Sokolov – Sparta B 2:0 (kon.) | Bohemians – Ústí n. L. 2:0 (kon.) | Karviná – Zlín 1:0 (kon.)
Táborsko – Čáslav 3:0 (kon.) | Brno – Třinec 0:0 (kon.) | Opava – Znojmo 0:1 (kon.)
koniec
FC Zbrojovka Brno
0:0 (0:0)
FK Třinec
cz Sobota 17.09.2011, 17:00 • Městský stadion Srbská, Královo Pole - Brno • Chance Národní Liga (CZ)
     
    To je z Brna vše, přeji pěkný zbytek sobotního večera a na počtenou. (18:54:58)
     
    Hráč utkání podle onlajny.cz:

    Jednoznačně brankář Třince Martin Lipčák, který předvedl několik skvělých zákroků a hlavně v první půli zachránil svému týmu kůži.
     
    Okamžik utkání:

    Kdyby Šamánek proměnil svoji šanci v desáté minutě, mohlo být vše jinak. Zbrojovka měla v první půli několik možností, ovšem ztroskotala na výborném brankáři Lipčákovi.
     
    Ani ve druhé půli jsme branku neviděli. Druhá půle už byla vyrovnanější, Brno žádnou velkou příležitost nemělo, naopak Třinec nastřelil břevno. Zápas tak končí dělbou bodů. Gólová marnost Zbrojovky trvá, Třinec nepřidal ve čtvrtém zápase výhru, ale tentokrát jen bod.
     
    Konec zápasu.
     
    90
    Nastavovat se bude pouhá jedna minuta, čím dál reálněji to tak dnes vypadá na dělbu bodů.
     
    89
    Rohový kop Brnu nic nepřinesl, posléze se však opět dostal k centru Koloušek a jeho druhý pas měl správné parametry, hlavička Doležala však skončila mimo. Brněnský hráč reklamoval rohový kop, ale bude to jen odkop. Trenér Zbrojovka René Wagner pak zlostí nakopl láhev s pitím.
     
    88
    Petr Nekuda znovu v akci, ale tentokrát negativní. Vidí totiž z rukou rozhodčího Nenadála žlutý kartonek.
     
    88
    Nekuda bojoval u rohového praporku nejprve s jedním a pak hned s dvěma Brňáky. Nakonec na ně nevyzrál a nevybojoval ani rohový kop.
     
    87
    Doležal se sice zlobí, ale fauloval a rozhodčí to dobře viděl. Kopat se bude proti bráně Tomáše Bureše.
     
    85
    Centr Paška před bránu, ale tam jen hráči v modrém a Tomáš Došek, který nemůže svými výškovými parametry na hlavičkáře stačit.
     
    84
    Doležal byl teď ve vápně trefen polocentrem, polostřelou, kdyby zpracoval nebo míč tečoval na bránu, měl by Martin Lipčák plné ruce práce. Takhle byl Doležal, jak už bylo zmíněno pouze trefen.
     
    83
    Hanus to zkoušel z podstatně větší dálky, ale střela mu vůbec nesedla. Hra se teď rychle přelíná z jedné strany na druhou, každá chybička teď rozhodne.
     
    82
    Poslední střídání Třince. Na hřiště se podívá Martin Pospíšil, který vystřídá Martina Marošiho.
     
    81
    A mohlo být rozhodnuto! Miroslav Ceplák dva metry před vápnem napřáhl a perfektní táhlou ranou trefil břevno brněnské brány, Burešovi ještě teď zvoní v uších, Brno mělo nyní velké štěstí.
     
    79
    Rychlý brejk Třince tři na dva po ztrátě míče Brna. Přihrávka mířila na Szmeka na pravou stranu, na druhé straně byl možná v trochu výhodnější pozici Maroši. Každopádně Szmek se sice dostal ke střele, ta ale byla zblokována.
     
    78
    Dobrý náběh brněnských hráčů na míč ze středu hřiště. Rýsovala se dobrá, takřka skvělá šance pro domácí, ale Tomáš Došek si při zpracování šlápl na míč a cela situace byla nenávratně ztracena.
     
    77
    Zbrojovka v tlaku, ale ani ze standardek, ani z rohových kopu Lipčákovi nenadělala žádné problémy. Třinec je však stále v sevření.
     
    75
    Další brněnské střídání. Do hry se zapojí Jan Hromek, který vystřídá brněnského kapitána Petra Švancaru, který se dnes stejně jako ostatní gólově neprosadil.
     
    75
    Patrik Siegl si tvrdě vyšlápl u postranní čáry na Paška a vidí za to po zásluze žlutou kartu, rozhodčí neváhal ani na chvíli.

    Zdeněk Plánka

    Góly:

    Karty:   44. Matoušek (TRI), 75. Siegl (TRI), 88. Nekuda (TRI)


    FC Zbrojovka Brno: Bureš - Pašek, Polák, Kasálek, Buchta R. - Tomeček (57. Tomeček), Koloušek, Simerský - Švancara (K), Doležal, Šamánek (70. Šamánek)
    FK Třinec: Lipčák (K) - Matoušek (46. Ceplák), Rehák, Kuděla, Siegl - Malíř, Maroši (82. Pospíšil), Hanus, Joukl - Gavlák (64. Szmek), Nekuda

    Rozhodca: Nenadál - Marek, Paták

    Diváci: 1575