Skryť komentáre   Zobraziť podrobnosti
Víťaz: Vincent Kriechmayr (AUT)
koniec udalosti
Dnešný pretek na legendárnej trati Hahnenkamm je už minulosťou, časovo sa to natiahlo dlhšie ako malo, kvôli nepríjemnému zraneniu talianskeho reprezentanta Cazzanigu, ktorý musel byť helikoptérou prevezený do nemocnice, ešte raz mu prajeme skoré uzdravenie.

Domáci reprezentant Vincent Kriechmayr sa stáva víťazom dnešného SuperG, na trať sa dostal ako piaty v poradí a nikto ho už nedokázal zdolať. Druhé miesto berie Švajčiarsko vďaka Marcovi Odermattovi a Rakúsko získava napokon aj tretie miesto, na ktorom sa umiestnil Matthias Mayer.

Sledovali sme určite veľmi zaujímavý pretek, viacero pretekárov zo spodnej časti štartovnej listiny sa umiestnilo pomerne vysoko a najväčšie prekvapenie pripravil francúzsky reprezentant Matthieu Baile, ktorý išiel na trať ako úplne posledný a skončil na fantastickom 8. mieste!

Alpské lyžovanie pokračuje ďalej aj zajtra. Muži zostávajú v Rakúsko, ale presunú sa do Schladmingu, kde ich čaká slalom. Ženy sa predstavia v talianskom stredisku Kronplatz, kde ich čaká obrovský slalom. Môžte sa zároveň tešiť aj na naše prenosy z týchto dvoch pretekov v oboch kolách.

V tejto chvíli vám ďakujem za pozornosť, prajem ešte pekný zvyšok dňa a tešiť sa na vás budem opäť zajtra pri lyžovaní!