Senica – Trnava 4:0 (kon.) | Žilina – Zlaté Moravce 1:0 (kon.) | Slovan Bratislava – Košice 4:0 (kon.)
B. Bystrica – Dunajská Streda 2:0 (kon.) | Ružomberok – Prešov 0:1 (kon.) | Nitra – Dubnica 1:1 (kon.)
koniec
MŠK Žilina
1:0 (0:0)
FC ViOn Zlaté Moravce
Sobota 19.03.2011, 15:30Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 15:30.
     
    Základné zostavy oboch mužstiev:

    MŠK Žilina: Martin Dúbravka - Stanislav Angelovič, Ľubomír Guldan, Ondřej Šourek, Vladimír Leitner - Zdeno Štrba (K) - Momodou Ceesay, Babatounde Issiaka Bello, Arturs Zjuzins, Roman Gergel - Ivan Lietava

    FC ViOn Zlaté Moravce: Martin Kuciak - Marek Janečka, Milan Pavlovič, Pavol Majerník, Martin Chren - Peter Orávik, Adam Žilák, Martin Babic, Peter Kuračka (K), Martin Hruška - Karol Pavelka


    Náhradníci oboch mužstiev:

    MŠK Žilina: Patrik LeGiang - Patrik Mráz, Tomáš Majtán, Wim Bernard Bokila, Jozef Piaček, Michal Škvarka, Ernest Mabouka

    FC ViOn Zlaté Moravce: Patrik Brezina - Juraj Kuráň, Patrik Pavlenda, Martin Ondrejka, Adrián Candrák, Juraj Tomášik, Andrej Brčák

    Rozhodcovia dnešného stretnutia:

    Richard Trutz - Erik Weiss, Juraj Lieskovský
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    2
    Úvodné desiatky sekúnd sú opatrné z oboch strán. O úvodný výkop tohto duelu sa postarali domáci futbalisti a po hvizde hlavného rozhodcu Richarda Trutza rozohrali loptu Babatounde Bello a Ivan Lietava. Momentálne sa však hra odohráva prevažne v strede poľa ďaleko od brankárov oboch mužstiev, ktorí zatiaľ nijakú prácu nemajú.
     
    4
    V týchto chvíľach si po prvýkrát v tomto dueli na loptu siaha domáci gólman Martin Dúbravka. Postarali sa o to hosťujúci Zlatomoravčania a konkrétne český legionár v ich službách Martin Hruška, ktorý si nabehol na hranicu šestnástky na center z pravej strany, ale s jeho nedostatočne razantnou hlavičkou nemal strážca domácej svätyne žiadne problémy.
     
    6
    Výborná šanca Zlatých Moraviec a výrazné ohrozenie domácej bránky. Po rýchlej akcii na jeden dotyk sa dostala lopta od Orávika k Hruškovi, ktorý ju z prvej posielal pred bránu na bližšiu žrď, kde ju chrbtom k bráne otočený Žilák efektne zakončoval pätou, Dúbravka ale bol pozorný, dokázal pohotovo zareagovať a loptu vyrazil vedľa pravej žrde.
     
    8
    Zlatomoravčania sú v úvodných minútach tohto stretnutia jednoznačne aktívnejší smerom dopredu. Po outovom vhadzovaní Hrušku sa v šestnástke dostával k lopte nedostatočne pokrytý Karol Pavelka, lopta sa mu ale odrazila do ruky. Rozhodca síce nechal pokračovať v hre, avšak útočník hostí sám prestal hrať očakávajúc hvizd arbitra Trutza. Z jeho možnosti tak nič nebolo.
     
    10
    Žilina v úvode tohto zápasu nadväzuje zatiaľ na svoje prvopolčasové výkony v jarnej časti. Zverenci Pavla Hapala sa prakticky ešte vôbec nedostali k ohrozeniu brány Martina Kuciaka. Skúšajú to zatiaľ len nakopávanými loptami na vysokých ofenzívnych hráčov, ale obrana súpera ich pokusy likviduje. Na druhej strane, Zlatomoravčania už ohrozili Dúbravku, ktorý si musel poradiť hlavne s dobrou možnosťou Žiláka.
     
