nachádza na priebežnej jedenástej priečke s jedenástimi bodmi a gólovým skóre -5. Túto štatistiku si hráči Atalanty vybojovali za tri výhry, dve remízy a štyri prehry. V predposlednom kole sa hráči Atalanty predviedli na svojej pôde, kde po tvrdom súboji napokon porazili Sienu tesným rozdielom 2:1. V deviatom kole sa pre zmenu predstavili na ihrisku Pescary, odkiaľ si vybojovali veľmi dôležitý bod za bezgólovú remízu.
    Tím momentálne nevykazuje žiadne zranenia, a tak by mali byť pred zápasom hlavnému trénerovi k dispozícii všetci hráči.
    Momentálna forma prehra - prehra - prehra - výhra - remíza značí o tom, že Atalanta bola vo veľmi zlej forme, no v posledných kolách sa pozviechala a začala hrať naplno. Určite bude chcieť uhrať aspoň nejaký bodík aj proti Neapolu.

    Tím SSC Neapol je v úplne inej pozícii ako ich dnešný súper. Po deviatich zápasoch sa Neapolčania nachádzajú na skvelej druhej priečke s 22 bodmi a gólovým skóre +10. Túto veľmi dobrú štatistiku si neapolskí hráči vybojoval za sedem výhier, jednu remízu a len jednu prehru s Juventusom Turín vrámci ôsmeho kola v pomere 0:2, kde podľahli aktuálnemu lídrovi tabuľky na turínskej horúcej pôde. V poslednom kole tím SSC Neapol privítal na svojom ihrisku tím Chievo Verona, ktorý bol napokon porazený v pomere 1:0. Ich veľmi dobrá forma výhra - výhra - výhra - prehra - výhra hovorí o skvelej koncentrácii a atmosfére medzi hráčmi tímu.
    Neapolčania budú určite chcieť zabodovať naplno aj Bergame a dotiahnuť sa tak na Juventus Turín, na ktorý strácajú len tri body.

    Jasným favoritom tohto stretnutia sa stávajú veľmi dobre hrajúci Neapolčania, ktorí by mali aj v tomto ligovom zápase triumfovať naplno a pripísať si do tabuľky ďalšie tri body.
    Aj bookmakeri stávkových kancelárií sú rovnakého názoru, keďže kurz na výhru domácich stanovili na hodnotu 3,55 a kurz na výhru hostí 2,05. Na nerozhodnú remízu vypísali kurz v hodnote 3,15.

    Podarí sa hosťujúcim hráčom zabodovať naplno aj tentokrát alebo si z tohto zápasu uchmatnú aspoň jeden bodík aj domáci hráči Atalanty?
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 20:45.

    Góly: 19. Carmona

    Karty:   32. Cazzola (BER), 43. Carmona (BER) - 28. Cannavaro (NEA), 37. Pandev (NEA), 81. De Sanctis (NEA)


    Atalanta Bergamo: Consigli - Manfredini, Stendardo, Brivio, Bellini - Cazzola, Camona - Bonaventura, Schelotto (86. Raimondi) - Denis, Moralez (81. De Luca).
    SSC Neapol: De Sanctis - Campagnaro, Cannavaro, Gamberini (70. Mesto) - Inler, Behrami (54. Džemaili) - Maggio, Hamšík, Dossena (76. Vargas) - Insigne, Pandev.

    Rozhodca: D. Orsato - F. Galloni, M. Musolino