Pardubice – BUTCHIS 5:4 (4:2 po s.n.)
po s.n. (4:2)
Sokoli Pardubice
5:4 (0:1, 2:1, 2:2 - 0:0) Stav série: 2:1
BUTCHIS
cz Sobota 06.04.2024, 17:00 • SH Dašická Pardubice • Livesport Superliga (CZ) • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu z třetího utkání druhého kola play-down mezi týmy Sokoli Pardubice a BUTCHIS. Utkání začíná v 17:00.
     
    Formát play-off

    Play-off hrají týmy od 1. do 10. mista v tabulce, hned prvních 6 týmů hraje rovnou čtvrtfinále a ostatní zbylé čtyři týmy se poperou v předkole na dva vítězné duely o další dvě místa v TOP osmičce. Poté se dále postupuje čtvrtfinále i semifinále – na 4 vítězné zápasy a finále se hraje pouze jeden zápas v O2 Aréně 14. dubna.

    Play-down horší týmy v tabulce, tedy 11. až 14. tým tabulky podle umístění svedou souboje o udržení, dva vyhrané týmy se zachraňují a končí pro ně sezóna ostatní dva týmy spolu opět bojují už o záchranu alespoň o baráž, proherní tým sestupuje do 1. ligy vítěz hraje baráž s poraženým ve finále 1. ligy mužů. Vítěz první ligy postupuje do Livesport Superligy mužů.
     
    Sokoli Pardubice

    Pardubice skončily v základní části ještě hůře a to na poslední čtrnácté příčce se ziskem pouhých 8 bodů a to vedlo i k výměně trenéra během sezóny. Pardubice skončily s rozdílem branek na -126, což je už pořádné číslo! Ale základní část už je za nimi a nyní se mohou soustředit pouze na záchranu! V prvním kole play-down se postavili proti Black Angels, kde byl favorit jasný, ale hned v prvním zápase dokázali Sokoli vyhrát 7:6 po prodloužení. Druhý zápas byl velice opatrný a nakonec domácí dokázali vyhrát 3:1. Celá série se stěhovala do Pardubic, kde první zápas zvládli Sokoli a opět se po výhře 8:4 ujali vedení v sérii. Hned následující den ale Bleci dokázali opět skvělou hrou dozadu vyhrát 5:3 a srovnat sérii na 2:2. Další část se přesunula opět do hlavního města, kde se utkaly týmy už popáté a Bleci se dostali po skvělém obratu v posledních minutách do vedení v sérii 3:2. Tým z Prahy mohl rozhodnout už v Pardubicích, kde to měl skvěle rozehrané, ale Petr Křinka za 35 vteřin vystřihl skvělý hattrick a poslal celou sérii zpět na hřiště Black Angels, kde jsme viděli sedmý zápas velmi nervózní z obou stran, ale pro Bleky rozhodla druhá třetina a dokázali si vedení pohlídat a vyhrát 4:2. Black Angels tak zachránili Superligovou příslušnost a sezóna pro ně skončila! Sokoli o záchranu bojují dále a v sobotu a v neděli se pokusí vyhrát nad pražským týmem BUTCHIS.

    BUTCHIS

    BUTCHIS jakožto nováček sezóny rozhodně nepřekvapil a pohyboval se celou základní části na dně tabulky, přesněji na třinácté pozici, kde se umístil i po 26 zápasech. Největší překvapení bylo, když BUTCHIS překvapili Bohemku, kterou porazili v prodloužení. Z třinácté pozici bylo BUTCHIS posláno do play-down, kde se utkalo s Karlovými Vary, První dva zápasy doma dokázaly Karlovy Vary s přehledem vyhrát a šli do vedení 2:0 v sérii, ta se přesunula do hlavního města, kde se utkaly týmy potřetí, tam už byl souboj vyrovnanější a domácí celek nakonec dokázaly vyhrát těsně 6:5 a snížil stav série na 1:2. Čtvrtý zápas vyšel lépe Hurikánům, kteří si vybudovali náskok šesti branek a dokázaly nakonec vyhrát s přehledem 9:4 a doma mohl ukončit sérii a zachránit Superligovou příslušnost! To se také stalo a Karlovy Vary po výhře 6:3 slavili udržení se mezi elitou a sezóna pro ně skončila. Naopak BUTCHIS ještě budou muset zabojovat, aby se v Superlize udrželi.
     