    12
    Momentálne sa hrá prevažne v strede poľa, preto si povedzme, že nad Žilinou je momentálne zamračené a pomerne chladno. Počasie je diamtrálne odlišné oproti utorňajšiemu meraniu síl proti Košiciam, keď bolo príjemne teplo a svietilo slniečko. Pre hráčov dnes podmienky teda nie sú úplne priaznivé, ale sú rovnaké pre oba tímy a tie sa s tým budú musieť popasovať.
     
    14
    Do Žiliny zavítalo aj niekoľko priaznivcov hostí, ktorí sa usadili v sektore pre fanúšikov súpera. Zrejme si však prišli hlavne pozrieť výkon svojich zverencov. Momentálne za bránkou Martina Dúbravku počuť už tradičné zoskupenie skalných priaznivcov Šošonov, ktorí opäť hlasným spievaním chorálom ženú svoj tím dopredu dúfajúc v ďalší trojbodový zisk.
     
    16
    Tempo hry sa v posledných minútach ustálilo na výrazne nízkej norme. Hrá sa prevažne v strede poľa ďaleko od jednej či druhej šestnástky. Oba tímy pritom kopia dosť veľa chýb a tak sa držanie lopty často mení. Brankári už niekoľko minút nemajú žiadnu prácu. Pre divákov sa s výnimkou Žilákovej možnosti hrá nezáživný futbal bez útočných aktivít.
     
    18
    Keďže sa stále nič významné nedeje, spomeňme si, že momentálne najväčší rival žltozelených o vedúcu priečku tabuľky so Senice nastúpil už včera proti Trnave a po vysokom víťazstve 4:0 sa vrátil späť na čelo Corgoň ligy. Vysoká prehra hostí stála miesto trénera Dušana Radolského, ktorý bol dnes ráno odvolaný. Žilinčania budú musieť zvíťaziť, ak sa chcú vrátiť späť na vrchol.
     
    19
    Po dlhšom čase sa udialo niečo zaujímavejšie, aj keď sa to netýkalo žiadneho ohrozenia jednej či druhej brány. V strede poľa si v jednom zo súbojov počínal príliš tvrdo stopér Zlatých Moraviec Milan Pavlovič a jeho zákrok rozhodca neposúdil len ako faul, ale siahol aj do svojho vrecka a vytiahol mu žltú kartu. Obranca hostí si tak bude musieť dávať pri ďalších súbojoch pozor.
     
    21
    Žilinčania sa teraz v posledných desiatkach sekúnd dokázali usadiť na polovici súpera predovšetkým vďaka rohovým kopom. Prvý center ľavačkou z pravej strany posielal Leitner na bližšiu žrď, odkiaľ ju obrana Zlatých Moraviec opäť odvrátila na roh. Krajný skúsený obranca domácich si tak center zopakoval, tentokrát poslal loptu do ohňa, kde sa najlepšie zorientoval Zdeno Štrba, ale jeho výbornú strelu k pravej žrdi Kuciak bravúrne vytiesnil do bezpečia.
     
    23
    O individuálnu akciu sa teraz pokúšal Momodou Ceesay, ktorý dostal prihrávku na nohu od Zjuzinsa. Gambijský reprezentant si veľmi dobre obhodil Martina Chrena a snažil sa prejsť aj cez Janečku, ktorý však predviedol spoľahlivý obranný zákrok a sklzom mu loptu vypichol do bezpečia. Ani v polovici úvodného dejstva sa tak stav stretnutia nemení a na svetelnej tabuli svietia dve nuly.
     
    25
    Zlatomoravčania po odmlke opäť na útočnej polovici v snahe o kombináciu. Loptu vyvážal stredom ihriska Karol Pavelka, ktorému sa snažil uvoľniť Hruška. Útočník hostí posielal svojmu českému spoluhráčovi prihrávku za obranu, ale tá nebola veľmi presná a tak skôr ako hráč súpera sa k lopte dostal hru dobre čítajúci Dúbravka.
     
    27
    Okrem zápasu Žilina - Zlaté Moravce sa v čase o 15:30 hrajú aj ďalšie tri stretnutia a v každom z nich diváci zatiaľ videli jeden gól. Slovan Bratislava vedie s Košicami 1:0 a rovnakým rozdielom vyhrávajú aj Banskobystričania s Dunajskou Stredou a takisto Prešovčania hrajú vonku na pôde v Ružomberku. O 17:30 sa ešte bude hrať súboj medzi Nitrou a Dubnicou.
     
