Víťaz: Lewis Hamilton (Mercedes)
koniec zavodu
Po takmer mesačnej prestávke sme si opäť užili dramatické preteky Formuly 1. Na belgickom okruhu Spa-Francorchamps triumfoval Lewis Hamilton a tým najlepším spôsobom oslávil svoju jubilejnú 200. veľkú cenu za sebou. Vo Ferrari budú možno trošku sklamaní, keďže Sebastian Vettel sa nepretlačil cez svojho hlavného konkurenta. Zostavu na stupňoch víťazov dopĺňa Daniel Ricciardo, ktorý podobne ako v Azerbajdžane ťažil z výjazdu bezpečnostného vozidla a dostal sa cez Valtteriho Bottas. Ja vám ďakujem za pozornosť a teším sa na vás už o týždeň pri sledovaní Veľkej ceny Talianska. Dovtedy dovidenia.
Vítěz: A. Canet (ESP/Honda)
koniec zavodu
To už je ze závodu třídy Moto3 vše. V 15:00 odstartují Moto „dvojky“, jejichž závod Vám samozřejmě také přineseme!
Vítěz: T. Nakagami (JPN/Kalex)
koniec zavodu
Ohlasy v cíli:

Franco Morbidelli (3. místo): Jsem šťastný! Na začátku závodu jsme byli velmi rychlí, ale na konci jsem bojoval s motorkou. Všechno, co jsem mohl dělat, bylo bránit mou pozici. Přesto jsme navýšili náš náskok v šampionátu, takže mohu zůstat pozitivní.

Mattia Pasini (2. místo): Můj start byl katastrofa. Márquez mi zkřížil cestu a já musel ubrat plyn. V prvním kole jsem ztratil tak dvě sekundy. Snažil jsem se zůstat klidný, věděl jsem že mám dobrý rytmus. Když jsem viděl, že zbývá 10 kol, začal jsem na to tlačit a předjel Lüthiho a Franca. V posledním kole jsem byl vážně rychlý, ale nestačilo to. I tak jsem velmi šťastný. Gratuluji Takaakimu a Francovi, protože tohle byl opravdu rychlý závod.

Takaaki Nakagami: Celou sezónu jedu naplno. Dosud se mi nepodařilo vyhrát, ale když jsem podepsal kontrakt v MotoGP, tak jsem věděl, že potřebuji dosáhnout dobrého výsledku. Tým odvedl skvělou práci. Všem děkuji!
Vítěz: A. Dovizioso (ITA/Ducati)
koniec zavodu
To už je z mé strany vše. Děkuji Vám za pozornost a těším se na Vás při Grand Prix San Marina, která se koná za dva týdny!