    Nejproduktivnější hráči play-down (1. kolo)

    BUTCHIS
    1. Štěpán Novák – 6 KB
    2. Michael Petráň – 4 KB
    3. Jan Waldhauser – 4 KB

    Sokoli Pardubice
    1. Radek Drba – 9 KB
    2. Petr Křinka – 7 KB
    3. David Žáček – 6 KB
     
    Probíhající série

    První zápas se nesl v duchu, nezkazit jako první rozehrávku a dát soupeři šanci na skórování. Pardubice šly po první třetině do těsného vedení 1:0. Ve druhé třetině domácí měli spoustu šancí, ale nedokázali je využít a přišlo jednobrankové potrestání ze strany Sokolů a už to bylo 2:0. Ve třetí třetině domácí zabrali a dokázali srovnat, poté v prodloužení rozhodl domácí Jan Waldhauser.

    Druhý zápas už byl jasně v režii hostů z Pardubic, kteří předvedli kvalitní výkon a zaslouženě sérii srovnali na 1:1. Ta se nyní stěhuje do města perníků, přesněji na Dašickou!
     
    Rozhodčími dnešního utkání jsou pánové Pavel Kačer a Ondřej Vašíček.
     
    Úvodní sestavy

    Pardubice: Haleš (Denemark) – Kaluža, Šimák, Viterna, Nezval, Prix (C), Klein, Škoda – Polis, Hurt, Pakosta, Žáček, M. Bína, Drahný, Křinka, Machatý, Savický, Puchner, Drba.
    Trenér: Martin Zozulák

    BUTCHIS: Vladař (Hlinák (C)) – Drastich, Svoboda, Štrobach, Šubrt, Švelbl, Wald, Václavík – J. Novotný, Pavlíček, M. Petráň, Čejka, Veleba, P. Novotný, Waldhauser, Maňour, Papež, Novák, J. Černý.
    Trenér: Jan Zahalka

    Rozhodčí: Pavel Kačer a Ondřej Vašíček
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    0:01
    Úvodní buly vyhráli hráči domácího celku.
     
    0:39
    Pardubice začaly v červených dresech, naopak BUTCHIS v bílých dresech, domácí kombinují nyní na polovině soupeře, ovšem zatím bez střely na branku.
     
    0:58
    Dnes jde o třetí zápas a kdo vyhraje, tak půjde do vedení v sérii 2:1, takže jde o hodně a žádný hurá florbal nečekejme.
     
    1:24
    Oba týmy střídají a k míčku se dostanou Pardubice, které budou rozehrávat z útočného rohu za brankou Eduarda Vladaře.
     
    1:57
    Radek Drba se zmocnil míčku a snažil se procpat kolem mantinelu to se mu nepovedlo a domácí zůstanou na polovině hřiště s míčkem.
     
    2:28
    BUTCHIS šli do rychlého protiútoku a vypadalo to velmi nadějně, ale nakonec domácí obrana zabrala a znemožnila Papežovi nahrát na druhou stranu hřiště.
     
    3:01
    Pardubice jsou zatím aktivnější a snaží se určovat tempo hry, hostující celek nebude chtít dnes rozhodně inkasovat jako první.
     
    3:45
    Stále sledujeme postupnou kombinaci domácích Sokolů, vzápětí domácí ztratily balónek a BUTCHIS uklidňují hru.
     
    4:26
    V posledních minutách se hraje velmi opatrně, stále čekáme na nějakou větší možnost jednoho z týmů.
     
    5:06
    Martin Haleš se poprvé musel dotknout míčku, což se mu povedlo a připisuje si první zákrok.
     
    5:47
    Milan Bína se snažil napálit míček na střed hřiště, ale nakonec se mu to nepovedlo a jeho úmysl byl zablokovaný.
     