    29
    Po takmer pol hodine hry videli diváci najväčšiu možnosť v tomto stretnutí. Z ničoho nič sa v šestnástke hostí dostal k lopte Ivan Lietava, ktorý bol úplne nekrytý a sám pred brankárom Kuciakom. Svoj tretí gól v jarnej časti ale nepridal, keď loptu zakončil len do nôh súperovho gólmana. Bola to obrovská možnosť na strhnutie vedenia na stranu Žiliny.
     
    31
    Žilinčania postupne preberajú iniciatívu a čoraz viac sa tlačia pred hosťujúcu bránu. Peknú prácu odvádza 19-ročný lotyšský záložník Arturs Zjuzins, ktorý si aj teraz vymenil loptu s Momodou Ceesayom a snažil sa centrom do šestnástky nájsť Ivana Lietavu. Hru ale dobre čítal brankár Martin Kuciak, ktorý vybehol a vo výskoku pred robustným útočníkom žltozelených loptu chytá do rúk.
     
    33
    Na druhej strane však pohrozili aj Zlatomoravčania a ukázali domácim, že nebudú odovzdaným súperom a svoju kožu nepredajú lacno. Po chybe žilinskej obrany získal loptu Orávik, vrútil sa do šestnástky a z jej pravého rohu strieľal po zemi. Jeho pokus ale mieril len do stredu brány, kde stál pozorný Martin Dúbravka a ten loptu bez problémov chytá.
     
    35
    Hra sa nám rozbehla a prelieva sa nám z jednej strany na druhú. Veľmi dobrú prácu teraz predviedol Momodou Ceesay, ktorý sa na pravej strane zbavil dvoch hráčov súpera a natlačil sa až do šestnástky, kde kolmou prihrávkou tesne pred bránu hľadal Lietavu. Ten sa už - už dostával do zakončenia, ale pred ním loptu pre istotu odkopol na roh Marek Janečka.
     
    37
    Pomaly, ale isto nám odbíjajú posledné minúty druhého polčasu a Žilinčania stále zvyšujú svoje tempo a čoraz viac ohrozujú brankára Kuciaka. K ďalšiemu zakončeniu sa teraz dostal Ivan Lietava, ktorý približne z hranice šestnástky zakončoval ľavačkou. Jeho pokus ale mieril do stredu bránu, kde stál gólman Zlatých Moraviec a bez problémov loptu chytil do rúk.
     
    38
    Gólman hostí sa okamžite po chytení lopty ju snažil dlhým výkopom poslať až na súperovu polovicu a preniesť tam tak ťažisko hry. Zlatomoravčania sa pokúšali o prienik, ktorý ale zastavil Ľubomír Guldan za cenu faulu. Rozhodca Trutz navyše siahol do kapsičky a po Pavlovičovi trestá aj prvého domáceho hráča, ktorý si takisto bude musieť dávať pozor.
     
    40
    Hráči Zlatých Moraviec sa opäť postupným tempom a trpezlivým prístupom dostali až k domácej šestnástky. Po outovom vhadzovaní Chrena sa však jeden z hráčov hostí ocitol v postavení mimo hry a rozhodca tak snahu hosťujúceho celku zastavuje hvizdom rozhodcu. Ani z tohto črtajúceho sa mráčika nezaprší, stav zostáva bezgólový.
     
    42
    Žilinský útočník Ivan Lietava robí súperovi asi najväčšie problémy a je postrachom brankára Kuciaka. Ten na šťastie pre Zlaté Moravce zatiaľ nekapituloval, i keď teraz hlavne vďaka nepresnosti domáceho zakončovateľa. Vysoký Lietava vybiehal pre loptu za obranu, ale zakončoval už v páde a nedokázal namieriť presne a loptu poslal vedľa pravej žrde.
     
    44
    V závere prvého polčasu skúšajú svoje šťastie aj hostia. Peknú prácu odvádza domácim tribúnam veľmi známy Adam Žilák, ktorý pred jarnou časťou zamieril k tímu z mesta chladničiek na hosťovanie. Teraz sa dostal do zakončenia, ale jeho strelu z približne 17 metrov Dúbravka zlikvidoval a loptu vyrazil vedľa brány na rohový kop, z ktorého Zlaté Moravce nič nevyťažili.
     
