Australian Open - muži (Tvrdý povrch)
3:2
4:6
4:6
7:5
7:64
6:2
Skončila krásná tenisová bitva mezi dvěma reprezentanty Španělska, Nicolas Almagro byl velmi blízko postupu, ale nedokázal třikrát v utkání dopodávat zápas a pátý hráč světa ho za to nemilosrdně potrestal.

V semifinále se David Ferrer utká s vítězem zápasu Novak Djokovič - Tomáš Berdych.

Prozatím se s Vámi loučím a opět se přihlásím u utkání ženského čtvrtfinále mezi Jekatěrinou Makarovovou a Marii Šarapovovou.
3:1
6:1
4:6
6:1
6:4
To je z dnešního on-line přenosu vše, u toho dalšího se s vámi těším nashledanou.
Australian Open - ženy (Tvrdý povrch)
2:0
7:5
6:3
Do druhého setu vstoupila Radwaňská velmi dobře a vedla 0:2, jenže pak přišla chvíle Li Na, která pěti gemy otočila vývoj druhého setu a přes problémy v 9. hře nakonec utkání i dopodávala.

V semifinále se Li Na utká s vítězkou utkání Jekatěrina Makarovová - Maria Šarapovová, které budeme společně dnes také sledovat.

Nyní Vás pozívám ke sledování prvního mužského čtvrfinále, ve kterém se utká David Ferrer s Nicolasem Almagrem, utkání začne za několik málo minut.
0:2
2:6
2:6
Maria Šarapovová byla dnes jasně lepší hráčkou a zcela zaslouženě porazila Jekatěrinu Makarovovou dvakrát 2:6. V semifinále Australian open na ni již čeká Na Li, která si dnes poradila s Agnieszkou Radwaňskou.

Z mé strany je to pro dnešek již vše a budu se těšit u dalších sportovních přenosů.
Challenger Honolulu (Tvrdý povrch)
2:1
6:3
3:6
6:3
Petr Michnev velmi překvapivě porazil Dennise Živkoviče 6:3, 3:6, 6:3 a může se tak radovat z postupu do druhého kola. Před utkáním byl Michnev velkým outsiderem, jenže dokázal překvapit a ve druhém kole se utká s vítězem zápasu Go Soeda - Dennis Lajola.

Z mé strany je to pro dnešek vše a budu se těšit u dalších onlajn přenosů.
Australian Open - štvorhra (Tvrdý povrch)
0:2
2:6
3:6
To je z dnešního on-line přenosu vše, u toho dalšího se s vámi těším nashledanou.
2:0
7:63
6:4
To je z mé strany vše a těším se u dalších sportovních přenosů. Přeji hezký den.