Skryť komentáre   Zobraziť podrobnosti
Vítěz: M. Shiffrinová (USA)
koniec udalosti
První kolo závěrečného obřího slalomu v sezóně zvládla nejlépe Mikaela Shiffrinová. Američanka předvedla velmi rychlou jízdu bez jediné chybičky, o čemž ostatně napovídá i časový rozestup směrem k ostatním soupeřkám, druhá Federica Brignoneová totiž ztrácí přes osm desetin, dvě setiny za Italkou je třetí Ragnhild Mowinckelová.

K zisku malého křišťálového glóbu má po prvním kole nejblíže Tessa Worleyová. Ta sice určitě nezajela dle svých představ, když je se ztrátou vteřiny a šesti desetin až osmá, nicméně její úhlavní konkurentka Sara Hectorová jela ještě o pět desetin pomaleji a je až třináctá. Ještě není ani zdaleka rozhodnuto, druhé kolo, které startuje ve 12:00, slibuje napínavou podívanou.
Vítěz: L. Braathen (NOR)
koniec udalosti
Druhé kolo slalomu začíná ve 13:30 a postoupí do něj 25 závodníků. Tedy všichni, kteří v prvním kole dojeli v měřeném čase do cíle. Johannes Strolz (AUT) a Daniel Yule (SUI) druhé kolo nepojedou.
Víťazka: Federica Brignoneová (ITA)
koniec udalosti
Federica Brignoneová sa stala víťazkou posledných pretekov sezóny, s kariérou lúčiaca sa Tessa Worleyová je víťazkou malého glóbusu za obrovský slalom.

Všetko pritom mala vo vlastných rukách Mikaela Shiffrinová, Američanka ale nezvládla druhé kolo a finišovala až siedma. So zlatým olympijským ročníkom sa tretím miestom lúči Slovenka Petra Vlhová.
Vítěz: A. McGrath (NOR)
koniec udalosti
Z tohoto přenosu a celé sezony v alpském lyžování je to vše, díky za pozornost.