Švajčiarsko – Česko 4:2 (kon.)
koniec
Švajčiarsko
4:2 (0:2, 3:0, 1:0)
Česko
cz Streda 17.07.2024, 17:30 • Vierumäki (FIN) • Reprezentácia do 20 rokov
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:46 Jan DORTHE - 4:2
     
    59:46
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Ze středního pásma trefuje prázdnou bránu JAN DORTHE a pečetí při české power-play výsledek. Bez asistence.
    39:33 Eric SCHNELLER - 3:2
     
    39:33
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Po sérii přestátých hrozeb nakonec Kavan nedosáhl na prudký švih zápěstím do šibenice, který po české ztrátě za bránou a Reberově zpětné přihrávce vyslal ERIC SCHNELLER. Asistence: Jamiro Reber a Endo Meier.
    35:35 Rafael MEIER - 2:2
     
    35:35
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Udeřil znovu RAFAEL MEIER, který vybojoval kotouč, objel bránu a ač byl v souboji poslán na kolena, dokázal včas vstát a dorazit do volné části brány Schnellerovu střelu od modré čáry. Asistence: Eric Schneller.
    27:51 Rafael MEIER - 1:2
     
    27:51
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Češi v oslabení až příliš napadali a když se soupeři podařilo jejich forčeking překonat, umístil křížnou přihrávku k tyčce úplně volný RAFAEL MEIER. Asistence: Janis Embacher a Jan Dorthe.
    17:06 Petr SIKORA - 0:2
     
    17:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    Sotva skočil pátý Švýcar z trestné lavice na led, přišla velká chyba v rozehrávce, kterou po Jechově skvělé přihrávce trestá z prvního doteku PETR SIKORA. Asistence: Adam Jecho.
    12:30 Miroslav HOLINKA - 0:1
     
    12:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    Po nepovedené švýcarské střele zachytili naši mladíci puk, Maštalířský unikl podél levého mantinelu a jeho přihrávku zpoza brány proměnil ve vedoucí gól přesnou střelou k tyči MIROSLAV HOLINKA. Asistence: Matěj Maštalířský a Mateo Kočí.

    Karel Jedlička

    Góly a asistencie: 28. R. Meier (Embacher, Dorthe), 36. R. Meier (Schneller), 40. Schneller (Reber, E. Meier), 60. Dorthe – 13. Holinka (Maštalířský, Kočí), 18. Sikora (Jecho)


    Švajčiarsko: Kirsch (Huet) – Bünzli, G. Meier, Rhyn, Balestra, Sansonnens, Schneller – Wagner, Dorthe, Embacher – R. Meier, Gredig, Kaderli – Reber, E. Maier, Zehnder – Antenen, Graf, Lindemann
    Tréner: Jenni

    Česko: Kavan (Milota) – Kočí, Ročák, Galvas, Port, Dvořák, Fibigr, Samson, Husinecký – Sikora, Holinka, Maštalířský – Kalužík, Hradec, Fiala – Pérez, Felcman, Židlický – Titlbach, Petr, Jecho
    Tréner: Augusta

    Rozhodca: Mikkonen, Wuorenheimo – Mäkinen, Nurmio (FIN)

    Diváci: 80