Šwiateková – Sabolenková 2:0 (kon.)
koniec
Iga Šwiateková
Iga Šwiateková (1)
2
6 6  
Aryna Sabolenková
Aryna Sabolenková (2)
0
2 3  
cz Sobota 18.05.2024, 17:08 • Centrální kurt, Řím (ITA) • WTA Rím - Internazionali BNL d'Italia (antuka) • Finále
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Dobrý den, ještě jednou vítejte ve finále turnaje WTA v Římě, kde se proti sobě postaví Polka Iga Świąteková proti Aryně Sabalenkové. Půjde o finále jak má být, neboť obě jsou nejvýše nasazené hráčky turnaje. Świąteková je jednička, Sabelanková dvojka. Utkání začíná krátce po 17. hodině.
     
    Obě hráčky se na okruhu WTA utkaly již desetkrát a výrazně lepší bilanci má polská tenistka. Dvaadvacetiletá svěřenkyně trenéra Tomasze Wiktorowskiho totiž vyhrála sedm z deseti vzájemných zápasů a světová jednička je favoritkou i tentokrát.

    Aryna Sabalenková naopak vyhrála pouze tři vzájemné zápasy. Naposled se "radovala" v prosinci loňského roku při World Tennis League a Abú Dhabí (6:4 na jeden set) a plnohodnotnou výhru nad soupeřkou zapsala svěřenkyně Antona Dubrova v květnu 2023 při turnaji v Madridu (6:3, 3:6, 3:6).
     
    Cesta turnajem:

    Iga Świąteková vyřadila pět soupeřek – postupně ukončila turnaj Peraové, Putincevové, Kerberové, Keysové a Gauffové, všem shodně 2:0 na sety. Zřejmě největší trápení měla ve čtvrtém kole s Kerberovou, kterou zdolala 7:5 a 6:3.

    Aryna Sabalenková vyhrála pochopitelně také pět zápasů v Římě, ovšem tak snadnou cestu neměla. Postupně vyřadila Volynecovou 2:1, Jastremskou 2:0, Svitolinovou 2:1 a následně Ostapenkovou s Collinsovou shodně 2:0. Nejtěžší práci měla v úvodním klání proti Volynecové, se kterou se trápila výsledkem 4:6, 6:3, 6:2. Ve čtvrtém kole byla krok od vyřazení proti Svitolinové, ve třetím setu jí zdolala až v tie-breaku 7:6.
     
    0:0
    Utkání právě začalo.
     
    15-0
    Hned první míček bere Iga Świąteková.
     
    30-0
    Tohle je pro Polku hodně zajímavé, jelikož jde do náskoku dvou fiftýnů.
     
    30-15
    Sabalenková ale zatím soupeřku k brejkbolům nepouští.
     
    30-30
    A nepustí ani nadále. Třicet obě.
     
    30-40
    Třetí míček pro Sabalenkovou, která po podání nedala soupeřce šanci. A také hned zkraje první esíčko.
     
    0:1
    Ačkoliv světová dvojka prohrávala již 0:30, nakonec zvládla čtyři fiftýny v řadě a bere první gem. Świąteková totiž return zvládla, při dalším úderu ale netrefila postranní čáru.
    První gem pro Sabalenkovou
     
    0:1
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    0:1
    Konec přestávky, podávat bude Iga Świąteková.
     
    15-0
    Świąteková nešla při druhém podání tolik do rizika, ovšem Sabalenková poslala return jen do pásky.
     
    15-15
    Zdá se, že i o druhý gem bude tahanice. Sabalenková si bere první fiftýn při podání soupeřky.
     
    30-15
    Sabalenková neměla žádnou šanci odvrátit přesně trefený míček soupeřky do levého rohu. Parádní úder.
     
    40-15
    Také nyní Świąteková rozběhala Sabalenkovou a poslala vítězný úder po její pravé straně k základní čáře.
     
    1:1
    Aryna Sabalenková se prakticky celou výměnu bránila a vybíhala jeden míček za druhým. Když už se zdálo, že na levém rohu míč nestihne, také ukázala rychlé nohy a vzápětí šla i na pravou stranu, ale úderem se nevešla k základní čáře. Parádní výměna!
    Iga Świąteková bere první gem po chybě soupeřky
     
    15-0
    Świąteková začíná také nyní při podání soupeřky lépe.
     
    30-0
    Aryna Sabalenková ukazuje další nevynucenou chybu. Nebyla vůbec pod tlakem, ale obouručným bekhendem poslala míček jen do pásky.
     