    6:20
    Velká šance pro hosty! Ale Michael Petráň nedokázal dostat míček těsně za záda Martina Haleše!
     
    7:03
    Lukáš Prix jako správný kapitán uklidňuje hru na své polovině a oba týmy si půjdou rychle vystřídat.
     
    7:39
    Následné nepříjemné nahození od Švelbla dokázal domácí brankář zneškodnit a BUTCHIS se začínají více ukazovat.
     
    8:08
    Máme za sebou prvních 8 minuty hry a v posledních chvílích musel Eduard Vladař vytáhnout skvělý zákrok z levé strany, což se mu povedlo!
     
    8:51
    Na druhé straně zazvonila tyčka po střele Černého, velká škoda pro pražský celek! Stav zůstává stále 0:0!
     
    9:28
    Domácí Sokoli opět uklidňují hru a na své polovině budou chtít pomalu najít cestu před branku Eduarda Vladaře.
     
    10:01
    Přesunuli jsme se do druhé poloviny první třetiny.
     
    10:32
    Ondřej Hurt skvěle napadal rozehrávku soupeře, ale hostující celek nakonec bez větších problémů se z toho dokázal dostat.
     
    10:59
    Petr Křinka drží míček na své polovině, obrany obou mužstev zatím brání výborně a bude zajímavé sledovat, kde se jako první ujme vedení.
     
    11:30
    Dobrá střela z levé strany od Vojtěcha Kalužy, ale nakonec těsně jeho střela minula branku Eduarda Vladaře.
     
    11:56
    Skvělý blok Viterny ze středu hřiště a Martin Haleš tak nemusel zasahovat a vše se žene na druhou stranu.
     
    12:39
    Martin Haleš se natahoval pro míček, ale nakonec na něj nedosáhl, vzápětí Přemek Pakosta zlomil svou hůl a musí jít střídat.
     
    13:05
    Petr Křinka naopak ztratil svou hůl a musel si pro ní rychle dojít, což se stalo a hraje se dál.
     
    13:33
    Skvělá střela Waldhausera z levé strany, ale Martin Haleš dokázal výborně svou pravou rukou míček vyrazit mimo branku!
     
    14:12
    Na druhé straně se snažil David Žáček míček dostat mezi nohy Eduarda Vladaře, ale ten si vše pohlídal bez větších potíží.
     
    14:45
    Viterna se skvěle uvolnil, ale před ním byli tři hráči a ti mu nedovolili ani vystřelit na branku Eduarda Vladaře.
     
    15:23
    Radek Drba běžel kolem pravého mantinelu a zkoušel vystřelit na vzdálenější tyč, ale nakonec minul branku!
     
    15:29
    Butchis právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají jako první vedení! Matěj Štrobach přihrál přesně na ŠIMONA PAVLÍČKA, kterému sice střela sjela po čepeli a míček "dojel" do branky Martina Haleše! Asistence: Matěj Štrobach.
     
    15:59
    Dobrá střela z první od Přemka Pakosty, ale nakonec z toho byla zablokovaná střela do rohu hřiště za branku BUTCHIS.
     
    16:36
    Eduard Vladař byl faulovaný a vypadalo to, že se mu to vůbec nelíbí, rozhodčí poskytli výhodu a bude se hrát dál.
     
    17:13
    Pomalu se blížíme ke konci první třetiny a zatím to na nějakou extra gólovou přestřelku nevypadá, alespoň v této třetině.
     
    17:58
    BUTCHIS nyní zatlačili na soupeře, ale nakonec Savický se dostal po přihrávce Davida Žáčka na druhé straně ke střele, ale nakonec minul branku.
     
    18:32
    Pardubice drží míček na své polovině a vyčkávají co s ním, možná už nic nebudou zkoušet a podrží míček až do sirény.
     
    19:01
    Probíhá poslední minuta první třetiny.
     
