Víťaz: Michal Konrád (CZE)
koniec udalosti
04:04  Je koniec! MICHAL KONRÁD sa dostal na chrbát Igorovi Lukačovičovi a gilotína českého bojovníka bola úspešná! S technikou rear naked choke má Lukačovič problémy, aj vo svojom prvom zápase v Oktagone prehral presne touto technikou.
Víťaz: Branislav Zuzák (SVK)
koniec udalosti
Je to jasné, 3:0 na body víťazí BRANISLAV ZUZÁK!
Víťazka: Tereza Bledá (CZE)
koniec udalosti
Tereza Bledá: "Dnes to bolo rýchle, dúfam, že to bude bonus za výkon večera. Váha do 57kg pre mňa nebol problém, táto váha bola pre mňa skvelá. Cítim svoje nohy po kopoch, cítim aj kopy súperky. Myslela som si, že ma bude chcieť prekvapiť takedownom, čo sa jej nepodarilo. V škrtení mi držala ruku, ale vyšlo to!"
Víťaz: Matěj Peňáz (CZE)
koniec udalosti
Matej Peňáz: "Na Brno som zvyknutý, som tu ako doma, mám to tu rád. Dnes som sa trošku potrápil, rátal som s tým, že súper ma bude chcieť hodiť. Cítil som, že som silovejší a že to zvládnem. V závere som už len hľadal priestor na tvrdý lakeť, ktorý sa vydaril a potom už bol súper zrelý aj na skoršie ukončenie."
Víťaz: Máté Kertesz (HUN)
koniec udalosti
Verdikt rozhodcov je 2:1 v prospech MÁTÉHO KERTESZA! Na Jungwirthovi je vidno obrovské sklamanie!
Víťaz: Filip Macek (CZE)
koniec udalosti
Filip Macek: "Mám pomalšie začiatky, súper bol silný, čakal som čo bude. Na úvod ma trafil zadnou, zajtra asi nebudem úplne vidieť. Z otočky som trafil výborný lakeť, prvé koleno nevyšlo, druhé už áno. Potom som ho už nechcel mlátiť, ale rozhodca to stále neukončoval. Nechcem nikoho vyzývať, ale chcel by som titulový zápas."
Víťazka: Lucia Szabová (SVK)
koniec udalosti
Lucia Szabová: "Veľmi sa dnes teším, trénovali sme arm bar, som rada, že sa to vyplatilo. V prvom kole som dostala trošku úder, ale stále som vedela, že som v zápase a nevzdám sa. Úder ako taký si moc nepamätám, ale stále som si hovorila, že je všetko v pohode."
Víťaz: Matúš Juráček (CZE)
koniec udalosti
Matúš Juráček: "Neviem prečo, ale bol som v zápase akýsi stuhnutý, neviem čím to bolo. Som rád, že som to ukočíroval na tú taktiku, akú som trénoval. Všetkým som hovoril, že sa nebojím žiadneho priebehu, nebál som sa postoja, nebál som sa boja na zemi, mám skvelého trénera. Vedel som, že Gábor ma bude chcieť hodiť, takže všetko bolo ako má byť. Gábora porazil Tato Primera, je to výborný borec, takže si myslím, že môj súboj s ním by bol šláger pre divákov."
Víťaz: Miroslav Štrbák (SVK)
koniec udalosti
Máme tu koniec zápasu, Ryšavý ustál ťažký záver zápasu, ale dnes sa z výhry tešiť zrejme nebude. Musíme si však počkať na verdikt bodových rozhodcov.
Víťazka: Lucie Pudilová (CZE)
koniec udalosti
Pomerom 2:1 na body víťazí LUCIE PUDILOVÁ!
Víťaz: Leonardo Silva (BRA)
koniec udalosti
Pomerom 2:1 na body víťazí LEONARDO APOLLO SILVA!
Víťaz: Ivan Buchinger (SVK)
koniec udalosti
Odo mňa je to pre dnes všetko, ďakujem za pozornosť počas všetkých 12 zápasov turnaja Oktagon 21. Želám dobrú noc a peknú nedeľu, dočítania priatelia!