Rusko U20 – Slovensko U20 3:1 (kon.)
koniec
Rusko U20
3:1 (-:-, -:-, -:-)
Slovensko U20
Štvrtok 29.12.2011, 04:00 • Scotiabank Saddledome • Majstrovstvá sveta do 20 rokov
Partner:
     
    56:29
    Igor Ozhiganov smeruje na trestnú lavicu. Začína sa presilová hra Slovenska.
     
    54:31
    Rusko dalo gól!
    NIKITA GUSEV sa natlačil pred bránku Slovenska a poľahky zasúva puk za Šimbocha. Táto strela bola veľmi šikovná, pretože brankár nebol schopná zakriť si poriadne priestor bránky. Asistencia : Mikhail Grigorenko.
     
    41:45
    Rusko dalo gól!
    Po vhadzovaní sa puk dostáva k modrej čiary k hráčovi menom MIKHAIL NAUMENKOV. Ten strieľa zápästím na Šimbocha, ten nič nevidel a puk sa dostáva do bránky Slovenska. Asistencia : Ignat Zemchenko.
     
    39:44
    V závere druhej časti hry sa vylučuje na strane Ruska. Kulikov je vylúčený za nedovolené bránenie.
     
    39:37
    Grigorenko mal možnosť prihrávať Kucherovi, ten by mal pred sebou už len prázdnu bránku, prihrávku však zblokoval obranca Slovenska.
     
    34:41
    Slováci neskutočne zapárali pred bránkou Ruska, keď sa podarilo jednému z hráčov Slovenska získať puk po chybe obrany Ruska. Prvá strela bola neefektívna, následná dorážka už narobila rozruch pred Makarovom, ktorý radšej prykril puk, no rozhodca nemal istotu, že puk bol mimo bránky, konzultuje situáciu s viderozhodcom.
     
    32:26
    Kuznetsov sa tlačil dopredu, keď chyboval jeden z hráčov Slovenska, Michal Toman však ešte predtým fauloval, je vylúčený za nedovolené bránenie.
     
    28:00
    Yakupov sa natlačil pred bránku, kde sa stretlo viacero hráčov oboch tímov, Šimboch však kryl priestor bránky a puk nakoniec nekončí vnútri.
     
    24:11
    Rusko dalo gól!
    Yakupov vybojoval puk pre IGORA OZHIGANOVA, ktorý od modrej čiary presnou strelou prekonáva doteraz bezchybného Šimbocha. Asistencie : Nail Yakupov, Yaroslav Kosov.
     
    Slovensko dalo gól! Slovákom sa predsalen podarilo streliť gól skôr ako súper, čo potešilo aj divákov ! MILOŠ BUBELA v útočnom pásme vybojoval už takmer ztratený puk, následne ihneď strieľa zápästím na Makarova, ktorý len sledoval, ako zapadol puk k jeho ľavej žrdke. Bez asistencii.
     
    17:15
    Efektný semafor slovenského brankára po strele Telegina ! Tlak Ruska rastie.
     
    16:06
    Šimboch musel prikryť puk pred Rusmi, ktorí sa hrnuli k jeho bránkovisku.
     
    12:07
    Teraz však Rusko súpera poriadne prehnalo. Po tlaku v útočnom pásme nakoniec Gusev vypracoval gólovú šancu pre Grigorenka, ktorý z ideálnej pozície medzi kruhmi netrafil Śimbochovu bránku.
     
    05:56
    Isangulov je vylúčený za hákovanie, presilovú hru si zahrajú Slováci.

    Marian Fiam

    Góly a asistencie: 25. Ozhiganov (Yakupov, Kosov), 42. Naumenkov (Zemchenko), 55. Gusev (Grigorenko) - ?. Bubela


    Rusko U20: Makarov ( Vasilevski ) - Sergeyev, Arzamastsev - Antipin, Ozhiganov - Zheldakov, Nesterov - Naumenkov, Isangulov - Apalkov (A), Barbashev, Kuznetsov (C)- Telegin, Yakupov, Khokhlachev - Gusev, Kucherov, Grigorenko - Kulikov, Zemchenko, Kosov
    Slovensko U20: Šimboch ( Riečický) - Marinčin, Gernát - Jánošík, Čerešňák - Trška, Čajkovský - Bezuška, Kurali - Mráz, Jurčo, Chovan - Toman, Tvrdoň, Bubela - Bene (A), Dolnik, Matoušek (C)- Hindoš, Ďaloga, Daňo

    Rozhodca: Piechaczek, Zalaski - Sormunen, Woodworth