    19:30
    Radek Drba s přispěním teče málem obhodil Eduarda Vladaře, ale nakonec se tak nestalo a pokračuje se na polovině hostů.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi první třetina, která přinesla pouze jednu branku! BUTCHIS dokázali jako první a zároveň poslední vstřelit gól, dokázal to Šimon Pavlíček po velmi jemné střele na branku Martina Haleše. Stav utkání je 0:1.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:37.
     
    Střely v první části: 8:9.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Úvodní buly vyhráli hráči hostujícího celku.
     
    20:41
    Pardubice začaly mnohem lépe do druhé třetiny a snaží se co nejdříve dostat ke střele a na srovnání stavu utkání na 1:1.
     
    21:19
    BUTCHIS začaly o dost pomaleji než jejich soupeř a spíše vyčkává na své polovině a nikam se nežene.
     
    21:54
    Vojtěch Petráň šel kolem levého mantinelu až před branku Martina Haleše, kde vše skončilo pohotovým zákrokem domácího gólmana.
     
    22:23
    Radek Drba vyzkoušel střelu z levé strany, ale ta bezpečně přistála na noze Eduard Vladaře, který má další úspěšný zákrok na kontě.
     
    23:02
    Stále vidíme takový vlažnější florbal z obou stran, s předchozími sériemi se to nedá ani trochu srovnávat.
     
    23:31
    Martin Haleš nyní výborně zasáhl proti střele Jakuba Černého a drží tak stále stav 0:1!
     
    23:59
    Sokoli jsou stále aktivnějším celkem v této třetině, ale stále čekají na svou první branku v tomto zápase.
     
    24:42
    BUTCHIS se dostali po delší době na míček a nikam nebudou spěchat, naopak Pardubice by měly co nejdříve skórovat a trochu se uklidnit.
     
    25:21
    Obrovská šance ze středu hřiště pro Sokoli! K míčku se dostal Michal Puchner, ale trestuhodně minul branku soupeře!
     
    25:57
    Radek Drba se skvěle dostal do zakončení, ale nakonec zamířil jen do výstroje Vladaře, následně jeho dorážka míří mimo branku.
     
    26:25
    Butchis právě vstřelil branku!
    BUTCHIs se dostávají do dvoubrankového vedení! Šimon Pavlíček přesně přihrál k pravému mantinelu a JAKUB ČERNÝ z první dokázal vystřelit přesně do branky Martina Haleše! Asistence: Šimon Pavlíček.
     
    27:14
    Domácí se i přes všechnu snahu nedokážou prosadit a čím déle jim to bude trvat, tím méně času budou mít na vstřelení gólů.
     
    27:59
    Hrajeme stále bez vyloučení v dnešním zápase, oba týmy hrají velmi disciplinovaně a sudí dnešního zápasu ani nemají co na dvouminutový trest pískat.
     
    28:12
    Vyloučení v týmu BUTCHIS:
    Adam Drastich – 2 min., Sekání.
     
    28:45
    Domácí dlouho kombinují před brankou Vladaře, ale nakonec BUTCHIS rychle vyhazují až k Halešovi, který rychle rozehrává.
     
    29:20
    Eduard Vladař si nyní doskočil pro míček a rychle ho vyhazuje až na polovinu soupeře.
     
    30:01
    Přesunuli jsme se do druhé poloviny dnešního zápasu!
     
    30:12
    Hosté hrají v plném počtu.
     
    30:47
    Sekání od Nováka na Nezvala, Sokoli budou pokračovat v kombinaci s míčkem.
     
    31:21
    BUTCHIS dokázaly ubránit první přesilovou hru soupeře v zápase a budou chtít v tuto chvíli oni vstřelit branku a to už na 0:3.
     
    31:59
    Milam Bína dostal míček do běhu, ale vracející se míček nakonec nikdo nedokázal dostat do branky Eduarda Vladaře.
     
    32:36
    Pomalu se nám blíží konec druhé třetiny a diváci v hale vůbec nejsou slyšet, je to způsobeno i problémy přímo v týmu Sokolů.
     
    33:12
    Sokoli se stále trápí u branky Eduarda Vladaře, který vypadá velmi jistě ve své brance a nechce dnes inkasovat ani jeden gól.
     