    Prvý polčas skončil.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    47
    Druhý polčas sa nám už začal. Ani jeden z trénerov nepristúpil k žiadnej zmene a tak oba tímy nastúpili v pôvodných jedenástkach. Po rozohrávke sa snažil okamžite o prienik Žilák, ktorého ale žilinská obrana zastavila. Po protiútoku sa nedokázal presadiť ani Bello, ktorý sa rovnako nepredral cez dvoch brániacich hráčov Zlatých Moraviec.
     
    49
    Žilina dala gól!
    Domáci futbalisti sa dostali do prvého ohrozenia hosťujúcej brány, ktoré sa končí gólom v Kuciakovej sieti. Výbornú prácu odviedol na ľavej strane Roman Gergel, ktorý presnou kolmou prihrávkou pred bránu našiel BABATOUNDE ISSIAKU BELLA, na ktorého strelu z prvej si síce gólman hostí siahol, ale loptu mimo brány nevytiesnil a tá skončila v sieti.
     
    51
    Žilinčania v tomto stretnutí opäť potvrdzujú, že v jarnej časti dominujú prevažne v druhých polčasoch. Ani dnes sa v prvom nepresadili, ale hneď v úvode druhého zaznamenali vedúci gól. Hneď na to sa navyše snažili Kuciaka prekonať opäť, keď obrana Zlatých Moraviec po Leitnerovom rohu odvrátila loptu len k Zjuzinsovi, ktorý ale nenamieril presne a poslal loptu nad brvno.
     
    53
    Zlatomoravčania však nechcú domácim dovoliť v tomto zápase dominovať a chcú sa pokúsiť čo najskôr stav stretnutia vyrovnať. V šestnástke sa po dobrej práci dostal k lopte Pavelka, ktorý mal dostatok času na zakončenia, v správnej streleckej chvíli ale zaváhal a následne Dúbravku neohrozil, lebo jeho pokus zblokoval jeden z domácich hráčov.
     
    55
    Ivan Lietava sa na druhej strane opäť predviedol v snahe o zakončenie. Hoci obrana Zlatých Moraviec sa mu snažila loptu odobrať, robustný útočník družiny Pavla Hapala ju na nohe udržal, pripravil si ju na strelu a vypálil pravačkou, ale nemieril presne a lopta skončila napokon vedľa pravej žrde. Gólman Kuciak tak opäť zasahovať nemusel.
     
    57
    Zlaté Moravce kontrujú domácim a na pokusy Žilinčanov odpovedajú svojimi možnosťami. Dobrú prácu odviedol Milan Pavlovič, ktorý sa stredom ihriska dostal do streleckej pozície. Vo vzdialenosti 25 metrov sa oprel do lopty, ale ani on, rovnako ako pred malou chvíľou na druhej strane Lietava, nemieril presne a poslal loptu vedľa brány.
     
    59
    Na štadióne pod Dubňom je za nami takmer jedna hodina duelu. Žilinskí futbalisti vedú po presnom zásahu Bella z úvodu druhého polčasu 1:0. Hosťujúce Zlaté Moravce však nie sú odovzdaným súperom a nepôsobia len ako fackovací panák. Tréner Jarábek naordinoval zverencom útočnú hru a aj preto už niekoľkokrát jeho družina pohrozila Dúbravkovi, ktorý ale stále drží čisté konto. Do konca zápasu ale stále ostáva dostatok času na to, aby sa stav stretnutia zmenil.
     
    61
    Pred malou chvíľou rozhodca oznámil návštevnosť na štadióne pod Dubňom, ktorá je ale naozaj alarmujúca - 1665 divákov. O dôvodoch takejto nízke návštevy možno len polemizovať. V prvom rade nie je veľmi priaznivé počasie. Je pomerne chladno a mnohí zrejme uprednostňujú radšej víkend v teple domova. Na druhej strane, výkony domácich hráčov v jarnej časti sú zatiaľ sklamaní. Stále však sú Žilinčania lídrom a práve v takýchto situáciách by potrebovali podporiť asi najviac.
     
    63
    Po viac ako hodine hry vidíme prvé striedanie v dnešnom dueli, ku ktorému sa odhodlal tréner Zlatých Moraviec Jarábek. Z ihriska sťahuje Martina Hruška, ktorý bol aktívny prevažne v úvode zápasu, ale neskôr sa do hry príliš nezapájal a nebol tak viditeľný. Na jeho miesto nastupuje Adrián Candrák, ktorý by mal priniesť novú krv do hry hostí.
     