    40-0
    Iga Świąteková má první tři brejkboly zápasu a Aryna Sabalenková nepůsobí při svém podání příliš jistě. Nyní nedokázala reagovat na změnu hry Świątekové a působí hodně naštvaně.
     
    2:1
    Aryna Sabalenková opět musela jít přes druhé podání, které si trošku pohlídala a toho Świąteková využila dobrým returnem. Následný míček poslala Sabalenková vedla pravé lajny soupeřky a ta jí hned prvním proměněným brejkbolem prolamuje servis.
    Iga Świąteková bere soupeřce podání
     
    2:1
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    2:1
    Konec přestávky, podávat bude Iga Świąteková.
     
    15-0
    Iga Świąteková ukazuje na začátku fantastický tenis. Hned od svého podání byla pod tlakem soupeřky, ovšem ani toho nedokázala Sabalenková využít. A když se ze svého pravého rohu vracela na střed, poslala Polka parádní bekhend obouruč právě do protipohybu soupeřky do tohoto růžku.
    0:0; 2:1; 15-0 - Iga Świąteková
     
    30-0
    Świąteková působí zatím opravdu lépe, bere další fiftýn a Sabalenková už vzteky "nakládá" své raketě. Takže bude menší prodleva, jelikož si jde pro novou.
    Sabalenková je nespokojená s raketou
     
    30-15
    Po zbytečné nevynucené chybě Polky bere Sabalenková po delším čase fiftýn. Nyní se úder Świątekové nevešel k pravé lajně.
     
    40-15
    Iga Świąteková opět ukázala bravurní a rychlé nohy, jelikož i v této výměně byla pod tlakem. Navíc poslala fantastický křižný forhend, který Sabalenková, možná už trošku deprimovaná touto výměnou, poslala znovu jen do pásky.
     
    40-30
    Ne všechno ale Polce vyjde, tentokrát už asi chtěla moc, když zamýšlela výměnu ukončit podél levé ruky Sabalenkové k lajně a potvrdit získaný servis, ovšem nebyla přesná.
     
    40-40
    Ze zdánlivě neřešitelné situace 15:40 jde Sabalenková do shody, když si připravila úder, lehce si na něj povyskočila a poslala soupeřce nechytatelnou forhendovou navštívenku podél lajny.
     
    A-40
    Świąteková jde do výhody.
     
    3:1
    Polka nyní otálela s podáním, míček si jednou nenadhodila ideálně. Ale poté poslala perfektní servis, po kterém byl return Sabalenkové až příliš dlouhý.
    0:0; 3:1 - Iga Świąteková
     
    15-0
    I při třetím servisu Sabalenkové jde první fiftýn její soupeřce.
     
    30-0
    Sabalenková v utkání "zapisuje" první dvojchybu, což při tomto stavu určitě nechce.
     
    30-15
    Sabalenková zatím nepouští Polku do dalších brejkbolů. Jejich využití je zatím v podání Świątekové stoprocentní. 1/1.
     
    30-30
    Zaplněný stadion je více na straně Aryny Sabalenkové, proto se nyní může těšit z jejího dalšího fiftýnu, po kterém je stav po 30.
     
    40-30
    Jenže následnou delší výměnu, které zatím v utkání hledáme celkem marně, končí Sabalenková nevynucenou chybou, když netrefila základní čáru. Další brejkbol pro Polku.
     
    40-40
    Druhý zatím Świąteková nevyužívá a následuje shoda.
     
    40-A
    Sabalenková se dostává z krizového momentu, protože pustit soupeřku do stavu 4:1 při jejím podání by nebylo vůbec dobré. Z 0:30 jde do výhody.
     
    3:2
    A tu nyní potvrzuje. Snižuje tak na 2:3, ale Świąteková má stále výhodu jednoho prolomeného servisu.
     
    3:2
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    3:2
    Konec přestávky, podávat bude Iga Świąteková.
     
    15-0
    Świąteková začíná svůj servis dalším dobrým úderem.
     
    30-0
    Špatný return Sabalenkové končí znovu jen na síti.
     
    40-0
    Iga Świąteková si jde za dalším gemem. Nyní musela znovu podávat napodruhé, jenže ani toho Sabalenková nevyužila a poměrně odevzdaným dojmem dala míček znovu jen do pásky.
     