    33:56
    Václavík nyní raději zavezl míček až za svou branku, vzápětí Waldhauser se ocitl sám před brankou Haleše, ale trestuhodně minul branku!
     
    34:34
    Sokoli stále hledají velmi těžce cestu do branky BUTCHIS, který vypadá stále velmi jistě, ale vše se může velmi rychle otočit.
     
    35:16
    Štěpán Novák se dostal ke střele ze středu hřiště, ale nakonec napálil prvního blokujícího hráče před sebou.
     
    35:57
    Křinka motá obranu soupeře, ale zase to není pro Pardubice nic platné.
     
    36:34
    Velká šance pro hosty, kteří jakmile se dostanou k míčku tak to zavání nebezpečnou pozicí, ale tentokrát minul Novák branku.
     
    37:06
    Radek Drba se dostal k balónku po nahrávce až od Haleše, ale trestuhodně minul branku!
     
    37:41
    Domácí obrana má opět velké problémy před svou brankou a pokud bych si měl tipnout kolik padne dnes ještě branek, tak to budou maximálně dvě.
     
    38:29
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Tak jsem to opět zakřikl! Jan Nezval výborně z první přihrál na kapitána LUKÁŠE PRIXE, který dokázal bez větších problémů dostat míček za brankovou čáru! Asistence: Jan Nezval.
     
    39:01
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:05
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Máme srovnáno na 2:2! Jan Nezval skvěle rozjel útok Sokolů, následně poslal krosovou žabku na RADKA DRBU, který už pouze doklepl míček do branky Eduarda Vladaře! Asistence: Jan Nezval.
     
    39:36
    Hosté drží míček na své polovině a už asi z toho nic v této třetině nebude a budeme mít stav srovnaný 2:2 před třetí třetinou.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Je za námi druhá třetina, která přinesla tři branky! BUTCHIS dokázali odskočit do náskoku 2:0 po střele Jakuba Černého, poté si vzali před koncem druhé třetiny slovo domácí a stav je vyrovnaný 2:2. Uvidíme, co nám přinese třetí třetiny.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:13.
     
    Střely ve druhé části: 7:6.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Úvodní buly vyhráli hráči hostujícího celku.
     
    40:40
    Stav je srovnaný na 2:2 a bude zajímavé sledovat, jaký z týmů si dnes odnese třetí bod z této série.
     
    40:47
    Lukáš Prix postavil strom na polovině hřiště pro jednoho z hráče BUTCHIS, ale rozhodčí nic nepískají a hraje se dál.
     
    40:51
    Butchis právě vstřelil branku!
    BUTCHIS se dostávají do náskoku o jednu branku! Jan Novotný dokázal píchnout do balónku pro ERIKA PAPEŽE, který dokázal ze středu hřiště přesně vystřelit k bližší tyči! Asistence: Jan Novotný.
     
    41:51
    Domácí drží míček na své polovině a budou se snažit co nejrychleji opět srovnat stav utkání, tentokrát na 3:3.
     
    42:32
    Skvělý blok Nezvala, který odčinil svou chybu velice rychle a za to si vysloužil potlesk z publika.
     
    43:06
    Máme za sebou první tři minuty, BUTCHIS jsou na tom v tuto chvíli rozhodně lépe, ale stále je to pouze o jednu branku a oba týmy musí hrát na plné obrátky.
     
    43:43
    Přemek Pakosta vystřelil pouze do bloku soupeře a domácí budou rozehrávat z útočné poloviny.
     
    43:54
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Máme opět srovnáno! Petr Křinka skvěle zpoza branky nahrál na DAVIDA ŽÁČKA, který přesně zamířil do protipohybu brankáře hostů a dokázal srovnat stav utkání na 3:3! Asistence: Petr Křinka.
     
    44:23
    Tak ve třetí třetině sledujeme rozhodně lepší florbal z obou stran a pro nezaujatého diváka je to rozhodně skvělé, včetně mně.
     
