Évian TG – Bordeaux 0:0 (kon.) | Valenciennes – Ajaccio 1:2 (kon.) | Rennes – Marseille 1:2 (kon.)
koniec
Stade Rennes
1:2 (1:1)
Olympique Marseille
cz Nedeľa 29.01.2012, 21:00Ligue 1 Uber Eats
     
    90+2
    Hostující trenér takticky střídá, na hřiště jde Sabo, dolů putuje Valbuena.
     
    88
    Rennes už otevírá zadní vrátka! Brandao se hnal do brejku, Diallo se proti němu vydal a byl u balónu první. Ten se však dostal k Rémymu, jenž se snažil technickou střelou rozhodnout dnešní utkání. Minul jen o pár centimetrů, jeho rána se dokonce lehce otřela o tyčku!
     
    84
    Apam uštědřil Valbuenovi tvrdý šlapák, což nezůstalo bez povšimnutí. Hráč Rennes dostává od hlavního arbitra žlutou kartu.
     
    83
    I hostující lodivod poprvé v dnešním střetnutí střídá. Hřiště opouští Lucho González, na jeho místo nastupuje Brandao.
     
    79
    Domácí trenér se odhodlal k poslednímu střídání. Ze hřiště jde po čas celého zápasu aktivní Kembo-Ekoko, kterého nahrazuje Mada Diarra.
     
    77
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Tak jsem to zřejmě zakřikl! Hosté zcela otáčejí vývoj tohoto utkání! Valbuena naznačil před šestnáctkou střelu, posunul míč doleva na BENOITA CHEYROUA, jenž si míč ještě zpracoval a poté vypálil tvrdou ránu pod břevno. Diallo chtěl míč vyrazit, to se mu ale stalo osudným, jelikož si míč sám srazil do branky. Tuto branku si rozhodně za rámeček domácí gólman nedá.
     
    74
    Domácí útočník Montano dnes dohrál. Jeho kouč jej totiž vystřídal a na plac poslal Paja.
     
    68
    Alou Diarra musel zatáhnout za záchrannou brzdu, když zatáhl Doumbiu. Rozhodčí neotálel ani vteřinku a udělil Diarrovi žlutou kartu.
     
    67
    Loic Rémy teď ze svého repertoáru vytáhl individuální akci, která zvedla ze sedaček všechny přítomné! Na levé straně se ujal balónu, naběhl si na středu, odkud vyslal tvrdou rána, ta však zamířila těsně vedle branky domácího mančaftu!
     
    62
    Máme tu první střídání, a to na domácí straně. Hřiště opouští Brahimi, jenž měl v první půli slibnou šanci. Prohnat defenzivu Marseille přichází Erding.
     
    59
    Hamed Doumbia tvrdě zajel do Diarry, který se těžce zvedá ze země. Prvně jmenovaný fotbalista vidí od hlavního arbitra žlutou kartu.
     
    51
    Montano to přehnal s aktivitou a sudí mu již uděluje žlutou kartu. Provinil se totiž dalším faulem.
     
    50
    Na druhé straně vyslal ze své kopačky prudký centr Rémy, před brankou tečoval Lucho Gonzalez, těsně minul!
     
    49
    Další obrovská šance Rennes! Danze poslal míč do ohně z pravé strany hřiště, ke střele se z druhé strany dostal Kembo-Ekoko. Druhý jmenovaný hráč pálil z první a míč už směřoval do branky, jenže N'Koulou zabránil střele, když balón na poslední chvíli vykopl pryč!
     
    44
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Hosté zničehonic vyrovnávají! Rémy si přebral na levé straně míč, přemýšlel, co s ním udělá, nakonec vyslal centr do pokutového území, kde jej tečoval domácí hráč APAM(vla.) a balón se dostal od vzdálenější tyče až za brankovou čáru! Velmi kuriózní gól, která znamená vyrovnání!
     
    39
    Ou! Tak to byla šance! Co si teď dovolil Brahimi. Doslova umotal Azpilicueta a následně střílel z ostrého úhlu vně pokutového území. Trefil pouze boční síť!
     
    33
    Role exekuce se ujal Kembo, jenž to nemyslel vůbec zle. Jeho technická rána však přeletěla branku Mandandy!
     
    30
    A znovu parádní možnost Rennes! Brahimi se opřel zpoza velkého vápna do kulatého nesmyslu, ten skončil těsně vedle pravé tyče branky Marseille.
     
    29
    Danze přesně našel na hranici pokutového území Ekoka, který nad ničím nepřemýšlel a vyslal tvrdou ránu z volej. Mandanda se ale zaskvěl ještě lepším zákrokem. Další roh!
     
    27
    Valbuena nacentroval do pokutového území, kde se nacházel Amalfitano. Druhý jmenovaný hráč do míče tak "nazdařbůh" vložil svoji hlavu, čímž pořádně vylekal domácí publikum. Diallo jen tak tak vyrazil balón na roh!
     
    26
    Další dobrá příležitost Rennes! Kembo-Ekoko se prosmýkl rovnou mezi třemi hráči hostů. Následně přenechal míč Montanovi, kterému však střela nesedla dle představ a Mandanda nemusel řešit nikterak spletitý zákrok.
     
    23
    Před Luchem Gonzalezem se otevřel volný prostor. Hostující útočník vyslal střelu vnějším nártem a míč skončil jen o pár centimetrů vedle branky domácího brankáře!
     
    14
    Rennes právě vstřelilo branku!
    Domácí tým se dostává do vedení! To byla střela panečku! Zaváhání hostující obrany dopřálo volný prostor pro HAMEDA DOUMBIU, jenž se z uctivé dálky opřel vší silou do míče, který doputoval přesně ke vzdálenější tyčce Mandandovy svatyně.

    Sanny Muharem

    Góly: 14. Doumbia - 44. Apam (vla.), 77. Cheyrou

    Karty:   51. Montano (REN), 84. Apam (REN) - 59. Doumbia (OMA), 68. Diarra (OMA)


    Stade Rennes: Diallo - Danze, Apam, Kana-Biyik, Theophile Catherine - Hamed Doumbia, M'Vila - Ekoko, Feret, Brahimi (62. Erding) - Montano (74. Pajo)
    Olympique Marseille: Mandanda - Azpilicueta, Fanni, N'Koulou, Morel - Diarra, Cheyrou - Amalfitano, Lucho (83. Brandao), Valbuena (90+2. Sabo) - Rémy

    Rozhodca: Durussel