Zlín – Sparta Praha 0:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 1:2 (po pr.) | Kometa Brno – K. Vary 6:2 (kon.)
Třinec – Plzeň 3:0 (kon.) | Slavia – Pardubice 2:6 (kon.)
koniec
HC Oceláři Třinec
3:0 (2:0, 0:0, 1:0)
HC Škoda Plzeň
cz Piatok 30.12.2011, 18:10Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    46:52
    Třinec právě vstřelil branku!
    Krásná akce Ocelářů znamená třetí branku v síti Indiánů! David Ostřížek protečoval puk pro najetého Lukáše Mičulku! Ten zajel za branku, natáhl na sebe tři bránící hráče a poslal kotouč na hůl zcela nekrytého JAKUBA ORSAVY! Třinecký mladík nezpanikařil, kličkou do bekhendu si položil Mazance a zavěsil do prázdné branky! Asistence: Lukáš Mičulka, David Ostřížek.
     
    19:36
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři dokázali zužitkovat rostoucí tlak a vsítili druhou branku! Z téměř nulového úhlu střílel TOMÁŠ KLIMENTA! Už už se zdálo, že Mazanec jeho střelu udrží! Kotouč si ale našel skulinu v Mazancově výstroji a proskočil do sítě! Asistence: Jan Peterek.
     
    13:34
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři otevírají skóre zápasu! Po uplynutí početní výhody se kotouč dostal na modrou, kde stál Petr Hořava! Ten nahodil na branku, před Mazancem ještě clonil BRYAN McGREGOR! Tomu se podařilo zasáhnout letící puk a poslat jej mimo Mazancův dosah! Asistence: Petr Hořava, Jiří Polanský.

    Daniel Ježek

    Góly a asistencie: 14. McGregor (Hořava P., Polanský), 20. Klimenta (Peterek), 47. Orsava (Mičulka, Ostřížek)


    HC Oceláři Třinec: Vojtek (Hollý) - Zíb, Pavlík, Lojek, Bolf, Richter, P. Hořava, Hudec, Kania - D. Květoň, Bonk, Hrňa - Klimenta, Peterek, M. Hořava - McGregor, Polanský, Kohn - Orsava, Ostřížek, Mičulka
    HC Škoda Plzeň: Mazanec (Svoboda) - Vykoukal, Hanzlík, St. Pierre, Kaberle, Marušák, Kinrade, Růžička - Andrašovský, Straka, Vlasák - Duda, Kovář, Pletka - Dvořák, Pitule, Johnson - Stránský, Havlíček, Mrňa

    Rozhodca: Hradil, Minář - Lederer, Kis