    45:04
    Velká šance pro Přemka Pakostu, ale ten se natahoval po míčku marně, protože míček zamířil pouze za branku Eduarda Vladaře.
     
    45:39
    V posledních chvílích se hraje spíše na polovině hřiště a nevidíme moc šancí ani na jedné straně.
     
    46:13
    Skvělý zákrok Martina Haleše, který vykryl střelu ze středu hřiště a vysloužil si hlasitý potlesk od diváků!
     
    46:55
    Sokoli jsou v posledních vteřinách mnohem lepší a dostávají se do protiútoků, BUTCHIS se spíše soustředí na kombinaci, která jim moc nevychází.
     
    47:32
    Michal Puchner dostává dnes spoustu prostoru a předvádí skvělý výkon i poté, co se stáhla hra na dvě formace Sokolů.
     
    48:08
    Radek Drba se dostal ke střele ze středu hřiště, ale nakonec napálil prvního blokujícího hráče před sebou.
     
    48:37
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice se dostávají poprvé v zápase do vedení! Radek Drba přesně přihrál na MILANA BÍNU, který se na středu hřiště otočil a přesně zamířil do pravého horního rohu branky soupeře! Asistence: Radek Drba.
     
    49:04
    Střela Přemka Pakosty zamířila pouze do levé tyče a to je velká škoda pro Pardubice, které už mohly vést o dvě branky!
     
    49:36
    BUTCHIS poprvé v zápase prohrávají a bude zajímavé sledovat, jestli se jim dokáže dostat zpět do zápasu.
     
    50:01
    Přesunuli jsme se do druhé poloviny třetí třetiny.
     
    50:38
    Sokoli už delší dobu drží míček na polovině soupeře a to je ta nejlepší věc, co mohou v tuto chvíli dělat.
     
    50:53
    Nyní je nařízeno buly na středu hřiště a BUTCHIS měli sportovně odevzdat balónek, ale to se nestalo a hrajeme dál.
     
    51:24
    Přemek Pakosta se napřáhl ke střele, ale nakonec byla jeho střela zablokována hned prvním hráčem soupeře.
     
    51:59
    Sokoli opět drží míček na polovině hřiště, je jasné, že nechtějí pouze bránit a chtějí v klidu dohrát utkání do vítězného konce.
     
    52:29
    Veleba se dostal po krosové přihrávce ke střele z první, ale Vojtěch Kaluža dokázal jeho střelu skvěle zablokovat!
     
    52:58
    Lukáš Prix opět uklidňuje hru a nechce s míčkem nikam pospíchat, BUTCHIS se už snaží více napadat a musí už hrát aktivně.
     
    53:37
    Pardubice střídají a hosté mohli napadat, ale nakonec se tak neděje, vzápětí Martin Haleš předvedl skvělý zákrok na brankovišti.
     
    54:24
    Pomalu se blížíme ke konci třetí třetiny, stále to máme jen o jednu branku a stát se ještě může cokoliv.
     
    55:07
    Vyloučení v týmu Sokoli Pardubice:
    Radek Drba – 2 min., hra rukou.
     
    55:26
    Butchis právě vstřelil branku!
    BUTCHIS využívají přesilovou hru! Jakub Černý vystřelil z poloviny hřiště a JAN WALDHAUSER dokázal svým držadlem hole dostat míček do branky Martina Haleše! Asistence: Jakub Černý.
     
    56:09
    BUTCHIS jsou na koni a chtějí ještě vstřelit vedoucí branku, ale vzápětí to bude pouze rozehrávka z útočného rohu za brankou Haleše.
     
    56:39
    Ani jeden tým už nebude chtít moc riskovat, Sokoli se dostali sice na polovinu soupeře, ale nakonec nedokázali ani vystřelit na branku.
     
    57:25
    Stále se více a více přibližujeme ke konci třetí třetiny a pokud v tuto chvíli ještě někdo vstřelí branku, tak už bude mít téměř vyhráno.
     
    58:07
    Střela Přemka Pakosty z levé strany zamířila těsně nad branku Eduarda Vladaře! To byla velká šance!
     