    40-15
    Nejhezčí výměna dosavadního průběhu. Sabalenková perfektně změnila rytmus hry a zahrála dobrý kraťas, který sice Świąteková vyběhla, ale křížný úder poslala za pravou čáru.
    Dobrý kraťas Sabalenkové, na který Świąteková nenašla recept
     
    4:2
    Iga Świąteková opět těží z chyb soupeřky. Druhý forhendový úder Sabalenkové totiž končí daleko za základní čárou a Polka jde do vedení 4:2.
     
    0-15
    Obě tenistky nyní ukazují to, co v nich je. Sabalenková tentokrát byla trpělivá, neuspěchala hru, neukázala chybu a doslova umlátila soupeřku forhendovými údery.
    0:0; 4:2; 0-15 - Aryna Sabalenková
     
    15-15
    Świąteková nepouští Sabalenkovou do trháku, následný fiftýn bude hodně důležitý.
     
    30-15
    Sabalenková dělá druhou dvoujchybu v zápasu a tohle je pro ní další těžká situace.
     
    30-15
    Return Świątekové skončil těsně za základní čárou, Sabalenková jen tak míček odehrála na druhou stranu a Świąteková jí to vrátila. Nakonec to vypadá, že míček byl dobrý. Ale bohužel, pokračuje se dále.
     
    40-15
    Iga Świąteková má další dva brejkboly. První využila, druhý ne. Co nyní? Opět za to může zbytečná chyba Sabalenkové.
     
    5:2
    Iga Świąteková podruhé bere servis soupeřce, proměňuje druhý brejkbol ze tří a jde do vedení 5:2, navíc bude podávat na vítězství v celé první sadě. Forhend Sabalenkové vybrala dobrým returnem k základní čáře, po kterém chtěla Sabalenková dát míček těsně za pásku a zkrátit hru, ovšem právě páska byla proti. Úder byl příliš krátký.
    Iga Świąteková bere Sabalenkové v prvním setu podruhé podání
     
    5:2
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    15-0
    Sabalenková působí opět hodně – jak to kulantně říct – rozmrzele. Vyjma pár úderů se jí zatím v prvním setu nedaří zhola nic a pokračuje to nadále.
     
    15-15
    První dvojchyba celého zápasu také u Igy Świątekové.
     
    30-15
    Returny dnes Sabalenkové zatím nejdou, často končí za základní čárou a stejně tomu je i nyní. Přitom servis Świątekové nebyl z kategorie nejtěžších.
     
    40-15
    Iga Świąteková má dva setboly na 11. získaný set na celém turnaji v Římě.
     
    6:2
    Vraťme se pár okamžiků zpět. Aryna Sabalenková totiž opět returnuje zhruba dva nebo tři metry za základní čáru a Iga Świąteková získává bez větší námahy první set.
     
    0:0
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    0:0
    První set se stal kořistí Igy Świątekové, která tak v Římě nadále neztratila ani jednu sadu. Tato byla z kategorie lehčích, jelikož Aryna Sabalenková udělala řadu nevynucených chyb, často posílala míček po returnu do sítě nebo za základní čáru a světová jednička se na zisk prvního setu poměrem 6:2 skutečně příliš nenadřela.
     
    0:0
    Konec přestávky, podávat bude Aryna Sabalenková.
     
    0-15
    Sabalenková se v krátké přestávce šla do šatny osvěžit a začátkem prvního setu jí to pomohlo alespoň k zisku úvodního fiftýnu při svém podání. Vůbec poprvé v celém zápasu, pokud si vše dobře vybavuji, bere Sabalenková při svém podání první fiftýn.
     
    0-30
    A vzápětí i druhý.
     
    15-30
    Iga Świąteková se nezalekla dvou tvrdých forhendů soupeřky a následně se trošku srovnala od pozice, čehož využila k dobrému úderu. Naopak Sabalenková posílá forhend jen do pásky.
     
    15-40
    Return po servisu Sabalenkové netrefila Iga Świąteková čistě, míč dopadl na rám rakety a končí někde v hledišti. Cenný suvenýr pro fanouška.
     
    30-40
    Iga Świąteková se ještě nevzdává a usiluje o shodu.
     
    0:1
    Aryna Sabalenková si pomohla perfektním servisem, který sice Polka na druhé straně stěží vytáhla, ale následný úder šel přesně do levého rohu a tam Świąteková nemohla být.
     
    0:1
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    0:1
    Konec přestávky, podávat bude Iga Świąteková.
     
