Skryť komentáre   Zobraziť podrobnosti
Víťaz: Sebastian Foss-Solevåg (NOR)
koniec udalosti
Prvé kolo slalomu mužov v stredisku Madonna di Campiglio máme úspešne za sebou a spoznali sme menoslov 30 pretekárov, ktorí sa prebojovali do druhého kola. Víťazom tohto prvého sa napokon stal nórsky reprezentant Sebastian Foss-Solevåg, so stratou 40 stotín skončil druhý Ramon Zenhäusern zo Švajčiarska a domáci reprezentant Alex Vinatzer je tretí, na prvého Nóra stráca 50 stotín.

Časové rozdiely sú tak minimálne a to aj medzi ďalšími pretekármi. Určite nás tak aj dnes čaká ešte zaujímavé druhé kolo, ktoré sa začne o 20:45 a aj z neho vám ponúkneme náš prenos.

Zatiaľ želám pekný zvyšok večera, vidíme sa pri druhom kole.
Víťaz: Henrik Kristoffersen (NOR)
koniec udalosti
Druhé kolo dnešného slalomu mužov je už minulosťou a máme tu prekvapivého víťaza! Nórsky reprezentant Henrik Kristoffersen, ktorý skončil po prvom kole na 12. mieste išiel v druhom kole výbornú jazdu a napokon je dnešným víťazom tohto preteku! Nórsko má dvojnásobný dôvod na radosť, kedže druhé miesto berie víťaz prvého kola Sebastian Foss-Solevåg no a tretí je na radosť domácich ich reprezentant Alex Vinatzer.

V druhom kole už bola trať dosť rozbitá, nebola ani ideálna teplota pre lyžovanie. Aj tieto faktory tak ovplyvnili druhé kolo, ktoré rovnako ako včera prinieslo viacero prekvapení.

Program SP v lyžovaní v mužskej, ale aj ženskej kategórii sa na chvíľu počas sviatkov preruší, opäť sa na lyžovanie môžme tešiť budúci pondelok. Muži majú na programe zjazd a ženy obrovský slalom. Opäť vám zo všetkého prinesieme naše online prenosy.

Dnes vám teda ďakujem za pozornosť, prajem ešte pekný zvyšok neskorého večera!