Buffalo – Philadelphia 4:2 (kon.) | Carolina – Washington 4:2 (kon.) | Detroit – NY Rangers 3:4 (kon.)
Edmonton – Colorado 6:2 (kon.) | Anaheim – Seattle 1:3 (kon.) | Arizona – Vegas 7:4 (kon.)
Pittsburgh – Tampa Bay 5:4 (kon.) | Boston – Florida 3:2 (po pr.) | Chicago – Dallas 3:2 (kon.)
Minnesota – Winnipeg 2:4 (kon.)
koniec
Minnesota Wild
2:4 (2:2, 0:1, 0:1)
Winnipeg Jets
cz Sobota 06.04.2024, 22:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    49:46 Morgan BARRON - 2:4
     
    49:46
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets odskakují do vedení o dvě branky! MORGAN BARRON před brankovištěm protečoval střelu Samberga od modré čáry a Fleury nedokázal na teč zareagovat. Asistence: Dylan Samberg, Vladislav Naměstnikov.
    33:38 Alex IAFALLO - 2:3
     
    33:38
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Minnesotě se ovšem nepovedlo získat puk pod kontrolu a Winnipeg svůj dlouhý tlak využívá! Střelu Dillona od modré čáry úspěšně protečoval ALEX IAFALLO, jenž usměrnil kotouč pod horní tyč Fleuryho branky. Asistence: Brenden Dillon, Vladislav Naměstnikov.
    15:42 Kirill KAPRIZOV - 2:2
     
    15:42
    Minnesota právě vstřelila branku!
    KIRILL KAPRIZOV prokázal svou přesnou mušku! Dostal nalito do pravého kruhu, odkud se opřel do střely z první a puk poslal do vzdálenějšího horního růžku! Hellebuyck byl natisknut na bližší tyči a pozdě zareagoval na trajektorii Kaprizovovy střely. Asistence: Mats Zuccarello, Brock Faber.
    11:44 Kyle CONNOR - 1:2
     
    11:44
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets se znovu vrací do vedení! Hosté předvedli rychlý přechod středního pásma, Monahan z okraje pravého kruhu nahrál dopředu před brankoviště, kam si sjel KYLE CONNOR, jenž protečoval puk k levé tyči. Asistence: Sean Monahan, Dylan DeMelo.
    08:46 Kirill KAPRIZOV - 1:1
     
    08:46
    Minnesota právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Minnesota předvedla výborný forčeking a Zuccarellovi se posléze povedlo od levého mantinelu přesným pasem nahrát do mezikruží, odkud se střelou z otočky z bekhendu prosadil KIRILL KAPRIZOV! Asistence: Mats Zuccarello.
    02:33 Vladislav NAMĚSTNIKOV - 0:1
     
    02:33
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets otevírají skóre zápasu! Iafallo přihrál od zadního hrazení před brankoviště, odkud VLADISLAV NAMĚSTNIKOV vystřelil z první a puk propadl Fleurymu za záda. Asistence: Alex Iafallo.

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 9. Kaprizov (Zuccarello), 16. Kaprizov (Zuccarello, Faber) – 3. Namestnikov (Iafallo), 12. Connor (Monahan, DeMelo), 34. Iafallo (Dillon, Namestnikov), 50. M. Barron (Samberg, Namestnikov)


    Minnesota Wild: M. Fleury (Gustavsson) – Brodin (A), Faber, Middleton, Chisholm, Merrill, Goligoski – Kaprizov (A), Rossi, Zuccarello – M. Johansson, Eriksson Ek (A), Boldy – Beckman, Chusnutdinov, F. Gaudreau – M. Shaw, Lucchini, Lettieri.
    Tréner: John Hynes

    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Morrissey (A), Pionk, Dillon, DeMelo, Stanley, Samberg – Ehlers, Scheifele (A), Vilardi – Connor, Monahan, Perfetti – Toffoli, Lowry (C), Appleton – M. Barron, Namestnikov, Iafallo.
    Tréner: Rick Bowness

    Rozhodca: Schlenker, McCauley – Barton, Tobias

    Diváci: 18989