Chicago – Minnesota 0:4 (kon.) | Carolina – Columbus 3:0 (kon.) | San Jose – Arizona 2:5 (kon.)
Washington – Ottawa 2:3 (po pr.) | NJ Devils – Nashville 2:3 (0:1 po s.n.) | NY Rangers – Montreal 5:2 (kon.)
Anaheim – St. Louis 5:6 (0:1 po s.n.) | Colorado – Dallas 4:7 (kon.)
koniec
Colorado Avalanche
4:7 (1:2, 2:3, 1:2)
Dallas Stars
cz Pondelok 08.04.2024, 04:00 • Ball Arena, Denver • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:51 Tyler SEGUIN - 4:7
     
    59:51
    Dallas právě vstřelil branku!
    Až nyní se takřka přes celé kluziště trefil TYLER SEGUIN! Asistence: Jamie Benn.
     
    56:50
    Georgijev vyrazil na střídačku, Colorado je v šesti!
    55:12 Wyatt JOHNSTON - 4:6
     
    55:12
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars vyhráli v pásmu Colorada buly a okamžitě se tlačili do brankoviště. Stankoven měl příliš prostoru, mohl se ze strany přiblížit k brance a nahrát do mezikruží Bennovi. Toho sice Georgijev dokázal vychytat, ale puk se odrazil zpět před branku a WYATT JOHNSTON se z dorážky nemýlil. Asistence: Jamie Benn, Logan Stankoven.
    50:15 Jonathan DROUIN - 4:5
     
    50:15
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Jenže pak přišlo buly v pásmu Dallasu, Toewsova střela od modré čáry a výborné protečování JONATHANA DROUINA! Puk propadl za záda Oettingera a je to už jen o jednu branku! Asistence: Devon Toews.
    39:15 Brandon DUHAIME - 3:5
     
    39:15
    Colorado právě vstřelilo branku!
    A gól je nejlepší způsob! BRANDON DUHAIME sice neměl před brankovištěm úplně jednoduchou pozici, ale povedlo se mu přes protihráče přeci jen prokousat k dorážce MacKinnonovy střely a procpal puk k pravé tyči, kam se Oettinger nestihl přesunout. Asistence: Nathan MacKinnon, Casey Mittelstadt.
    37:11 Mason MARCHMENT - 2:5
     
    37:11
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají třetí přesilovku v řadě! MASON MARCHMENT napřed protečoval Harleyho pobídku do pravé tyče, ale okamžitě se dostal k dorážce, kterou už usměrnil do branky Colorada. Asistence: Thomas Harley, Wyatt Johnston.
     
    35:34
    Vylučuje se znovu na straně Colorada. Makar dostává trest za sekání. Komerční pauza.
    32:45 Tyler SEGUIN - 2:4
     
    32:45
    Dallas právě vstřelil branku!
    Nejhorší, co se Coloradu mohlo stát! Dallas využívá i druhou část dvojnásobného vyloučení Walkera a zvyšuje na 4:2! TYLER SEGUIN se prosadil z pravého kruhu, odkud se trefil mezi Georgijevovy betony. Asistence: Matt Duchene, Thomas Harley.
    31:25 Roope HINTZ - 2:3
     
    31:25
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hostům stačilo dostat trošičku prostoru a hned toho využívají! Pavelski se dostal do pravého kruhu, nacentroval před brankoviště a ROOPE HINTZ protečoval puk pod horní tyčku Georgijevovy branky. Dallas navíc bude mít dál přesilovku, a to dvě minuty. Asistence: Joe Pavelski, Thomas Harley.
     
    30:15
    A jelikož je tam krev v Bennově obličeji, dostává Walker dvojnásobný trest za vysokou hůl. Komerční pauza.
    24:38 Artturi LEHKONEN - 2:2
     
    24:38
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Mackinnon parádním pasem našel na pravé straně brankoviště ARTTURIHO LEHKONENA, který okamžitě vypálil mezi betony Oettingera. Puk propadl za záda hostujícího brankáře. Asistence: Nathan MacKinnon, Cale Makar.
     
    23:44
    Vyloučení v týmu Dallas Stars:
    Ryan Suter – 2 min., sekání.
     
    21:01
    Makarova střela od modré šla sice do zadního mantinelu, ale puk se odrazil na pravou stranu brankoviště, kde Ničuškin z dorážky trefil špičku Tanevovy hole, kvůli čemuž netrefil odkrytý prostor u tyče!
     
    19:49
    Vyloučení v týmu Dallas Stars:
    Wyatt Johnston – 2 min., hákování.
    19:17 Jamie BENN - 1:2
     
    19:17
    Dallas právě vstřelil branku!
    JAMIE BENN u vnitřní hrany levého kruhu dostal nahrávku od Lindella, kterou okamžitě protečoval směrem na branku Georgijeva a trefil se k levé tyči! Dallas jde do vedení. Asistence: Esa Lindell, Wyatt Johnston.
     
    18:56
    Obrovský tlak domácích do brankoviště Dallasu. Oettinger vyrazil střelu Johnsona jen před sebe a následně čelil dvěma dorážkám Coltona. Dokázal si s tím poradit a odráží puk daleko od brankoviště.
    17:11 Matt DUCHENE - 1:1
     
    17:11
    Dallas právě vstřelil branku!
    MATT DUCHENE se dostal za obranu Colorada a svým pohybem do strany si položil Georgijeva. Dostal se sice do hodně ostrého úhlu, ale přesto se mu povedlo poslat puk za brankovou čáru křížem k pravé tyči. Asistence: Chris Tanev.
     
    05:56
    Robertson z levé strany trefuje spojnici, od které se puk odráží do ochranné sítě!
    01:59 Sean WALKER - 1:0
     
    01:59
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Laviny se navalily do útočného pásma a otevírají skóre zápasu! SEAN WALKER vypálil od modré čáry a puk končí za zády hostujícího brankáře! Asistence: Brandon Duhaime, Ross Colton.

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 2. Se. Walker (Duhaime, Colton), 25. Lehkonen (MacKinnon, Makar), 40. Duhaime (MacKinnon, Mittelstadt), 51. Drouin (Toews) – 18. Duchene (C. Tanev), 20. Benn (Lindell, W. Johnston), 32. Hintz (Pavelski, Harley), 33. Seguin (Duchene, Harley), 38. Marchment (Harley, W. Johnston), 56. W. Johnston (Benn, Stankoven), 60. Seguin (Benn)


    Colorado Avalanche: Georgijev (Annunen) – Toews (A), Makar (A), Girard, Manson, J. Johnson, Se. Walker – Drouin, MacKinnon (A), Lehkonen – Parise, Mittelstadt, Ničuškin – Duhaime, Colton, Trenin – Cogliano, C. Wagner, Kiviranta.
    Tréner: Jared Bednar

    Dallas Stars: Oettinger (Wedgewood) – Harley, Heiskanen (A), Lindell, C. Tanev, R. Suter, Lundkvist – J. Robertson, Hintz, Pavelski (A) – Marchment, Duchene, Seguin – Benn (C), W. Johnston, Stankoven – Faksa, Steel, Cr. Smith.
    Tréner: Peter DeBoer

    Rozhodca: Chmielewski, Furlatt – B. Gawryletz, T. Gawryletz

    Diváci: 18116