Buffalo – Philadelphia 4:2 (kon.) | Carolina – Washington 4:2 (kon.) | Detroit – NY Rangers 3:4 (kon.)
Edmonton – Colorado 6:2 (kon.) | Anaheim – Seattle 1:3 (kon.) | Arizona – Vegas 7:4 (kon.)
Pittsburgh – Tampa Bay 5:4 (kon.) | Boston – Florida 3:2 (po pr.) | Chicago – Dallas 3:2 (kon.)
Minnesota – Winnipeg 2:4 (kon.)
koniec po predl.
Boston Bruins
3:2 (1:1, 1:0, 0:1 - 1:0)
Florida Panthers
cz Sobota 06.04.2024, 21:30 • TD Garden, Boston • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    62:05 Jesper BOQVIST - 3:2
     
    62:05
    Boston právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, bod navíc pro sebe urvali Bruins! JESPER BOQVIST na obranné modré vystihl kombinaci soupeře a obral ho o puk. Následně útočník domácích spěchal ke střele z úhlu, která končí v šibenici, na což Sergej Bobrovskij neměl nárok. – 3:2 po prodloužení. Bez asistence.
    45:24 Aleksander BARKOV - 2:2
     
    45:24
    Florida právě vstřelila branku!
    Ve hře čtyři na čtyři je vyrovnáno! Nacvičená souhra vedla ke střele ze slotu od Sama Reinharta. S lehkým pokusem si Ullmark dokázal poradit, ale puk vyrazil pouze do strany. Tam si najel osamocený ALEKSANDER BARKOV a uklidil bez problémů hrací předmět do domácí svatyně. – 2:2. Asistence: Sam Reinhart a Gustav Forsling.
    35:45 Charlie COYLE - 2:1
     
    35:45
    Boston právě vstřelil branku!
    Z přesilové hry se domácí dostávají do vedení! David Pastrňák zavezl rychle kotouč do útočného pásma a vyslal přihrávku k mantinelu na Marchanda. Kapitán Bruins zachoval chladnou hlavu a pohotovou přihrávkou našel před odkrytou svatyní CHARLIEHO COYLEHO, jenž zařizuje vedení. – 2:1. Asistence: Brad Marchand a David Pastrňák.
    05:42 Charlie MCAVOY - 1:1
     
    05:42
    Boston právě vstřelil branku!
    Domácí docela rychle vyrovnávají stav utkání! U mantinelu dokázal vybojoval kotouč Danton Heinen. Následně ho posunul do středu hrací plochy, kam si najel CHARLIE MCAVOY. Obránce Bruins se podíval a tvrdou střelou překonal k tyči brankáře Floridy. – 1:1. Asistence: Danton Heinen a Pavel Zacha.
    00:37 Matthew TKACHUK - 0:1
     
    00:37
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak tohle je neskutečné, hosté jdou v první minutě do vedení! Šťastný odraz hrál právě pro hráče v bílých dresech. Kotouč se odrazil od zadního mantinelu přímo mezi kruhy k MATTHEWU TKACHUKOVI, který se zápěstím nemýlil a nedal Ullmarkovi žádnou šanci. – 0:1. Asistence: Vladimir Tarasenko a Gustav Forsling.

    Matyáš Kotlan

    Góly a asistencie: 6. McAvoy (Heinen, Zacha), 36. Coyle (Marchand, Pastrňák), 63. J. Boqvist – 1. M. Tkachuk (Tarasenko, Forsling), 46. Barkov (Reinhart, Forsling)


    Boston Bruins: Ullmark (Swayman) – McAvoy, H. Lindholm, Carlo, P. Wotherspoon, Peeke, Grzelcyk – Pastrňák (A), Zacha, Heinen – Geekie, Coyle, Marchand (C) – Frederic, J. Boqvist, DeBrusk – Lauko, Beecher, J. van Riemsdyk.
    Tréner: Jim Montgomery

    Florida Panthers: Bobrovskij (Stolarz) – Ekman-Larsson, Forsling, Montour, Mikkola, Kulikov, Mahura – Reinhart, Barkov (C), Tarasenko – M. Tkachuk (A), Bennett, Cousins – Rodrigues, Lundell, Luostarinen – Lomberg, Stenlund, Gadjovich.
    Tréner: Paul Maurice

    Rozhodca: O'Rourke, Sutherland – Baker, Kelly