Víťaz: Greguš
koniec udalosti
Prvý zápas dnešného turnaja teda rozhoduje zranenie kolena slovenského bojovníka, rivalita medzi oboma borcami teda zrejme bude pokračovať.
Víťaz: Diega Scheck
koniec udalosti
Nuž, možno trošku prekvapujúci verdikt, Roušal bol v prvom kole síce počítaný, ale druhé a tretie kolo bolo opticky viac v jeho réžii. Musíme však veriť rozhodcom, Diega Scheck sa teda môže tešiť z cenného víťazstva.
Víťaz: Lengál
koniec udalosti
01:30  Je koniec! Vladimír Lengál na zemi zasypal súpera údermi, Michael Nepraš sa doslova zlomil, len sa zabalil a počkal na ukončenie zápasu!
Víťaz: Handanagić
koniec udalosti
Denis Farkaš je doslova po pár sekundách späť na nohách, ale nie je mu to nič platné.
Víťaz: Kanišauskas
koniec udalosti
00:13  Následne Běle ešte na zemi inkasoval tvrdý úder na koreň nosa a Naglis Kanišauskas si pripisuje prvé K.O. v organizácii Oktagon!
Víťaz: Bahník
koniec udalosti
03:09  Je koniec! Jakub Bahník nadelil Cucciniellovi dve tvrdé rany na bradu, Cucciniello padol na kolená a na zemi už český fighter dokončil svoju víťaznú misiu!
Víťaz: Ćepo
koniec udalosti
Prvé slová Čepa po zápase: "Klasika, ako vždy. Taktika a také veci sú na ho.no, tak sme to dali takto. Trošku som si zatancoval, chcel som podporiť Atillku, ktorý sa pripravuje na tanečnú súťaž. A potom sme to roztočili. Ja som bojovník ktorý nekalkuluje, nešpekuluje, ja som to povedal pred zápasom, nebudem tu tancovať tri kolá po 5 minút. Buď zabije on mňa, alebo ja jeho."
zrušené
Zápas mezi Lucií Pudilovou a Priscilou de Souzaovou se neuskuteční. Brazilka totiž poměrně výrazně převážila a váhu neudělala ani na druhý pokus. Na vině byly údajně zdravotní důvody, pro které řeklo tělo stop. Tým okolo Lucie Pudilové pak odmítl za těchto podmínek do zápasu nastoupit a tak padl i další duel hlavní karty.
Víťaz: Lohoré
koniec udalosti
03:25  Alex Lohoré prednou rukou doslova zničil Zdeňka Polívku, ktorý končí na zemi a zápas sa skončil! Pre českého bojovníka nepríjemné K.O., ale treba povedať, že Lohoré bol dnes až v nečakane dobrej forme.
zrušené
Tento duel se na kartě nakonec neobjeví a to z důvodů, které v posledních dnech hýbou světem. Andrej Kalašnik má totiž část rodiny na Ukrajině a duel s Rusem Arthurem Karavajevem tým z OKTAGON MMA vyhodnotil jako rizikový. Ne co se bojovníků týká, ti chtěli zápasit, nicméně padly i bezpečnostní důvody a také obavy, že by zápas mohl být zneužitý k propagandě.
Víťaz: Keita
koniec udalosti
Paradeiser: "Vidím sa na kamere, no, moc pekný nie som (úsmev). Ďakujem všetkým, ďakujem fanúšikom. Citím, že ste ma podporovali, ešte raz veľmi pekne ďakujem. Neviem, kde som zápas stratil, dal som do toho všetko, mal som pocit, že som ho triafal čistejšie, aj keď tak nevyzerám. Makám ako šampión, bojujem ako šampión a raz budem šampión, na tom sa nič nemení."
Víťaz: Kincl
koniec udalosti
Víťazom zápasu je Patrik "Inspektor" Kincl a stáva sa tak novým šampiónom Oktagonu!