Girona – Granada 7:0 (kon.)
koniec
Girona FC
7:0 (3:0)
Granada CF
cz Piatok 24.05.2024, 21:00 • Estadi Municipal de Montilivi (Girona) • Španielska LaLiga • 38. kolo
Predzápasové kurzy
    90. Artěm DOVBYK - 7:0
     
    90
    Girona právě vstřelila branku!
    Máme hotovo, ARTĚM DOVBYK se vrací na trůn ostrostřelců LaLigy a teď je jen na Sörlothovi z Villarrealu, jak zítra zareaguje! Martínez špatně odhadl stranu, domácí forvard tak hravě proměnil i druhou penaltu – 7:0!
    78. Cristhian STUANI - 6:0
     
    78
    Girona právě vstřelila branku!
    Katalánský galavečer stále nekončí! Řady červenobílých střelců rozšiřuje ještě CRISTHIAN STUANI, Dovbyk byl tentokrát v roli asistenta a žolíkovi naservíroval míč na stříbrném podnose přesně na kraj malého vápna! Martínez loví ze své svatyně už šestý balón – 6:0!
    75. Artěm DOVBYK - 5:0
     
    75
    Girona právě vstřelila branku!
    Stačí už jen jedna trefa a ukrajinský ostrostřelec je zpět na trůnu ligových střelců! ARTĚM DOVBYK se konečně dočkal, po převzetí krátké přihrávky od Stuaniho se prodral za bránícího protihráče a jednoduchým zakončením uklidil míč na vzdálenější stranu svatyně – 5:0!
    54. Viktor CYGANKOV - 4:0
     
    54
    Girona právě vstřelila branku!
    Tohle už byl zásah jako vystřižený z nějaké exhibice, domácí naprosto drtí Granadu a zpátky do druhé ligy jí vyprovodí debaklem! Na hattrick má zaděláno VIKTOR CYGANKOV, který na hraně malého vápna našel přesně narýsovaný pas z dílny Sávia a jednoduše zakončil do naprosto prázdné brány. Martínez byl bez šance – 4:0!
    44. Artěm DOVBYK - 3:0
     
    44
    Girona právě vstřelila branku!
    V Katalánsku je zaděláno na debakl, Granada zřejmě ročník nezakončí zrovna dvakrát důstojně! Exekutor pokutového kopu se nemýlil, ARTĚM DOVBYK od puntíku sebevědomě zakončil na pravou stranu svatyně a je znovu o kousek blíž trůnu pro nejlepšího střelce LaLigy – 3:0!
    33. Viktor CYGANKOV - 2:0
     
    33
    Girona právě vstřelila branku!
    A už je to o dvě branky, Girona přeřadila na vyšší rychlost a Granada se svými soky vůbec nestíhá držet krok! Gutiérrez pěknou křižnou přihrávkou našel na středu vápna trestuhodně nestřeženého VIKTORA CYGANKOVA, který dnes podává fantastický výkon a po jednoduché střele k bližší tyči rozšiřuje náskok svého celku – 2:0!
    30. Eric GARCÍA - 1:0
     
    30
    Girona právě vstřelila branku!
    Úvodní gól na Montilivi už nějakou dobu visel ve vzduchu, přičemž domácí fanoušci se konečně dočkali po bezmála půlhodině hry! Cygankov jen krátce po kopu od praporku pěkným centrem připravil hlavičku pro ERICA GARCÍU, na jehož teč Martínez nedosáhl – 1:0!

    Vojtěch Martinek

    Góly: 30. E. García (Cygankov), 33. Cygankov (Gutiérrez), 44. Dovbyk (pen.), 54. Cygankov (Sávio), 75. Dovbyk (Stuani), 78. Stuani (Dovbyk), 90. Dovbyk (pen.)

    Karty:   32. Da. López (GIR), 45+4. Portu (GIR), 82. E. García (GIR) – 36. S. Ruiz (GRN), 39. Pellistri (GRN), 43. Ri. Sánchez (GRN), 62. Callejón (GRN)   61. Pellistri (GRN)


    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 9:2. Střely mimo: 5:6. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 6:13.
    Girona FC: Gazzaniga – E. García, Da. López (50. Couto), Blind, Gutiérrez (65. A. Martínez) – Y. Herrera (50. Torre), A. García (C) – Cygankov (56. Stuani), I. Martín, Portu (50. Sávio) – Dovbyk.
    Náhradníci: Fuidias, Carlos – J. García, Juanpe, Villa, V. Fernández.

    Tréner: Míchel Sánchez.

    Granada CF: M. Martínez – Ri. Sánchez (72. Sáenz), Rubio, Torrente (72. Bru. Méndez), Maouassa (60. Brau) – G. Villar (46. Piątkowski), S. Ruiz (C), Gumbau – Pellistri, Boyé, Rodelas (46. Callejón).
    Náhradníci: Batalla, A. López – Neva, Melendo, Puertas, Corbeanu, Arezo.

    Tréner: José Ramón Sandoval.

    Rozhodca: Muñiz – E. Fernándezová, Blanco.

    Diváci: 12 813