Skryť komentáre   Zobraziť podrobnosti
Víťaz: Loïc Meillard (SUI)
koniec udalosti
Dnešné prvé kolo obrovského slalomu mužov vyhral troška prekvapivo švajčiarsky reprezentant Loïc Meillard. Druhé miesto po prvom kole patrí Pinturaultovi z Francúzska a tretí je rovnako prekvapivo Brennsteiner z Rakúska. Medzi prvým a druhým miestom je však rozdiel len 11 stotín a tretí Brennsteiner stráca na lídra len 52 stotín. Bude to teda zaujímavé druhé kolo.

Slovenský reprezentant Adam Žampa nemá za sebou vydarené prvé kolo, ale do toho druhého postupuje s 25. miesta. Jeho brat Andreas do druhého kola nepostúpil, skončil na 39. mieste.

Druhé kolo je na programe o 12:30, aj z neho vám ponúkame náš online prenos! Ďakujem za pozornosť, prajem peknú sobotu!
Víťazka: Mikaela Shiffrinová (USA)
koniec udalosti
Dnešné prvé kolo slalomu vo švédskom Åre je už minulosťou. Žiaľ, naša reprezentantka Petra Vlhová naň nebude mať tie najlepšie spomienky, pretože hneď v úvode svojej jazdy spravila hrubú chybu a takmer vypadla z trate. Síce to ustála, ale so stratou 2.95 sekundy skončila až na 27. mieste. Dnes teda malý kryštálový glóbus nezíska, ale podstatné je že sa prebojovala do druhého kola, čo nebolo vôbec isté a je potrebné, aby tam predviedla čo najlepšiu jazdu a získala čo najviac bodov.

Víťazkou prvého kola sa napokon stala Mikaela Shiffrinová z USA, ktorá má pred druhou Katharinou Liensbergerovou z Rakúska náskok len 19 stotín a pred treťou Lenou Dürrovou z Nemecka 68 stotín.

Druhé kolo tak bude v boji o víťazstvo ešte veľmi dramatické a minimálne rozostupy sú aj na ďalších priečkach. My veríme, že Petra Vlhová sa otrasie a v druhom kole sa umiestni najvyššie ako to len pôjde.

Ja vám ďakujem za pozornosť, druhé kolo je na programe o 13:45 a pozývam vás na jeho sledovanie. Prajem ešte peknú sobotu!
Víťaz: Marco Odermatt (SUI)
koniec udalosti
Odo mňa je to z mužských pretekov v alpskom lyžovaní všetko, no už o pár minút na nás čaká druhé kolo slalomu žien, kde Petra Vlhová štartuje z 27. miesta. Týmto vás pozývam aj na tento prenos, ktorý začína o 13:45.

Zatiaľ do čítania, priatelia!
Víťazka: Katharina Liensbergerová (AUT)
koniec udalosti
Odo mňa je to pre dnešok z alpského lyžovania všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok dňa.

Do čítania, priatelia!