Víťazka: Smolková
koniec udalosti
Víťazkou zápasu je VERONIKA SMOLKOVÁ.
Víťaz: Ďatelinka
koniec udalosti
Víťazom zápasu je MILAN ĎATELINKA (KO).
Víťaz: Magard
koniec udalosti
05:00  Koniec zápasu. Víťazom zápasu je na body JONAS MAGARD.
Vítěz: M. Novák
koniec udalosti
Tady nebylo o čem. Roušal sice ovládl první kolo, poté už ale převzal iniciativu Marco Novák, který přesunul boj na zem, kde byl lepší a hned několikrát měl slušně založeno na škrcení. Roušal sice zvládl vše ubránit, to ale bylo vše. Druhé a třetí kolo ovládl slovenský bojovník a po výsledku 29:28 u všech bodových si připsal cennou výhru.

Vítěz: Marco Novák na body.
Vítěz: P. Kníže
koniec udalosti
No, tak tohle bylo skvělé Monsterovo představení. V postoji sice zvládl Úškrt být vyrovnaným soupeřem, ale na zemi to bylo zcela o něčem jiném. Jakmile se ale hra přesunula na zem, jel si Kníže svou vlastní ligu. Využil volnou Úškrtovu hlavu, nasadil rychlý arm triangl a donutil soupeře odklepat.
V pozápasovém rozhovoru navíc naznačil, že dnešní zápas by nemusel být jeho poslední, stačí jen mít prostor pro regulérní přípravu a šel by do toho znova!

Vítěz: Petr Kníže na submisi.
Vítězka: L. Szabová
koniec udalosti
Tak tohle bylo na jednu branku. Lucia Szabová opanovala celý zápas, ani na okamžik nepustila soupeřku do nějakého tlaku a dominovala v postoji i na zemi. Na ukončení na submisi to sice Szabové nevyšlo, ale i tak si připsala jasnou výhru 30:26 u všech bodových sudích. Upravila tak svou bilanci na 6-0 a příští zápas už bude o titul!

Vítězka: Lucia Szabová na body.
Vítěz: I. Buchinger
koniec udalosti
Tohle bylo překvapivě rychlé. Buchinger překvapil velice aktivním prvním kolem, znemožnil soupeři přijít s tlakem a s postupujícím časem začal Rajewskiho rozebírat přesnými údery. V úvodu druhého kola trefil kolena, nasadil škrcení a u pletiva donutil soupeře odklepat.

Vítěz: Ivan Buchinger na submisi
Vítěz: L. Keita
koniec udalosti
Viděli jsme zajímavý souboj dvou stylů, když Bogdanović chtěl bojovat hlavně na zemi, zatímco Keita v postoji. Šampion pérové váhy dokázal dlouho odolávat strhům, přesto na konci prvního kola musel přečkat chvíli tlaku od soupeře. Ve druhé rundě vypadal už Bogdanović více unaveně, navíc schytal tvrdý úder na spodek, po kterém skončil schoulený na zemi a zápas byl ukončen. Do semifinále Tipsport Gamechangeru tak postupuje Losene Keita a jeho soupeřem bude Mateusz „Dynamite“ Legierski.

Vítěz: Losene Keita na TKO.
Vítěz: R. Paradeiser
koniec udalosti
Tohle byl dokonalý zápas ze strany slovenského bojovníka, který Torrese prakticky k ničemu nepustil. Torres neměl prakticky šanci cokoliv vymyslet proti neúnavnému tlaku soupeře a Paradeiser jej soustavně zasahoval v postoji. Výsledkem byla jasná výhra na body v podobě 30:27, 30:27 a 30:26. Posledním postupujícím do semifinále Tipsport Gamechangeru je tak Ronald Paradeiser.

Vítěz: Ronald Paradeiser na body.