    65
    V posledných minútach tempo hry opäť miernejšie upadlo. Znovu sa hrá viac v strede poľa a medzi šestnástkami ako pred bránami. Domácich divákov sa z chladu a z letargie snažil trochu prebrať Momodou Ceesay, ktorý sa pokúsil o strelu zo 16 metrov, ale nenamieril presne a lopta skončila veľmi výrazne vedľa pravej žrde Kuciakovej svätyne.
     
    67
    Ivanovi Lietavovi dnes asi nie je súdené streliť gól. Po rohovom kope z ľavej strany sa vysoký žilinský útočník dostal v šestnástke k hlavičke, ale loptu poslal opäť len ponad brvno Kuciakovej brány. Následne mali domáci výhodu aj ďalšieho rohového kopu, tentokrát ale lopta mierená na bližšiu žrď žiadneho adresáta nenašla a tak sa stav stretnutia ani teraz nemení.
     
    69
    Do konca riadneho hracieho času zostáva už len niečo viac ako dvadsať minút. Žilinčania síce stále vedú 1:0, ale tento výsledok im zatiaľ vôbec nič nezaručuje. Zlatomoravčania bojujú a snažia sa s výsledkom niečo urobiť. Domáci akoby sa sústredili na hru zo zabezpečenej obrany a hlavne na cieľ neinkasovať. Až druhoradé je útočenie a snaha pridať nejaký ďalší gól.
     
    70
    Žilinčania sa dostali do obrovskej príležitosti, keď sa za obranu súpera nečakane dostal Vladimír Leitner a rútil sa sám na Kuciaka. Zoči-voči gólmanovi hostí ale neuspel a zakončil loptu vysoko ponad bránu. Následne tréner hostí reaguje na vývoj hry ďalším striedaním a snaží sa poslať nové sily do ofenzívy. Ihrisko opúšťa Karol Pavelka, ktorého nahradí Andrej Brčák.
     
    72
    Svoj výborný ofenzívny talent teraz predviedol žilinský hráč Arturs Zjuzins, ktorý zachytil rozohrávku súpera a rútil sa do voľného priestoru k šestnástke. Na jej hranici si ešte zasekol loptu proti jednému zo súperových futbalistov, ale do strely už nedal dostatok razancie a brankár Kuciak preto nemal výraznejší problém zakročiť a loptu chytiť.
     
    73
    Hneď na to po dobrej možnosti domáci strieda po prvýkrát v stretnutí aj tréner Pavel Hapal. Ihrisko opúšťa Roman Gergel, ktorý mal veľký podiel na jedinom góle domácich a na svojom kraji oplýval dobrou hrou a pripravoval lopty pre svojich spoluhráčov. Na jeho miesto nastupuje Tomáš Majtán, ktorý sa v poslednom období zabýval na pozícii krajného záložníka.
     
    75
    Do konca riadneho hracieho času ostáva už len pätnásť minút. Žilinčania vedú 1:0 a mali niekoľko ďalších dobrých šancí, ktoré sa ale gólmi neskončili a tak je stále všetko otvorené. Zverenci trénera Jarábka sa síce dokážu dostať na dostrel Dúbravkovej brány, ale chýba im dôraz vo finálnej fáze či schopnosť zakončiť zo strednej vzdialenosti.
     
    77
    Žilinčania teraz získali výhodu štandardnej situácie zo vzdialenosti približne 23 metrov od Kuciakovej brány. Loptu si postavil Zjuzins, ktorý zakončoval ľavačkou, ale nie presne a lopta skončila vedľa ľavej žrde. Zrejme však bola tečovaná, pretože rozhodca ukázal na rohový kop. Po jeho rozohrávke sa dostal k lopte Bello, ktorého pokus z uhla gólman hostí bez problémov zlikvidoval.
     
    78
    Žilinčania zvyšujú tempo a začínajú výraznejšie tlačiť. Skvelú rýchlosť predviedol Momodou Ceesay, ktorý sa zmocnil lopty takmer na polovici ihriska, rýchlym behom ale prešprintoval hráča súpera a z kraja sa dostával až do šestnástky. Proti jeho následnej tvrdej strele veľmi dobre vybehol Kuciak a dokázal ju vyboxovať mimo brány. Následne hosťujúci tréner strieda aj tretíkrát. Juraj Tomášik nahradí Petra Orávika.
     