    0-15
    Aryna Sabalenková ukazuje zlepšené údery, naběhla si na síť a posílá k pravé lajně kraťas, po kterém se Polka jen ohlédla.
     
    15-15
    Iga Świąteková ale soupeřku do úniku dvou fiftýnů nepouští, počkala si totiž na míček a poté zvládla forhendový úder po levé lajně z pohledu Sabalenkové.
     
    15-30
    Aryna Sabalenková byla od dobrého returnu v tlaku. Sice se zdálo, že Świąteková vyběhá snad všechny její tvrdé forhendy, možná proto zahrála Sabalenková bekhend obouruč po levé lajně a ten byl úspěšný.
    1:0; 0:1; 15-30 - Aryna Sabalenková
     
    15-40
    V celém zápasu jde Aryna Sabalenková do vůbec prvních dvou brejkbolů.
     
    30-40
    Świąteková první z nich maže.
     
    40-40
    A nevynucenou chybou Sabalenkové je smazán i druhý brejkbol.
     
    40-A
    Aryna Sabalenková zahrála dobrý return, na který sice Polka našla recept, ale následný forhend Sabalenkové šel přesně k pravé lajně. Výborný úder.
     
    40-40
    Iga Świąteková ale odpovídá soupeřce neméně dobrým úderem, kdy po returnu Sabalenkové posílá nechytatelný úder po pravé lajně.
     
    40-A
    Świąteková zvládla třikrát vyběhat forhendové údery Sabalenkové, která si po třetím z nich naběhla na síť a nedala Świątekové šanci. Má třetí brejkbol.
     
    40-40
    Iga Świąteková musela jít pro jeho smazání přes druhé podání. Return Sabalenkové byl dobrý, jenže následný forhend skončil na síti. Další zbytečnost světové dvojky.
     
    40-A
    Obě tenistky se o druhý gem druhého setu tahají deset minut a Aryna Sabalenková k němu má zase blíže. Čtvrtý brejkbol.
     
    40-40
    A Iga Świąteková maže i čtvrtou hrozbu ztráty podání.
     
    A-40
    Tři údery bekhendem na svou pravou stranu Sabalenková zvládla. Poté chtěla změnit hru a vytáhla svůj klasický forhend, jenže ten znovu končí v pásce, jako již několikrát v tomto finále.
    1:0; 0:1; A-40 - Iga Świąteková
     
    1:1
    Iga Świąteková zvládla důležitý druhý gem druhého setu, který trval přes deset minut. Smazala v něm čtyři brejkboly soupeřky a má nyní psychickou výhodu.
     
    15-0
    Iga Świąteková si naběhla prakticky až na síť, kam mířil úder Sabalenkové, která se bránila a na poslední chvíli vytáhla míček. A polská jednička na pásce nezaváhala.
     
    15-15
    Aryna Sabalenková také zabrala, obě po patnácti.
     
    15-30
    Tentokrát byl forhend Aryny Sabalenkové podél pravé lajny nechytatelný.
     
    15-40
    Aryna Sabalenková se rozhodně při svém servisu zlepšuje a ani ve druhém jejím podání druhého setu zatím nedopouští žádné komplikace, natož brejkboly.
     
    1:2
    Třetí gem je u konce, return Świątekové po dobrém servisu Sabalenkové končí také na pásce.
     
    1:2
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    1:2
    Konec přestávky, podávat bude Iga Świąteková.
     
    0-15
    Druhý servis Świątekové nebyl tak tvrdý a hned po returnu měla Sabalenková navrch. Soupeřku rozběhala a poté jen poslala síť do celé volné poloviny kurtu.
     
    15-15
    Świąteková ale bere další fiftýn.
     
    15-30
    Aryna Sabalenková nyní hraje výborný tenis a Świąteková má problémy i při vlastním podání. Když Sabalenkové sedne forhend, je to smrtící zbraň, stejně jako nyní. Na vítězný úder si naběhla na síť a při přeběhu málem Świątekovou trefila, ale co je hlavní, fiftýn je její.
     
    15-40
    Pátý a případný šestý brejkbol pro Arynu Sabalenkovou. První čtyři nevyužila. Co nyní?
     
    30-40
    Świąteková ještě bojuje o to, aby neztratila své podání. Ukázala výborný úder po pravé lajně, během kterého zůstala Sabalenková přikovaná na základní čáře.
     