    58:34
    Erik Papež vystřelil těsně vedle levé tyče branky Martina Haleše!
     
    59:01
    Probíhá poslední minuta třetí třetiny.
     
    59:30
    Sokoli mají míček na své polovině a už je téměř jasné, že se dočkáme prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Je za námi 60 minut a máme nerozhodný stav 4:4! Následovat bude prodloužení, které bude trvat maximálně 10 minut, pokud nepadne branka, následovat budou trestné střílení.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:01
    Úvodní buly vyhráli hráči domácího celku.
     
    60:32
    Sokoli zatím drží míček na polovině soupeře a nevypadá to, že by měli vstřelit branku nějak brzo.
     
    61:15
    Dnešní utkání sleduje 228 diváků.
     
    61:48
    BUTCHIS se nyní ujali míčku a budou chtít zahrozit, ale nakonec míček získává Prix a Sokoli budou moct zaútočit.
     
    62:27
    Dobrá střela Veleby z levé strany, ale domácí hráč Kaluža dokázal jeho střelu zablokovat mimo branku Martina Haleše.
     
    63:01
    Máme za sebou tři minuty prodloužení a zatím to nevypadá, že by nějaký z týmů mohl udeřit a vyhrát tento zápas.
     
    63:24
    David Žáček napadal, ale nepovoleně a je pískaný faul proti jeho týmu, BUTCHIS budou rozehrávat ze své polovimy.
     
    63:57
    Maxmilián Škoda z levé strany mohl rozhodnout, ale trestuhodně minul pravou tyč hostující branky!
     
    64:29
    Radek Drba opět ze své oblíbené pozice napálil jen skvěle chytajícího Eduarda Vladaře!
     
    65:01
    Přesunuli jsme se do druhé poloviny prodloužení.
     
    65:33
    Petr Křinka vystřelil z levé strany, ale nakonec napálil jen Eduarda Vladaře, který zasáhl velmi dobře a pohotově.
     
    66:04
    Další fantastický zákrok hostujícího gólmana, který dokázal střelu Lukáše Prixe vyškrábnout nad svou branku!
     
    66:42
    Sokoli drží míček na své polovině, vzápětí Drba kazí přihrávku, ale Bína to nakonec zvládl.
     
    67:14
    Nedovolený zákrok Pakosty na Václavíka, prvně jmenovaný se hodně diví, ale nemá čemu, BUTCHIS budou rozehrávat ze své poloviny.
     
    67:37
    Oddechový čas pro tým BUTCHIS.
     
    68:03
    Pomalu se nám blíží konec prodloužení a vypadá to, že se dnes dočkáme dokonce i samostatných nájezdů!
     
    68:34
    Nepřesná přihrávka od Puchnera, ale nikdoo ho na střídačce za to nebude kárat a spíše ho hráči podpoří.
     
    68:50
    Oddechový čas pro tým Sokoli Pardubice.
     
    69:01
    Probíhá poslední minuta prodloužení!
     
    69:30
    BUTCHIS drží míček na své polovině a na poslední útok si rozhodně ještě počkají.
     
    70:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Ani prodloužení nerozhodlo o vítězi dnešního zápasu a tak budou následovat trestné střílení!
     
    Střely v prodloužení 3:0.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. séria
    1:0
    Petr Křinka zvolil rychlý nájezd a krásným trikem dokázal dostat míček za záda Vladaře!
     
    1. séria
    1:1
    Jakub Černý šel pomaleji a zkušeně kličkou do bekhendu dokázal dostat míček pod Halešem do branky!
     
    2. séria
    1:1
    Lukáš Prix si zkusil rozpohybovat Vladaře, což se mu povedlo, ale nakonec otřel míček o botu Vladaře!
     
    2. séria
    1:2
    Jan Waldhauser se s ničím nemazal a dokázal dostat míček k levé tyči a jeho tým jde do vedení v rozstřelu!
     
    3. séria
    2:2
    David Žáček krásnou kličkou dokázal rozpohybovat Eduarda Vladaře a srovnal na 2:2!
     
