Évian TG – Bordeaux 0:0 (kon.) | Valenciennes – Ajaccio 1:2 (kon.) | Rennes – Marseille 1:2 (kon.)
koniec
Stade Rennes
1:2 (1:1)
Olympique Marseille
cz Nedeľa 29.01.2012, 21:00Ligue 1 Uber Eats
     
    77
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Tak jsem to zřejmě zakřikl! Hosté zcela otáčejí vývoj tohoto utkání! Valbuena naznačil před šestnáctkou střelu, posunul míč doleva na BENOITA CHEYROUA, jenž si míč ještě zpracoval a poté vypálil tvrdou ránu pod břevno. Diallo chtěl míč vyrazit, to se mu ale stalo osudným, jelikož si míč sám srazil do branky. Tuto branku si rozhodně za rámeček domácí gólman nedá.
     
    44
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Hosté zničehonic vyrovnávají! Rémy si přebral na levé straně míč, přemýšlel, co s ním udělá, nakonec vyslal centr do pokutového území, kde jej tečoval domácí hráč APAM(vla.) a balón se dostal od vzdálenější tyče až za brankovou čáru! Velmi kuriózní gól, která znamená vyrovnání!
     
    14
    Rennes právě vstřelilo branku!
    Domácí tým se dostává do vedení! To byla střela panečku! Zaváhání hostující obrany dopřálo volný prostor pro HAMEDA DOUMBIU, jenž se z uctivé dálky opřel vší silou do míče, který doputoval přesně ke vzdálenější tyčce Mandandovy svatyně.

    Sanny Muharem

    Góly: 14. Doumbia - 44. Apam (vla.), 77. Cheyrou

    Karty:   51. Montano (REN), 84. Apam (REN) - 59. Doumbia (OMA), 68. Diarra (OMA)


    Stade Rennes: Diallo - Danze, Apam, Kana-Biyik, Theophile Catherine - Hamed Doumbia, M'Vila - Ekoko, Feret, Brahimi (62. Erding) - Montano (74. Pajo)
    Olympique Marseille: Mandanda - Azpilicueta, Fanni, N'Koulou, Morel - Diarra, Cheyrou - Amalfitano, Lucho (83. Brandao), Valbuena (90+2. Sabo) - Rémy

    Rozhodca: Durussel