Skryť komentáre   Zobraziť podrobnosti
Viktoria Rebensburgová (Nemecko)
koniec udalosti
Prvé kolo obrovského slalomu žien v rakúskom lyžiarskom stredisku Lienz bolo v réžii favoritiek, až na jednu výnimku. Najrýchlejší čas dosiahla Nemka Viktoria Rebensburgová, ktorá bola o päť stotín lepšia ako Američanka Mikaela Shiffrinová. Tretia je však prekvapivo Tina Robniková so stratou dvanásť stotín sekundy. Slovinka štartovala s číslom 23 a zaskočila konkurenciu. O prvenstvo však môžu bojovať aj Brignoneová, Goggiová, Worleyová alebo Drevová. Prvá sedmička je totiž sformovaná v rozmedzí necelých troch desatín sekundy. Jediná Slovenka v prvom kole Petra Vlhová predviedla štandardný výkon, nedopustila sa vážnejšej chyby a je trinásta. Má však na dosah TOP 10.
Vítěz: D. Paris (ITA)
koniec udalosti
Ode mě je to k tomuto on-line přenosu vše. Rád bych vás ale pozval ke sledování druhého kola dnešní alpské kombinace mužů, která od 15:00 odkomentuje můj kolega Jan Vojkůvka. Na shledanou!
Federica Brignoneová (Taliansko)
koniec udalosti
Dnešný obrovský slalom žien priniesol mimoriadne vyrovnaný priebeh. Už po prvom kole boli rozostupy medzi pretekárkami minimálne a najlepšia sedmička sa natlačila do 28 stotín sekundy. Aj preto sme v druhom kole videli viacero výraznejších posunov. Jeden sa podaril Petre Vlhovej, ktorá vďaka vynikajúcej jazde poskočila na konečnú siedmu priečku. O prvenstvo sa však pobili favoritky. Najrýchlejšia bola napokon Federica Brignoneová, ktorá sa dostala zo štvrtej na prvú pozíciu. Tesne za ňou zaostali na stupňoch víťazov Viktoria Rebensburgová a Mikaela Shiffrinová.
Vítěz: A. Pinturault (FRA)
koniec udalosti
Ze závodu v Bormiu je to vše, díky za pozornost a přeji hezký zbytek dne.