Švédsko – Česko 3:7 (kon.) | Kanada – Švajčiarsko 2:3 (1:2 po s.n.)
koniec
Švédsko
3:7 (2:2, 1:3, 0:2)
Česko
Sobota 25.05.2024, 14:20 • O2 Aréna, Praha • Majstrovstvá sveta • Semifinále
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    53:42
    Česko dalo gól!
    Je definitívne rozhodnuté! LUKÁŠ SEDLÁK výborne zblokoval Heedovu strelu a dostal sa do samostatného úniku a prakticky identickým blafákom bekhendom pomedzi betóny prekonáva Erssona!
    Bez asistencie
     
    45:40
    Česko dalo gól!
    Obrovská švédska chyba. Kaše posunul puk na LUKÁŠA SEDLÁKA, ktorý sa dostal do samostatného nájazdu a pekným bekhendovým blafákom medzi betóny strieľa šiesty český gól!
    Asistencia: Kaše
     
    35:30
    Švédsko dalo gól!
    Tri korunky sú späť v zápase! Dahlin posunul puk do rohu na Raymonda, ten ho naservíroval medzi kruhy, kde bol pripravený JOEL ERIKSSON EK a ten strelou po ľade znižuje na 3:5!
    Asistencie: Raymond, Dahlin
     
    29:03
    Česko dalo gól!
    Česko má nakročené do finále! Prečíslenie troch proti jednému Česi zvládajú na jednotku. Kempný si vymenil puk s DOMINIKOM KUBALÍKOM, ktorého ranu z prvej nedokázal Gustavsson chytiť!
    Asistencie: Kempný, Nečas
     
    26:21
    Česko dalo gól!
    MARTIN NEČAS hrá žívotný zápas! Kämpf vyhral čisté buly v pravom kruhu a elitný strelec presne mierenou strelou z prvej prekonáva Gustavssona!
    Asistencie: Kubalík, Kämpf
     
    26:05
    Česko dalo gól!
    S Čechmi opäť hralo aj šťastie! Puk sa od hlavného rozhodcu odrazil na hokejku Sedláka, ten ihneď medzi kruhmi uvoľnil ONDŘEJA KAŠEHO, ktorý strelou z prvej prekonal Gustavssona!
    Asistencia: Sedlák
     
    09:37
    Česko dalo gól!
    Rýchlosť Nečasa opäť prináša úspech pre českú reprezentáciu. Šikovný krídelník prešiel poza bránu a našiel medzi kruhmi DAVIDA KÄMPFA, ktorý strelou po ľade opäť posiela tento duel na začiatok!
    Asistencie: Nečas
     
    08:08
    Švédsko dalo gól!
    Obrovská smola pre domácich Čechov! Po rýchlej akcii Kempe získal puk, posunul ho na MARCUSA PETTERSSONA a ten ho vyslal smerom na bránu, kde si ho Krejčík zrazil za Dostálov chrbát!
    Asistencie: Kempe, Eriksson Ek
     
    07:48
    Česko dalo gól!
    Krásny český signál po úspešnom vhadzovaní. Od modrej čiary z prvej poslal delovku Nečas. Gustavsson puk vyrazil pred seba priamo na hokejki DOMINIKA KUBALÍKA, ktorý vyrovnáva na 1:1.
    Asistencie: Nečas, Kundrátek
     
    03:39
    Švédsko dalo gól!
    Nápor Švédov v hre piatich na piatich je korunovaný presným zásahom. Zacha v obrannom pásme prišiel o puk, ktorý získal MARCUS JOHANSSON a ten sa natlačil medzi kruhy a strelou na bližšiu tyč prekonáva Dostála!
    Asistencie: bez asistencie
    Góly a asistencie: 4. M. Johansson, 9. Pettersson (Kempe, Eriksson Ek), 36. Eriksson Ek (Raymond, Dahlin) – 8. Kubalík (Nečas, Kundrátek), 10. Kämpf (Nečas), 27. Kaše (Sedlák), 27. Nečas (Kubalík, Kämpf), 30. Kubalík (Kempný, Nečas), 46. Sedlák (Kaše), 54. Sedlák


    Švédsko: Gustavsson (30. Ersson) – Heed, Hedman, Karlsson (C), Pettersson, Dahlin, Brodin, Bengtsson – Kempe, Eriksson Ek, M. Johansson – Burakovsky, Holmberg, Raymond – Zetterlund, Lundeström, Olofsson – Frödén, L. Johansson, Grundström – Sörensen.
    Tréner: Sam Hallam

    Česko: Dostál (Mrázek) – Gudas, Krejčík, Rutta, Kempný, Kundrátek, Hájek, Špaček – Palát, Zacha, Pastrňák – Kubalík, Kämpf, Nečas – Červenka (C), Sedlák, Kaše – Beránek, Tomášek, Stránský – Voženílek.
    Tréner: Radim Rulík

    Rozhodca: Ansons (LAT), Vikman (FIN) – Briganti (USA), Briganti (USA)

    Diváci: 17413