Boston – Florida 3:2 (po pr.) | Chicago – Dallas 3:2 (kon.) | Minnesota – Winnipeg 2:4 (kon.)
San Jose – St. Louis 3:2 (po pr.) | Columbus – Philadelphia 6:2 (kon.) | Montreal – Toronto 2:4 (kon.)
Ottawa – NJ Devils 3:4 (kon.) | NY Islanders – Nashville 2:0 (kon.) | LA Kings – Vancouver 6:3 (kon.)
Calgary – Edmonton 2:4 (kon.) | Detroit – Buffalo 3:1 (kon.) | Chicago – Minnesota 0:4 (kon.)
Carolina – Columbus 3:0 (kon.)
koniec
Columbus Blue Jackets
6:2 (2:0, 2:1, 2:1)
Philadelphia Flyers
cz Nedeľa 07.04.2024, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    55:08 Adam GINNING - 6:2
     
    55:08
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hostům se povedlo kosmeticky upravit skóre zápasu. ADAM GINNING vystřelil z prostoru mezi levým kruhem a modrou čárou kolem bránícího protihráče. Před brankou bylo navíc poměrně živo, takže Greaves toho moc neviděl. První gól Ginninga v NHL. Asistence: Noah Cates, Ronnie Attard.
    51:26 Zach WERENSKI - 6:1
     
    51:26
    Columbus právě vstřelil branku!
    Šestý gól Columbusu, šestý gól obránce! ZACH WERENSKI dostal výborný pas do levého kruhu, odkud střelou z první prostřelil přesouvajícího se Erssona. Asistence: Carson Meyer, James Malatesta.
    49:29 Zach WERENSKI - 5:1
     
    49:29
    Columbus právě vstřelil branku!
    A teď už lze říci, že Flyers mají po zápase. Na 5:1 zvyšuje využitou přesilovkou ZACH WERENSKI, jehož střela od modré čáry proletěla až k Erssonovi a propadla mu pod rukou s vyrážečkou. Asistence: Dmitrij Voronkov.
    35:20 Nick BLANKENBURG - 4:1
     
    35:20
    Columbus právě vstřelil branku!
    Radost Flyers ale nevydržela příliš dlouho. Domácí totiž velmi rychle odpovídají. NICK BLANKENBURG vypálil od modré čáry od levého mantinelu, přičemž Ersson na jeho střelu příliš neviděl kvůli dvěma hráčům v levém kruhu. Asistence: David Jiříček, Alexandre Texier.
    34:31 Olle LYCKSELL - 3:1
     
    34:31
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté předvedli výborný přechod středního pásma. Při signalizované výhodě pak Hathaway z pravého kruhu nahrál na levou stranu brankoviště do jízdy OLLEMU LYCKSELLOVI, jenž protečoval puk k levé tyči a vsítil svůj první gól v NHL! Asistence: Garnet Hathaway.
    28:23 Damon SEVERSON - 3:0
     
    28:23
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tohle už nevypadá s Philadelphií vůbec dobře. DAMON SEVERSON dává svůj druhý gól v utkání, tentokrát po souhře s Gaudreauem, jenž mu vrátil puk do levého kruhu a Severson toho využil ke střele z první. Ersson nestíhal přesun brankovištěm. Asistence: Johnny Gaudreau, Alexander Nylander.
    18:54 Damon SEVERSON - 2:0
     
    18:54
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí zvyšují na 2:0! DAMON SEVERSON si sjel na okraj levého kruhu, dostal nahrávku od Werenskiho a prudkou ránou z voleje prostřelil Erssona! Asistence: Zach Werenski, Johnny Gaudreau.
    12:08 Erik GUDBRANSON - 1:0
     
    12:08
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí otevírají skóre zápasu! Od modré čáry vypálil ERIK GUDBRANSON a puk proletěl až mezi betony brankáře Erssona a skončil za jeho zády. První bod v této sezoně slaví Mikael Pyyhtiä. Asistence: Mikael Pyyhtiä, Justin Danforth.

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 13. Gudbranson (Pyyhtiä, Danforth), 19. Severson (Werenski, J. Gaudreau), 29. Severson (J. Gaudreau, A. Nylander), 36. Blankenburg (Jiříček, Texier), 50. Werenski (Voronkov), 52. Werenski (Meyer, Malatesta) – 35. Lycksell (Hathaway), 56. Ginning (N. Cates, Attard)


    Columbus Blue Jackets: Greaves (Subban) – Werenski (A), Severson, Provorov, Gudbranson (A), Blankenburg, Jiříček – J. Gaudreau, Voronkov, A. Nylander – Texier, Sillinger, Marčenko – Pyyhtiä, Danforth, Olivier – Malatesta, Gaunce, Meyer.
    Tréner: Pascal Vincent

    Philadelphia Flyers: Ersson (Fedotov) – York, Sanheim, Seeler, Drysdale, Ginning, Attard – Foerster, Frost, Konecny (A) – Tippett, Laughton (A), Atkinson – Lycksell, Poehling, Hathaway – Farabee, N. Cates, Brink.
    Tréner: John Tortorella

    Rozhodca: Hanson, Nicholson – Murray, McNamara

    Diváci: 18323