    40-40
    Aryna Sabalenková zatím neproměňuje ani jeden z brejkbolů – dle oficiálních statistik jich Świąteková odvrátila sedm ze sedmi takže jsem na jeden při rychlých počtech někde zřejmě zapomněl. Co je důležité, jde se do shody.
     
    A-40
    A Świąteková má opět výhodu. Při uplynulém podání po několika odvrácených brejkbolech výhodu využila. Co nyní?
     
    40-40
    Zatím nikoliv, jde se do další shody.
     
    A-40
    Fantastická výměna. Obě tenistky si při ní nic nedarovaly a Świąteková trpělivě odvracela jeden úder za druhým svými bekhendy, načež byla Sabalenková při svém bekhendu dlouhá a míč končí za základní čárou.
    1:0; 1:2; A-40 - Iga Świąteková
     
    2:2
    I tentokrát Iga Świąteková s vypětím všech sil uhájila svůj servis a Sabalenková jen zlostně zahodila raketu.
     
    0-15
    Sabalenková ve druhém setu opravdu zlepšila svůj servis a už nepouští soupeřku do tolika fiftýnů.
     
    15-15
    Ovšem další míček bude jistě důležitý, neboť další fiftýn bere Polka.
     
    15-30
    Aryna Sabalenková zatím nepřipouští žádné komplikace.
     
    15-40
    Pokud se nemýlím, Aryna Sabalenková zahrává druhé eso celého zápasu.
     
    30-40
    Świąteková zahrála perfektní úder, když skvostně vyběhla míček k základní čáře a její "obranný míč" dopadl přesně na základní čáru, na který Sabalenková nenašla recept.
     
    2:3
    Sabalenková ve druhém setu bez problémů hájí svůj servis a vede 3:2.
     
    2:3
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    2:3
    Konec přestávky, podávat bude Iga Świąteková.
     
    15-0
    Velmi hezká výměna končí vítězně pro Igu Świątekovou, která by chtěla již klidnější průběh svého servisu.
     
    30-0
    A zatím to tak vypadá, Polka bere další míček svým prvním esem zápasu.
     
    30-15
    Vzápětí ale posílá svůj forhend vedle pravé lajny.
     
    30-30
    Aryna Sabalenková je velká bojovnice, na to jsme si během její kariéry mohli zvyknout. Proto nyní stahuje z 0:30 na 30:30 výborným úderem po pravé lajně. Polka jej nemohla mít.
     
    40-30
    V důležité části ale přichází její snaha vniveč, nevynucená chyba Sabalenkové.
     
    3:3
    Dva fiftýny sice Sabalenková při podání soupeřky zvládla, ale Polka nepřipustila žádné komplikace a srovnává na 3:3.
     
    15-0
    Fantastická výměna a diváci po zásluze aplaudují. Świąteková nejprve vyběhla míček po pravé a levé straně, aby nejenže zvládla doběhnou kraťas Sabalenkové, ale skvěle ho poslat na druhou stranu do volné části kurtu.
     
    30-0
    Iga Świąteková se přibližuje prvním brejkbolům druhého setu.
     
    30-15
    Ty zatím nepřichází. Sabalenková si naběhla na síť a znovu dala volej přímo do míst, kam přebíhala Świąteková, která se míčku jen tak tak vyhnula. Těžko říct, zda tohle Sabalenková chtěla nebo ne.
     
    30-30
    Sabalenková bere další míček.
     
    40-30
    Iga Świąteková bude mít čtvrtý brejkbol v zápasu. Dva ze tří dokázala využít.
     
    4:3
    Dámy a pánové, tady se možná láme chleba. Świąteková totiž opět vyběhala dva údery soupeřky i následný forhend. Když pak Sabalenková zkusila bekhendový úder, míček neprošel přes pásku na polovinu soupeřky a Polka si potřetí dnes – a poprvé ve druhém setu – bere servis Sabalenkové.
    Iga Świąteková bere potřetí podání Sabalenkové
     
    4:3
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    4:3
    Konec přestávky, podávat bude Iga Świąteková.
     
    15-0
    Iga Świąteková je na koni, naopak Sabalenková bude psychicky níže poté, co dvakrát nedotáhla dobře rozehranou hru při servisu Świątekové, který zatím nedokázala zlomit. A naopak Świąteková hned první brejk druhého setu získala.
     
    30-0
    Iga Świąteková si jde pro potvrzení brejku.
     
    40-0
    Aryna Sabalenková působí hodně odevzdaně a tohle je zatím její nejhorší hra na příjmu nejen ve druhém setu, ale i v celém zápasu.
     