    80
    Čas sa stále viac kráti a do konca riadnej hracej doby ostáva už len desať minút. Dôležitým poznatkom je, že momentálne majú výraznejšie viac z hry domáci futbalisti, ktorí teraz svojho súpera nepúšťajú do šancí, ba práve naopak. Hrozia Martinovi Kuciakovi, ktorý je ale zatiaľ pozorný a s výnimkou Bellovej šance všetko chytá. Aj vďaka nemu majú hostia stále nádej na zisk bodov.
     
    82
    Teraz ale obrovská príležitosť Zlatých Moraviec na vyrovnanie výsledku. Na center z ľavej strany si na vzdialenejšej žrdi veľmi dobre nabehol domáci odchovanec Adam Žilák, ale svoju strelu z voleja nedokázal usmerniť medzi tri žrde Kuciakovej brány. Lopta skončila vysoko nad bránou a domáci tak stále vyhrávajú najtesnejším rozdielom 1:0.
     
    84
    Tak to je neuveriteľné, čo teraz zahodili domáci futbalisti. Tomáš Majtán vysunul do šestnástky Ivana Lietavu, ktorý bol znovu sám zoči - voči Kuciakovi, ale ten aj tentokrát jeho pokus vyrazil. K odrazenej lopte sa však dostal Arturs Zjuzins,ktorý mal pred sebou odkrytú bránu, ale loptu približne z 15 metrov namieril len do brvna hosťujúcej brány.
     
    86
    Druhý polčas sa nám pomaly, ale isto chýli ku koncu a hra je navyše momentálne na niekoľko desiatok sekúnd prerušená. Na trávniku sa po jednom zo súbojov ocitol Momodou Ceesay a súperil s bolesťou. Napokon sa však postavil na nohy a bude v hre pokračovať bez ošetrenia. Následne došlo k výmene názorov medzi Lietavom a jedným z hráčom hostí, ktorú ale rozhodcovia upokojili a nepotrestali ani kartou.
     
    87
    Tri minúty pred koncom riadneho hracieho času realizuje svoje druhé striedanie. Z ihriska odchádza za potlesku tribún Arturs Zjuzins, pre ktorého je tento potlesk absolútne oprávnený. Lotyšský mladík na trávniku ukázal, že by mohol byť skvelou investíciou do budúcnosti a dôstojnou náhradou za Róberta Ježa. Jeho miesto v závere zaujme Michal Škvarka.
     
    89
    Riadny hrací čas sa nám pomaly napĺňa a Žilinčania už očividne sústredia všetky svoje sily na bránenie najtesnejšieho vedenia. Predsa len, aj za víťazstvo 1:0 sú všetky tri body, ktoré by zverencov Pavla Hapala opätovne katapultovali späť na vedúcu priečku tabuľky. To je v týchto chvíľach najdôležitejšie. V každom prípade, v hre uradujúceho slovenského šampióna sú stále rezervy.
     
    90
    V samom závere tréner Pavel Hapal pristupuje aj k svojmu tretiemu striedaniu, ktorým potvrdzuje sústredenie na defenzívu. Ihrisko opúšťa Ivan Lietava a na jeho miesto nastupuje Patrik Mráz. Následne rozhodca predlžuje hru ešte o dve minúty, ale vyzerá to tak, že nič výrazné sa už neudeje, Žilinčania svoj náskok postrážia a získajú ďalšie tri body.
     
    Koniec zápasu. (17:17:54)

    Andrej Kuzmány


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC ViOn Zlaté Moravce. Viac informácií tu.

    Góly: 49. Bello

    Karty:   38. Guldan (ZIL) - 19. Pavlovič (ZMO)


    MŠK Žilina: Martin Dúbravka - Stanislav Angelovič, Ľubomír Guldan, Ondřej Šourek, Vladimír Leitner - Zdeno Štrba (K) - Momodou Ceesay, Babatounde Issiaka Bello, Arturs Zjuzins, Roman Gergel - Ivan Lietava
    FC ViOn Zlaté Moravce: Martin Kuciak - Marek Janečka, Milan Pavlovič, Pavol Majerník, Martin Chren - Peter Orávik, Adam Žilák, Martin Babic, Peter Kuračka (K), Martin Hruška - Karol Pavelka

    Rozhodca: Richard Trutz - Erik Weiss, Juraj Lieskovský

    Diváci: 1665