Víťaz: Gogoladze
koniec udalosti
Víťazom zápasu na body je AMIRAN GOGOLADZE!
Vítěz: M. Petrášek
koniec udalosti
Oba borci jsou po zápasu hodně vyčerpáni, měli chvíli problém se vůbec postavit na nohy. Petrášek měl po celou dobu převahu, natrefoval o velký počet úderů navíc, byl i lepší na zemi, jediné, co se mu nepovedlo, byly pokusy o ukončení. Bodoví rozhodčí to viděli jasně, všichni tři nabodovali 30:27 a vítězem se stal Miloš Petrášek.
Víťaz: Legierski
koniec udalosti
Víťazom zápasu je MATEUSZ LEGIERSKI na body.
Vítěz: S. Rock
koniec udalosti
Po utkání přišel do klece Max Coga, jenže na vzájemný souboj s Rockem nedojde. Coga má totiž v hledáčku Antuna Račiće, kterého už před jedenácti lety utáhl na rear naked choke a tentokrát jej chce do klece na podzimní akci ve Frankfurtu.
Vítěz. M. Mazúch
koniec udalosti
Tak tohle byla další rychloakce. Marek Mazúch po půlminutě klidu vyslal ránu, po které Zawada odcouval k pletivu, kde už Mazúch rozjel rychlopalbu, zasypal soupeře údery a bylo to jen o finiši. Ten přišel po pravém háku a po 75 sekundách bylo po všem.
V pozápasovém rozhovoru si řekl o Kerima Engizeka, počkejme si tedy, zda mu přání vyjde.
Vítěz: I. Surdu
koniec udalosti
No... Tohle asi nikdo nečekal. Kozna do utkání vstoupil velice dobře, na zemi se mu povedlo soupeře držet, jenže ten se dokázal vymanit, dostal zápas zpět do postoje a tam Kozmu uspal jednou přesnou ranou. Ion Surdu tak vyhrál na KO a dostal se do finále welterové pyramidy o volný titul. V něm se utká s Amiranem Gogoladzem.
Víťaz: Karlos Vémola
koniec udalosti
Karlos Vémola: "Všetkým ďakujem za podporu, ďakujem za dlhoročnú podporu. Ja musím dnes dať dole rukavice, pretože končím, ale jednu rukavicu dávam Ondřejovi a druhú Attilovi, ktorý bol dnes skvele pripravený. Ďakujem Oktagonu, svojej žene, tímu a všetkým priateľom."