    5:3
    Čistá hra pro Igu Świątekovou, která je blízko k zisku trofeje v Římě. Úspěšně vyběhla kraťas Sabalenkové a poté si soupeřku u sítě doslova vychutnala.
    Iga Świąteková je gem od ovládnutí turnaje v Římě
     
    15-0
    Sedmý míček v řadě pro Świątekovou.
     
    15-15
    Osmý už ne, Aryna Sabalenková se ještě drží v zápasu.
     
    15-30
    Aryna Sabalenková musí bezpodmínečně vyhrát tuto hru, výměnu ukončuje dobrým forhendovým úderem.
     
    30-30
    Pokud jsem dobře počítal, míček přešel pásku čtrnáctkrát. Popatnácté již ne, jelikož Sabalenková posílá úder od pravé strany základní čáry do pásky.
    Iga Świąteková je dva míčky od výhry na turnaji
     
    40-30
    Iga Świąteková má pátý brejkbol. Dva z nich využila, dva ne. Tento je ale nejdůležitější – promění championship point?
     
    40-40
    Aryna Sabalenková ještě bojuje, třetí brejkbol z pěti odvrací i díky trošku horšímu úderu soupeřky.
     
    A-40
    Aryna Sabalenková chtěla hru ukončit tvrdým forhendovým úderem po levé straně soupeřky přesně do rohu, jenže dala míči až příliš velkou razanci a ten končí těsně v autu. Druhý mečbol a championship point pro Świątekovou.
     
    6:3
    Je hotovo, Iga Świąteková radostí pouští raketu, ukazuje vítězné gesto, přibíhá si na síť plácnout s Arynou Sabalenkovou, děkuje i sudí a vzápětí se běží radovat! Je asi symbolické, že poslední úder Sabalenkové v tomto finále končí přímo na síti. Iga Świąteková proto vyhrává turnaj WTA v Římě!
    2:0; 6:3 - Iga Świąteková
     
    Konec zápasu (18:39:37)

    Tomáš Lysý

    čas zápasu: 1:29

    2. set: 0:49

    Šwiateková Sabolenková
    2. set Stretnutie 2. set
    získané body celkom
    36 65 44 28
    najdlhšia séria získaných bodov
    7 9 5 5
    Setboly
    2 3 0 0
    Mečboly
    2 2 0 0
    víťazné údery *
    0 0
    nevynútené chyby *
    0 0
    úspešnosť na sieti *
    0 %
    0 %
    Štatistiky na podaní
    Čas hier pri vlastnom podaní
    0:20 0:34 0:32 0:18
    Esá **
    1 1 2 1
    Dvojchyby **
    0 1 2 0
    udržané podania
    4 / 4
    100 %
    8 / 8
    100 %
    5 / 9
    56 %
    3 / 5
    60 %
    Odvrátené brejboly
    7 / 7
    100 %
    7 / 7
    100 %
    2 / 6
    33 %
    1 / 3
    33 %
    body pri vlastnom podaní
    22 / 34
    65 %
    38 / 56
    68 %
    26 / 53
    49 %
    16 / 30
    53 %
    body po 1. podaní *
    0 %
    0 %
    body po 2. podaní *
    0 %
    0 %
    úspešnosť 1. podania *
    0 %
    0 %
    úspešnosť 2. podania *
    0 %
    0 %
    priemerná rýchlosť prvého podania *
    priemerná rýchlosť druhého podanie *
    najrýchlejšie podanie *
    Štatistiky na príjme
    Premenené brejkboly
    2 / 3
    67 %
    4 / 6
    67 %
    0 / 7
    0 %
    0 / 7
    0 %
    body pri súperovom podaní
    14 / 30
    47 %
    27 / 53
    51 %
    18 / 56
    32 %
    12 / 34
    35 %
    body po príjme 1, podania *
    0 %
    0 %
    body po príjme 2. podania *
    0 %
    0 %
    Informáciu ku štatistikám

    ** počty es a dvojchýb v priebehu setu sú neoficiálne

    Iga Šwiateková
    Štát: Poľsko
    Dátum narodenia: 31.05.2001
    Vek: 23 rokov
    Držanie: pravák
    Výška: 176 cm
    Nasadený: 1

    Aryna Sabolenková
    Štát: WTA
    Dátum narodenia: 05.05.1998
    Vek: 26 rokov
    Držanie: pravák
    Výška: 182 cm
    Nasadený: 2
    Marija Cicaková