Švédsko – Fínsko 3:4 (1:3 po s.n.) | Česko – Švajčiarsko 1:2 (kon.)
koniec
Česko
1:2 (0:2, 0:0, 1:0)
Švajčiarsko
cz Nedeľa 05.05.2024, 16:00 • Winning Group Arena, Brno • České hokejové hry
Predzápasové kurzy
Partner:
    56:43 Jakub KREJČÍK - 1:2
     
    56:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Šance ještě žije, o kontaktní gól se postarala dvojice Jakubů, která v Brně hrála nebo hraje. Po skončení přesilovky nahodil od modré čáry kotouč JAKUB KREJČÍK do chumlu těl, Genoni vůbec neviděl a podle všeho to byl čistý průstřel bez teče. Kotouč zapadl na zadní tyč a je konečně sníženo. Asistence: Jakub Flek, Radim Zohorna.
    19:45 Calvin THÜRKAUF - 0:2
     
    19:45
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    V úplném závěru třetiny se stalo něco, co se stát nemělo. Hosté jdou už do dvoubrankového trháku a docela po jednoduché akci. Kurashev žabkou vybídl do sólo akce zkušenéh CALVINA THÜRKAUFA, který si najel sám před Dostála a ukázkovým bekhendovým zakončením do šibenice mu nedal šanci. Asistence: Philipp Kurashev, Dominik Egli.
    08:23 Dario SIMION - 0:1
     
    08:23
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Hosté otevírají účet zápasu po velmi šťastné brance. Nejprve přišla rána od modré, kterou tečoval bruslí Herzog, poskakující kotouč následně s vypětím všech sil zasunul do Dostálovy brány DARIO SIMION. I on měl pořádnou porci kliky, pokus mu nesedl ideálně, přesto se jeho tým dostává do vedení. Asistence: Fabrice Herzog, Michael Fora.

    Roman Zajíček

    Góly a asistencie: 57. Krejčík (Flek, Zohorna) – 9. Simion (Herzog, Fora), 20. Thürkauf (Kurashev, Egli)


    Česko: Dostál (Vejmelka) – Mašín, Rutta, Krejčík, D. Špaček, Ščotka, Kundrátek, Hájek, Košťálek – Červenka (C), M. Špaček, Kubalík – Palát, Tomášek, Kaše – Voženílek, Sedlák, Flek – Lenc, Zohorna, Vrána.
    Tréner: Radim Rulík

    Švajčiarsko: Genoni (Schmid) – Siegenthaler, Loeffel, Jung, Egli, Geisser, Fora, Baragano – Kurashev, Hischier (C), Thürkauf – Herzog, Senteler, Simion – Scherwey, Haas (A), Ambühl (A) – Künzle, Bader, Moy – Bertschy.
    Tréner: Patrick Fischer

    Rozhodca: Harnebring (SWE), Heikinen (FIN) – Nikulainen (FIN), Šimánek (CZE)

    Diváci: 5521