Buffalo – Philadelphia 4:2 (kon.) | Carolina – Washington 4:2 (kon.) | Detroit – NY Rangers 3:4 (kon.)
Edmonton – Colorado 6:2 (kon.) | Anaheim – Seattle 1:3 (kon.) | Arizona – Vegas 7:4 (kon.)
Pittsburgh – Tampa Bay 5:4 (kon.) | Boston – Florida 3:2 (po pr.) | Chicago – Dallas 3:2 (kon.)
Minnesota – Winnipeg 2:4 (kon.)
koniec
Pittsburgh Penguins
5:4 (1:0, 3:1, 1:3)
Tampa Bay Lightning
cz Sobota 06.04.2024, 19:00 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    54:32 Michael BUNTING - 5:4
     
    54:32
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí opět strhávají vedení na svou stranu. Tlak před hostující klecí Tampa ustála, následně pak se ale dostal puk před odkrytou branku, kde ho za čáru dorazil MICHAEL BUNTING – 5:4. Asistence: Jevgenij Malkin a Erik Karlsson.
    50:45 Steven STAMKOS - 4:4
     
    50:45
    Tampa právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Jedovatou střelou z levého kruhu propálil Nedeljkovice STEVEN STAMKOS a začíná se znovu od začátku – 4:4. Asistence: Victor Hedman a Nikita Kučerov.
    47:23 Anthony DUCLAIR - 4:3
     
    47:23
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté jsou svému soupeři na dostřel jediné branky. Kučerov nabil do prostoru mezi kruhy ANTHONYMU DUCLAIROVI, který švihem prostřelil Alexe Nedeljkovice – 4:3. Asistence: Nikita Kučerov a Victor Hedman.
    40:25 Nick PAUL - 4:2
     
    40:25
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté hned na začátku třetí třetiny snižují na rozdíl dvou branek a jsou zpět ve hře. NICK PAUL si našel odražený puk od levého hrazení a poté ho z levého kruhu nasměroval mezi tři tyče – 4:2. Asistence: Michael Eyssimont a Mitchell Chaffee.
    36:57 Jevgenij MALKIN - 4:1
     
    36:57
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté znovu inkasovali a mají už tříbrankovou ztrátu. Bunting od zadního hrazení poslal puk před branku, kde střílel JEVGENIJ MALKIN, napoprvé Vasilevského nepřekonal, napodruhé už ano a slaví další gól v síti soupeře – 4:1. Asistence: Michael Bunting.
    34:39 Kris LETANG - 3:1
     
    34:39
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí si vrací dvoubrankový náskok zase zpátky. Od modré čáry vystřelil KRIS LETANG, kotouč se pomalu kutálel před branku hostů a následně pak prošel mezi betony Vasilevského a došoural se za brankovou čáru – 3:1.
    32:15 Steven STAMKOS - 2:1
     
    32:15
    Tampa právě vstřelila branku!
    Přesilovka hostů je využita a Tampa je svému soupeři na dostřel jediné branky. Victor Hedman poslal do levého kruhu přihrávku pro STEVENA STAMKOSE a ten ranou z první propálil vše, co mu stálo v cestě – 21. Asistence: Victor Hedman a Nikita Kučerov.
    26:06 Jevgenij MALKIN - 2:0
     
    26:06
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového náskoku. Od modré čáry pálil Erik Karlsson a jeho nebezpečnou střelu šikovně před Vasilevským tečoval JEVGENIJ MALKIN a rozvlnil síť za jeho zády – 2:0. Asistence: Erik Karlsson a Michael Bunting.
    04:20 Sidney CROSBY - 1:0
     
    04:20
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Nyní se to povedlo a domácí jdou do vedení. Ve dvou jeli dopředu hráči Pittsburghu, Bryan Rust nahrál na levou stranu kotouč pro SIDNEYHO CROSBYHO, který u přední tyče zpracoval puk a bekhendem ho zasunul do odkryté části Vasilevského branky – 1:0. Asistence: Bryan Rust a Erik Karlsson.

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 5. Crosby (Rust, E. Karlsson), 27. Malkin (E. Karlsson, Bunting), 35. Letang, 37. Malkin (Bunting), 55. Bunting (Malkin, E. Karlsson) – 33. Stamkos (Hedman, Kučerov), 41. Paul (Eyssimont, Chaffee), 48. Duclair (Kučerov, Hedman), 51. Stamkos (Hedman, Kučerov)


    Pittsburgh Penguins: Nedeljkovic (Jarry) – Letang (A), P. Joseph, E. Karlsson, M. Pettersson, St. Ivany, Shea – Rust, Crosby (C), D. O'Connor – Rakell, Malkin (A), Bunting – Bemström, Eller, R. Smith – Puustinen, Carter, Puljujärvi.
    Tréner: Mike Sullivan

    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Tomkins) – D. Raddysh, Hedman (A), Černák, de Haan, Dumba, Lilleberg, H. Fleury, Perbix – Kučerov (A), Point, Duclair – Stamkos (C), Cirelli, Hagel – Chaffee, Paul, Eyssimont – Motte, Glendening, Watson – Sheary.
    Tréner: Jon Cooper

    Rozhodca: Kozari, Chmielewski – Mills, Flemington