    3. séria
    2:2
    Petr Novotný se postavil proti Denemarkovi a ten dokázal skvěle vychytat hostujícího střelce!
     
    4. séria
    3:2
    Polis nádherně a hlavně zkušeně dokázal dostat míček pod Eduardem Vladařem do branky!
     
    4. séria
    3:2
    David Veleba si sice rozpohyboval Denamarka, ale nakonec domácí gólman dokázal svou rukou zastavit tento nájezd.
     
    5. séria
    4:2
    Milan Bína si položil hostujícího gólmana a zkušeně si počkal a poté zamířil do odkryté klece!
     
    70:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Sokoli Pardubice. Autorem vítězné branky je RALFS POLIS.
     
    Konec zápasu.
     
    Sokoli Pardubice – BUTCHIS 5:4
    Branky a nahrávky: 39. Prix (Nezval), 40. Drba (Nezval), 44. Žáček (Křinka), 49. M. Bína (Drba), rozh. náj. Polis – 16. Pavlíček (Štrobach), 27. J. Černý (Pavlíček), 41. Papež (J. Novotný), 56. Waldhauser (J. Černý). Rozhodčí: Pavel Kačer a Ondřej Vašíček. Vyloučení: 1:1. Využití: 0:1. Diváci: 228. Zásahy brankářů: 18:19. Po třetinách: 0:1, 2:1, 2:2 – 0:0.
     
    Je konec! Domácí hráči nakonec zvládli lépe nájezdový rozstřel a ujímají se vedení v sérii 2:1 a zítra budou moct už si vytvořit mečbol! BUTCHIS naopak zítra budou chtít sérii srovnat na 2:2!
     
    To je ode mě vše a děkuji vám za pozornost. (19:11:11)

    Adam Náhončík

    Góly a asistencie: 39. Prix (Nezval), 40. Drba (Nezval), 44. Žáček (Křinka), 49. M. Bína (Drba), rozh. náj. Polis – 16. Pavlíček (Štrobach), 27. J. Černý (Pavlíček), 41. Papež (J. Novotný), 56. Waldhauser (J. Černý)

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    1:0   Petr Křinka (PCE)
    1:1   Jakub Černý (BUT)
    2. séria:
    1:1   Lukáš Prix (PCE)
    1:2   Jan Waldhauser (BUT)
    3. séria:
    2:2   David Žáček (PCE)
    2:2   Petr Novotný (BUT)
    4. séria:
    3:2   Ralfs Polis (PCE)
    3:2   David Veleba (BUT)
    5. séria:
    4:2   Milan Bína (PCE)


    Využitie: 0:1. Zásahy brankárov: 18:19.
    Sokoli Pardubice: Haleš (Denemark) – Kaluža, Šimák, Viterna, Nezval, Prix, Klein, Škoda – Polis, Hurt, Pakosta, Žáček, M. Bína, Drahný, Křinka, Machatý, Savický, Puchner, Drba.
    Tréner: Martin Zozulák

    BUTCHIS: Hlinák (Vladař) – Drastich, Svoboda, Štrobach, Šubrt, Švelbl, Wald, Václavík – J. Novotný, Pavlíček, M. Petráň, Čejka, Veleba, P. Novotný, Waldhauser, Maňour, Papež, Novák, J. Černý.
    Tréner: Jan Zahalka

    Rozhodca: Pavel Kačer a Ondřej Vašíček

    Diváci: 228
    Pardubice 4 1 BUTCHIS
    #1 Sobota 30.03.2024 • 18:00
    BUTCHIS - Pardubice 4:3 koniec po predl.
    #2 Nedeľa 31.03.2024 • 18:00
    BUTCHIS - Pardubice 5:9
    #3 Sobota 06.04.2024 • 17:00
    Pardubice - BUTCHIS 5:4 po s.n. (4:2)
    #4 Nedeľa 07.04.2024 • 17:00
    Pardubice - BUTCHIS 5:4
    #5 Utorok 09.04.2024 • 20:00
    BUTCHIS - Pardubice 4:10