ATP Queen`s Club (Tráva)
0:2
3:6
4:6
To je z mé strany vše a těším se u dalších sportovních přenosů. Přeji hezký zbytek dne.
1:2
2:6
6:3
5:7
Tento krát Ghem svoj mečbol premenil a postúpil tak do semifinále, kde ho čaká Kazach Kukushkin.
2:0
6:1
6:4
Radu Albot už druhý mečbal využíva a v tomto zápase víťazí po setoch 6-1 a 6-4! Slovenský tenista Andrej Martin doplatil na svoje nevynútené chyby.
WTA Birmingham (Tráva)
2:1
3:6
7:66
6:4
Tento zápas dotiahla do víťazného konca slovenská tenistka Daniela Hantuchová. Tažko by sme tipovali na víťazku tohto strastiplného zápasu Danielu v druhom sete. Bol to nervák do samotného konca, v ktorom za kratší koniec ťahala Francúzka.

SLOVENKA teda postupuje do ďalšieho, v poradí už štvrtého kola teda do štvrťfinále. Uvidíme na akú súperku v ňom narazí.

Slováci držme palce slovenskému tenisu aj naďalej!

Od mňa je to všetko, po nečakanej dlhej pauze počas dažďa som dával pozor aby som Vás o nič nepripravil a poriadne som vyhladol.

Prajem pekný večer v kruhu rodiny a priateľov.

Od klávesnice pozdravuje Jozef Martančík
0:2
6:75
2:6
Ja Vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok dňa. Stretneme sa pri ďalších tenisových onlajnoch na onlajny.eu.
WTA Norimberk (Antuka)
2:1
7:65
3:6
6:4
Lucie Šafářová přetlačila Polonu Hercogovou ze Slovinska 2:1 na sety a v Norimberku si zahraje semifinále, své letošní první na okruhu WTA. Její soupeřkou bude Sorana Halepová z Rumunska. Ode mě je to dnes vše, přeji vám hezký den.
Challenger Praha (Antuka)
2:1
3:6
6:4
7:64
Ďakujem za pozornosť pri tomto tenisovom maratóne a želám pekný zvyšok dňa.
2:0
6:3
6:2
Přes všechny problémy v prvním gemu, kdy rozhodně nepůsobil jistě při svém servisu, se tedy Ivo Minář po hodině a dvou minutách hry může radovat z postupu do čtvrtfinále, kde na něj čeká Rakušan Andreas Haider-Maurer. Ode mě je to tedy vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám příjemný zbytek dne.