Kanada – Taliansko 10:0 (kon.) | Japonsko – Česko 0:5 (kon.)
koniec
Japonsko
0:5 (0:3, 0:1, 0:1)
Česko
cz Pondelok 06.05.2024, 04:30 • WinSport Arena, Calgary, Kanada • MS para hokej • Skupina B
Partner:
    37:50 VESELÝ - 0:5
     
    37:50
    Česko právě vstřelilo branku! Češi zvyšují skóre! Kubeš našel před brankovištěm FILIPA VESELÉHO, který na nic nečekal a pohotově zametl puk do sítě. Střela se ještě otřela o japonského brankáře. Asistence: Pavel Kubeš.
    20:32 HÁBL - 0:4
     
    20:32
    Česko právě vstřelilo branku! Je tu další gól českého týmu! ZDENĚK HÁBL dostal krásnou nahrávku na pravý kruh od Zelinky a střelou k tyči Horieho branky zamířil přesně. Asistence: Radek Zelinka a Pavel Doležal.
    09:10 HEČKO - 0:3
     
    09:10
    Česko právě vstřelilo branku! Další využitá přesilovka českého týmu! Zelinka našel VÁCLAVA HEČKA, který si parádně prohodil kotouč pod saněmi, najel si před japonskou branku a nekompromisní ranou poslal puk pod horní tyč. Asistence: Radek Zelinka.
    04:46 VESELÝ - 0:2
     
    04:46
    Česko právě vstřelilo branku! Rychle využitá přesilovka Česka znamená druhý gól! Žižlavský od mantinelu vyslal puk dopředu do jízdy FILIPU VESELÉMU, který se následně dostal až před Horieho, kterého si položil, a pak se parádně prosadil pod horní tyčku. Asistence: Václav Hečko a Martin Žižlavský.
    03:01 ŽIŽLAVSKÝ - 0:1
     
    03:01
    Česko právě vstřelilo branku! Češi otevírají skóre zápasu! MARTIN ŽIŽLAVSKÝ se dostal ke střele z pozice před brankou a střelou do bližší šibenice překonal Horieho a ten neměl šanci zasáhnout. Asistence: Pavel Doležal a Filip Veselý.

    Mateo

    Góly a asistencie: 4. Žižlavský (Doležal, Veselý), 5. Veselý (Hečko, Žižlavský), 10. Hečko (Zelinka), 21. Hábl (Zelinka, Doležal), 38. Veselý (Kubeš)


    Japonsko: Horie (Okabe) – Nasu, Sudo, Ishikawa, Misawa (A), – Ito, Uehara, Kumagai (C), Niitsu (A), Morisaki, Ukai, Kaneko, Shioya, Nakamura
    Tréner: Kojin Nakakita

    Česko: Kudela (Vápenka) – Zelinka (C), Doležal, Kubeš, Wágner – Žižlavský, Hečko (A), Veselý, Ohar, Geier, Palát, Hábl, Novotný (A), Sedláček
    Tréner: Jakub Novotný

    Rozhodca: Johansson (SWE) – Dauphinee (CAN), Huš (SVK)